Börsipäev 5. september

Kes eile LEH-i idee kaasa tegi võiks nüüd vähemalt pool possu kinni panna ja ülejäänule stopi kõrgemale nihutada. Võtame 0.9 punktise liikumiselt kasumit.
Eilne kogus stopiti täna välja 14.98 pealt, kuid sisenesin uuesti $14.85-ga.
enek, sa teed vabal ajal kaisunukke?

http://kaisunukk.blogspot.com/

:D
(LEH) Lehman Brothers ticks higher as Cramer on CNBC says LEH is a screaming buy, saying it can't get worse from here
jim - aks - super!

Late Day Sector Strength:
Regional Banks- RKH +2.9%, KRE +2.3%, Commercial Banks- KBE +2.7%, Financial Srvce- IYG +2.0%, IAI +0.25%, Finance- IYF +1.3%, XLF +1.9%, Semis- SMH +1.5%, IGW +1.3%, Nat gas- UNG +1.1%, Ag/Chem- MOO +1.0%

Late Day Sector Weakness:
Silver- SLV -4.1%, Base metals- DBB -3.3%, Ags.- DBA -2.5%, Utilities- XLU -1.8%, Commodities- GSG -1.6%, DBC -1.1%, Gas- UGA -1.3%, Biotech- IBB -1.1%, Crude/WTI Oil- USO -1.0%, OIL -0.90%, Wind Energy- FAN -0.70%

Mul on veerand AKS ja BUCY callidest müügis vastavalt 5.2 ja 6.2 peal (+100%), aga paistab, et pisut jääb ikkagi puudu :)
Kuigi oleks parema meelega veerandi positsioonist kinni pannud, siis action iseenesest mulle meeldib: selle nädala paanikamüük tundub lõppenud olnud, praktiliselt kõigis sektori aktsiates tehakse suure käibega plusspäev täna. Käive on sealjuures selle nädala suurim ja müüjad on ilmselt lahti saanud oma pakkidest.
Treasury close to finalizing plan to backstop Fannie Mae and Freddie Mac; the announcement could come as soon as this weekend- WSJ
The WSJ also reports that the plan does includes some senior management changes. (FNM, FRE).

Võtsin natuke FNM shorti selle peale. Ma olen endiselt seda meelt, et common stock on viimane, mille peale valitsus mõtleb, seega need võiksid pihta saada. Äärmiselt kõrge risk muidugi - BSC puhul oli lihtne, suvaline i-bank. FNM & FRE on märksa suurema kaaluga ja nende aktsionäre ei pruugita päris pika ninaga jätta.
Parem idee on ilmselt long ABK & MBI. Võtsin natuke ABK ka $8.66 pealt.

FNM shordi keskmine $7.

Kogus - VÄIKE! :)
Ja kõige parem mõte võib selle peale long anything commodity-related olla - turg saab sellest kõva boosti. Õnneks mul exposure BUCY ja AKS callide näol täiesti olemas ja rohkem hetkel ei taha.

Kusjuures, mis veel tuge annab - see nädal võis olla viimane nö vaikne nädal, järgmisest nädalast peaks viimasedki tegelased puhkuselt tagasi olema.
Out ABK @ $8.95. Võibolla vara, aga kasum on kasum :)
Olen FNM ka juurde lisanud, keskmine nüüd $6.9 ja kogus keskmine. Mida enam ma mõtlen, seda enam ma olen kindel, et see on commoni jaoks negatiivne. Parim stsenaarium on SUUR kapitali lisamine ja see on räigelt dilutive.
Here we go.. keegi püüab nii palju FRE & FNM maha müüa kui vähegi võimalik.. arusaadav kah, võimalik upside on olematu, võimalik downside on kuni nullini.
Tige andmine käib FRE ja FNM aktsiatega järelturul. Rahvale jõuab kohale, et tuleb müüa, enne kui hilja.
Lähen tänaseks eemale ilmselt, panen pool FNM tagasi ostma $5.51 peale, eks hiljem ole näha, kas sain pihta või mitte.
Cencel, ei müü ikka, vara :)
Cancel*
Mis esmaspäeval FNM-iga toimuma saab??? Mida arvad jim? Kas - 50% ???
Ma pakun, et mingi 50% tõenäosus on, et -90% vms - ma endiselt kahtlen, et FRE ja FNM aktsionärid midagi tagasi saavad.
Panin pool kogusest nüüd $4.01 peale tagasi ostma ja nüüd trader kinni.
Kas vara ei lõpetanud? Ruumi veel kukkuda.... Kas nüüd FNMi putide omanikud puhta rikkad?
Usud, et 4.01 pealt tuleb põrge???