Börsipäev 7. september

to spunk123
Kuna Sa ei pelgad mu pakkumist vastu võtmast siis paistan palja lubaja mehena- et mul midagi pakkuda on.
Siin seda paistab, et ei sallita.

1.Pakun oma kogemusi. LHV PRO on mind sikutanud seisust miinus 22% seisuni miinus 12 % kuu ajaga.
Kõigest 75 eek`i eest. Soovitan soojalt.

2. Kui ikka jalgsi käid siis palun http://www.rendiautorent.info/
disclaimer
Kõigest 75 eek`i eest kuus. Soovitan soojalt.

henryhenry,

Sa oled ikka toesti naljamees:)))
Mis kogemusi Sa siis mulle pakud? Seda, kuidas saada suurest miinusest vaiksem (ikkagi suur) miinus? Pole nagu eriline saavutus, voi mis?
Ma arvan, et Sinu komejante hakkasime siin nagema u paar-kolm kuud tagasi, ise olen turgudel siiski moned kumned korrad kauem tegutsenud.

BTW, kusin siis "profilt": mul on tana portfell suurenenud u 8%, mis ma nuud tegema pean?

P.S. Pro klient olin vist uks esimesi, aga tanan soovitamast, on toesti vaart teenus.
Häbenen(loe silmad on maas), enam ei tee.
Aga täpitähti sinu klaviatuuril ikkagi pole!
hh puhka pisut, usas pole jah
to tiny
DNDN-is on paljud ennast lühikeseks müünud ja käive on seejuures kesiseks jäänud. Hetkeseis on selline, et lühikeseksmüüjad peaksid ligi 20 börsipäeva muudkui aina ostma, et oma kogused kätte saada - eks see mõndagi hirmutab ja paneb tegutsema. Samas pole teistel põhjust ka nagu müüa ja nii see hind tasapisi üles liigub. Seni kuni mõni oluline uudis tuleb.