Pärast double top (päevasisene graafik) tegemist languse ajal, on see tihti tähistanud languse lõppu lähenemist (omad kogemused). Kindlust lisaks ET $5,2 murdmine ja sinna peale ka püsima jäämine.
Kas näiteks C, GM sobivad nendeks "tõelise väärtusega ettevõtteks" või Harju Elekter, ETL, Hansapank. Mõnele inimesele võivad meeldida mõlemad nii kohv kui tee, mõni ei eelista kumbagi :)
Mind on hakanud huvitama Goodyear (GT), miks kaupleb ettevõtte nii madala valuationiga? Ma ei pea silmas P/E ega muid näitajaid.
GT on olnud pidevalt kahjumis, seda just väga suure amortisatsiooni tõttu ehk cash flowd see ei puuduta ja mina arvan, et tänapäeval ei tasuks nii suurt tähelepanu enam pöörata kasumile, pigem rahakäibele ja kust see tuleb.
Teiseks, ettevõtte puhas käibekapital (net working capital) on suurem, kui praegune GT market cap, äkki mõni fund. spets seletab mulle, miks see nii peaks olema?
Samas saan aru, et praegu on USA turul väga tugev konkurents, kuid Goodyear ei tegutse ainult USAs. North American Tire $ 1,738.1 European Union Tire 846.8 Eastern Europe, Africa and Middle East Tire 211.3 Latin American Tire 220.0 Asia Tire 136.5
Ühe turuosalise kommentaar: in the auto industry: end demand from consumers is stagnating and incentives are seeing decreasing returns on sales while, incredibly really, most automakers are ramping up production (particularly GM).
... ja MSFT ennustab alanud web services development ajastul Rationali metodoloogiate mandumist. Asemele siis loomulikult MSF (MS Solutions Framework), millesse on viimasel ajal väga palju panustatud ja panustatakse veelgi. Just tuli uus release ja järgmist lubatakse kohe peale.