ABK on juba +4.4% $2.60 ja MBI on +6.93% üleval $6.02 tasemel. Väga radioaktiivne:)
NYSE volatiilsusindeks VIX on juba -9.28% languses, indikeerides närvilisuse kadumist ja ühtlast ostuhuvi.
Mis MBI'sse ja ABK'sse puutub, siis David Merkel ütleb RealMoney's seda, mis klapib ka minu vaadetega:
"Even if Ambac and MBIA (the holding companies) survive, the business that used to be profitable for them will be occupied by others. I'll throw this out as my next prediction in this space: they both go into conservation, and in runoff, claimants get paid off, senior debtholders get nicked, subordinated debtholders lose a lot, and the equity is a zonk."
"Even if Ambac and MBIA (the holding companies) survive, the business that used to be profitable for them will be occupied by others. I'll throw this out as my next prediction in this space: they both go into conservation, and in runoff, claimants get paid off, senior debtholders get nicked, subordinated debtholders lose a lot, and the equity is a zonk."
Mis krt see täna toimus??? Kõik krempel liikus paradiisi poole - SP500, nafta, EUR... no nii ei saa ju rallit sõita krt!
Oli täna mõni langeja ka või kõigil õnnis päev? Isegi vedel si...t ei allunud gravitatsioonile?
Oli täna mõni langeja ka või kõigil õnnis päev? Isegi vedel si...t ei allunud gravitatsioonile?
Langesid ehitajad, lennundus ja baasmetallid ning isegi lennundusettevõtete hulgas oli tõusjaid, kes said päeva alguses soovituste ja hinnasihtide tõstmise osaliseks.
hmmmmm... leidus isegi langejaid siis... tänud AlariÜ
Henno, https://www.citigroupgeo.com/pdf/SGL00320.pdf
lk 2 graafik 4.
Pikkade lepingute arv aasta 2003 keskpaigaga võrreldes suurenenud 70%, samas kui naftahind on tõusnud rohkem kui 300%, neto pikkade posside arv ligi sama mis aastal 2004. Need numbrid jätavad spekulantide osa küsitavaks. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
lk 2 graafik 4.
Pikkade lepingute arv aasta 2003 keskpaigaga võrreldes suurenenud 70%, samas kui naftahind on tõusnud rohkem kui 300%, neto pikkade posside arv ligi sama mis aastal 2004. Need numbrid jätavad spekulantide osa küsitavaks. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Tehtud, ärge siis vallatlege enam nii palju...
:)))
:)))
see ei jõudnud kohale
?
?
Ok, tegelikult oli see kommentaar natuke tarbetu. Mõeldud paarile inimesele.