Börsipäev 6. juuni

Kokku kolmandik ZQK müüdud .69-.74.
UAUA cover @ 9.30. Väga rumal treid oli, kordan veelkord, et mul ikka endale ka meelde jääks, et mitte tulevikus lollusi korrata :)
St, kolmandik veel käes UAUA.
kui keegi ostis IPHSi ..siis ma müüks ..turg tangib
enek, C-d ei hakka ostma?
flat UAUA. Sai sellest ajuvabast treidist veel kasumit ka. These is trading god! Aga ma olen oma karma kõik ära raisanud nüüd, rohkem ei tohi selliseid lollusi teha :)
Abesiki - telepaatia.

Citigroup (C) long .38 umbes 1 min enne sinu posti.
Focus Media (FMCN) update:

Eelturul 33.28 kesk. ostetud positsioon sai likvideeritud .75-.00.

Ma tavaliselt samast kaevust kohe jooma ei torma, kuid ma ei mõista seda praegust müüki väga. Tulemused olid head ja tegelikult ületasid analüütikute ootusi. Ma arvan, et varem või hiljem tulevad bottom fisherid sisse.

Ühesõnaga long 32.87 kesk.
Flat ZQK umbes .7 keskmiselt. Ei taha see kuskile minna ja turg on kah kergelt öeldes negatiivne, pole põhjust rohkem ootama jääda.
Citigroup (C) sold .49
Focus Media (FMCN) keskmine .73

Ma ei torma seda väga agressiivselt praegu keskmistama.
Jim, enek: lihtsam oleks lugeda kui on kirjutatud välja 9.70 või 33.75-34.00

premarket tehtud väidetavalt kasumlike tehingutega eputamine 75 minutit hiljem on muidugi suht imelik, aga noh, free country, free advice :)
Street, korvi saamine ajab kõvatama? :)
Kallid postitajad, moderaatorid ja teised huvilised!

Loen Börsipäeva foorumit juba mitu head aastat ning väga informatiivne lugemine ja kokkuvõtlik. Tavaliselt on jäänud päeva postituste arv 2-50 vahele, kuid viimane nädal on postituste arv järsult kasvanud ning info on kuidagi hüplev ja halvasti jälgitav. Kas oleks võimalik suunata "teatud" postitused mõnda teise foorumisse või Chat-i, pole aega seda kemplemist lugeda?
Muig, minu jaoks on kõvatamine kõikide oma treidide plussi ajamine väidetava averagemisega. Aga noh if it really makes you 10K per day ja toob jüngreid, good for you:)
ühinen wrc66-ga
võiks olla eraldi teema kasvõi kauplemispäev 6.juuni vms
Olen plaaninuv viimane nädal täpselt sedasama öelda mis wrc66. Järsku oleks nagu rullnokkade hord krjanike liidu koosolekule trüginud.
kamoon, see on juhuslik reede, las me räuskame natuke väga tähtsate ja oluliste Briefingust ning Realmoneyst kopitud uudiste ja turuülevaadete kõrvale :D
natuke olulist infot ka:
10:41 S&P 500 (SPX)/SPY retesting session lows @ 1382/138.60 .
10:45 Dow (INDU) retests sesison lows @ 12360, S&P (SPX) new lows, NASDAQ COMP (COMPQ) still holding above 2509 session lows
INDU @ 12365
SPX @ 1381
COMPQ @ 2511

Olete rahul nüüd, kirjanike liit?
absoluutselt kõige huviatavam ja parem aeg üldse mu meelest ..action ja pidev reaalajas turu ülevaade.