Ilus kahtlemata, kuid eks ikka naasugusest mis selle kena 46 juures end taas pakkuma tuleb, vahest sammu odavamaltki. Play on ta mõne kuu lõikes üsna kindlasti.
pahurikhoks
Eks languse taga nüüd vaadates oli vast nõrk guidance.Aga mis väidad, palju SCTY taastub siit tasemelt, muidugi väike esialgne kassbounce välja jättes?
millisest kassbouncest sa räägid? Eilne 46 hind tunduski liiga ilus olevat selleks, et kaua püsida:P Firmal on tulevikku ja kui õhk välja on lastud, siis täiesti arvestatav play sektoris.
Whaat. Kui börsipäeva hommikul on kusagil kirjas, et hakkama ostma non cyclit ja utiliteid ja muud taolist ning loobitakse kogu high growth käes ära veel kiiremini kui kuuma kartulit, siis... Räägime ikka tänasest reaalsusest.
Endamisigi imestanud, kes on need kes valivad solarplay (ok, üks väiksemat sorti ka enesel lühidaks seega kah veidi patune, aga) -investeerimiseks- ja selliste fundamentaalidega? Tesla pole ju kah mingi erand.
Scty,võiks ka teha valikvastustega, kas 66 või 72?
Scty,võiks ka teha valikvastustega, kas 66 või 72?
ymerameespahurikhoks
Eks languse taga nüüd vaadates oli vast nõrk guidance.Aga mis väidad, palju SCTY taastub siit tasemelt, muidugi väike esialgne kassbounce välja jättes?
millisest kassbouncest sa räägid? Eilne 46 hind tunduski liiga ilus olevat selleks, et kaua püsida:P Firmal on tulevikku ja kui õhk välja on lastud, siis täiesti arvestatav play sektoris.
Whaat. Kui börsipäeva hommikul on kusagil kirjas, et hakkama ostma non cyclit ja utiliteid ja muud taolist ning loobitakse kogu high growth käes ära veel kiiremini kui kuuma kartulit, siis... Räägime ikka tänasest reaalsusest.
Seepärast ma ütlesingi, et kui õhk on välja lastud. Kui turg peaks korrektsiooni tegema, siis kindlasti kukub sodiks, ei kahtlegi:) Pean küll tunnistama, et ise olen fslr ja scty väikselt puttidega shortinud viimasel ajal, aga teades, et mul on oskus alati valesti panustada, siis peaks ikka raudselt buy olema:)
Ära siis nädalateks hoidma unusta!
hoks
Ära siis nädalateks hoidma unusta!
ei mina ei osta siin midagi:)
Täna siis sedasi... jälle.