Focus Media (FMCN) keskmine 32.47
Jätkuvalt umbes poole punkti kauguselt jälgin.
Turg on kuidagi väga negatiivseks pööranud ja mul pole seda tunnet veel peale tulnud, et back up the truck.
AIG on 34 juurde jõudnud, mis on minu jaoks päris huvitav tase.
Focus Media 32.23 - vaikselt hakkab tekkima tunne, kus kumm on juba liiga pingule venitatud.
Focus Media (FMCN) 32.03 keskmine.
Kuulge mida te räägite? See ongi ju kauplemine. Mida te siin varem siis lugesite???
No vbla kui üldse, siis teha 2 foorumit. Börsipäev 6 juuni kuhu lähevad mingid üldisemad asjad ja siis Kauplemispäev 6 juuni kuhu lähevad kiiredmad tehingud või intraday chat.
Aga üldiselt mida rohkem infot, seda parem ju.
No vbla kui üldse, siis teha 2 foorumit. Börsipäev 6 juuni kuhu lähevad mingid üldisemad asjad ja siis Kauplemispäev 6 juuni kuhu lähevad kiiredmad tehingud või intraday chat.
Aga üldiselt mida rohkem infot, seda parem ju.
Päris põnev lugeda neid treide tüütul reedel, kui enek ei hakanud just 100 aktsiaga algul ostma, peaks nii heaks averageks nagu praegu käes olema ikka mingi 25-30 000 aktsiat.
Nõus momentumiga, ehk tõesti vajalik teha kaks foorumit - kauplemispäev ja börsipäev. Ühelt poolt on huvitav tehinguid jälgida, teiselt poolt võib antud jutt paljudele arusaamatuks jääda.
no aga kas börsipäev (mis niikuinii alles õhtul teemana tehakse) siis üldse tühjaks ei jääks?
Kõik on kriitikud. Aga eks see olegi edasiviiv jõud ju, eks?
mina olen fänn.
Tupsu-nunnu, muah.
FMCN average on 31.80 nüüdseks, ma usun? :D
Street
Tänan meeldiva sissejuhatuse eest ndl.vahetuseks.
Tänan meeldiva sissejuhatuse eest ndl.vahetuseks.
Focus Media 32.03 jätkuvalt. Pool läks 32.20 just müüki.
Üldiselt on mul rõõm näha, et mõned teised abesiki, jim jne. võtsid ka järje üles ja panevad ideid natuke siia. Niisama ilkumine on mõttetu, üldine teemasse minev kriitika aga teretulnud.
Mulle eriti ei meeldi oma ideid kellegagi arutada. Iga inimese aju töötab omamoodi ja seline asi pigem häirib keskendumist ja turu tunnetamist.
Börsipäev nagu ongi ju see koht, kuhu ideid panna.
Üldiselt on mul rõõm näha, et mõned teised abesiki, jim jne. võtsid ka järje üles ja panevad ideid natuke siia. Niisama ilkumine on mõttetu, üldine teemasse minev kriitika aga teretulnud.
Mulle eriti ei meeldi oma ideid kellegagi arutada. Iga inimese aju töötab omamoodi ja seline asi pigem häirib keskendumist ja turu tunnetamist.
Börsipäev nagu ongi ju see koht, kuhu ideid panna.
Focus Media sold 1/4 32.29 ja 1/4 32.39
Keskmistamine ei ole eesmärk omaette. Ma lihtsalt teadvustan endale, et keegi ei taba põhja ega tippu. Pealegi nii saab normaalsemalt kogust kätte.
ECB's Weber says markets have understood ECB's message, says inflation will stay above ECB limit 'far into 2009'-Bloomberg
ECB's Weber says global growth will moderate but stay 'resilient' - Bloomberg
ECB's Weber says ECB in state of 'heightened alertness' on inflation - Bloomberg
ECB's Weber says Euro-area economic fundamentals remain sound - Bloomberg
ECB's Weber says global growth will moderate but stay 'resilient' - Bloomberg
ECB's Weber says ECB in state of 'heightened alertness' on inflation - Bloomberg
ECB's Weber says Euro-area economic fundamentals remain sound - Bloomberg
Toornafta futuurid tegid jällegi uued rekordid käies ära $135.49 barrel tasemel ja hetkel püsivad mõne sendi kaugusel tippudest.
Valero (VLO) long 46.97
Western Refining (WNR) on kena rallit tegemas ja ma usun, et sektori liider VLO saab ka ehk pisiku külge.
Western Refining (WNR) on kena rallit tegemas ja ma usun, et sektori liider VLO saab ka ehk pisiku külge.
Ja naftafutuurid rallivad täie rauaga edasi, hetkel juba +6.89% $136.60 tasemel ja tipp $136.62.
Valero (VLO) ma natuke lisasin olemasolevat positsiooni. Kesk 46.94