Sen Dodd says White House's 'Volcker rule' proposals on right track, but "will be no easy feat" to implement - Reuters
ymeramees, ei feilinud Fordi vaidluses. Turg andis ca 25 senti parema sisenemiskoha, mis arvestades konkreetse kaupleja stiili, on piisavalt suur liikumine.
dollar/turg suhe on oluline laiemas plaanis, et teada, mis suunas turg tõenäolisemalt liigub. Mingit suhet 1:1 või 1:1,0001 ei julgeks välja tuua.
dollar/turg suhe on oluline laiemas plaanis, et teada, mis suunas turg tõenäolisemalt liigub. Mingit suhet 1:1 või 1:1,0001 ei julgeks välja tuua.
Ok, selge siis. Lähen teen ühe tiiru vasikaga võidu. Tundub mõistlikum.
Kasutan juhust ja küsin kohalikelt finantstippudelt (ymeramees, Henno), et kas teie meelest dollari tugevnemine ei ennusta turu langemist?
Välismaal kutsutakse seda hetkel tagurpidi loogikaks.
Välismaal kutsutakse seda hetkel tagurpidi loogikaks.
ymeramees, dollar on nii valuutakorvi kui eur suhtes sulgenud iga päev 26/01 close tasemest kõrgemal, nii et ära lahmi.
Fordi ost 1c päeva tipust allpool 11,45 pealt, peale seda, kui hind oli tõusnud päeva põhjast 38c ehk 105% viimase 20 päeva keskmisest (intraday) liikumisulatusest oli selgelt sitt päevasisene trade location, siin pole nagu midagi vaielda. Miks? Sest antud tehing oli lühiajaline, kui me räägiks hoidmisperioodist 2-3 nädalat ja paari $ oodatavast kasumist siis on tõesti suva, mis intraday tasemelt sisenetakse, abe tehingu puhul tähendas see aga 10-20c kaotust ehk ca 1/3 ulatuses saamata jäänud kasumit.
Fordi ost 1c päeva tipust allpool 11,45 pealt, peale seda, kui hind oli tõusnud päeva põhjast 38c ehk 105% viimase 20 päeva keskmisest (intraday) liikumisulatusest oli selgelt sitt päevasisene trade location, siin pole nagu midagi vaielda. Miks? Sest antud tehing oli lühiajaline, kui me räägiks hoidmisperioodist 2-3 nädalat ja paari $ oodatavast kasumist siis on tõesti suva, mis intraday tasemelt sisenetakse, abe tehingu puhul tähendas see aga 10-20c kaotust ehk ca 1/3 ulatuses saamata jäänud kasumit.
Kuigi kogu kauplemispäev on olnud jube, siis Doug Kass ütleb, et ühe tema allika sõnul on Meredith Whitney varsti välja tulemas ostusoovitusega/pullide teesi toetava analüüsiga Goldman Sachsi (GS) aktsiale. Tasub aktsia liikumisel silma peal hoida. Aeg on näidanud, et Whitney'l on olnud ikka jõudu suuraktsiate ja ka turu terviku liigutamiseks.
Kust otsast see päevasisene oli? Mu meelest oli see tal tulemustesse minek. Et siis puust ja punaseks, kui sealt välja lugeda ei osanud.
Ja seda minagi väitsin, et dollar on tõusnud tugevalt, kuid selle asemel oli TURG VEEL EILSE SEISUGA kõrgemal kui seda oli 26.01.
Tõmban trendijoont, oluline osa mu väidetest on siiis selle trendijoone peal: ------------------------------------------
Ja seda minagi väitsin, et dollar on tõusnud tugevalt, kuid selle asemel oli TURG VEEL EILSE SEISUGA kõrgemal kui seda oli 26.01.
Tõmban trendijoont, oluline osa mu väidetest on siiis selle trendijoone peal: ------------------------------------------
Uuendasin ka tänaste tulemustega tulemuste tabeli ära (link siin). Ilusaid numbreid näitasid nii Burger King (BKC) kui ka NCR Corp (NCR) ning mõlema ettevõtte aktsiad on ka tänase punase turu taustal mitme protsendilise tõusuga selgelt eristumas.
tõmba veits tagasi, eksole, sa ilmselgelt peksad segast paljudes kauplemist puudutavates teemades
päevasisene trade location viitab päeva struktuurile ja tehingu sisenemistasemele selle suhtes, mitte positsiooni hoidmise ajale.
eur/usd 26/01 close oli 1,4072, hind kauples sellest tasemest kõrgemal vaid järgmise päeva lõunal, vahemikul 11:00-15:00, sama analoogia käib dollari indeksi kohta.
päevasisene trade location viitab päeva struktuurile ja tehingu sisenemistasemele selle suhtes, mitte positsiooni hoidmise ajale.
eur/usd 26/01 close oli 1,4072, hind kauples sellest tasemest kõrgemal vaid järgmise päeva lõunal, vahemikul 11:00-15:00, sama analoogia käib dollari indeksi kohta.
ymeramees, kui dollar näitab tugevat trendi tugevuse suunas, siis sa ostad ES tippe või müüd neid? Räägi oma kauplemistaktikast selle koha pealt. Turg ei liigu sirgjooneliselt ja sa pead teadma, mida teha nende kõikumistega.
1. Jajah, seda päevasisest jama märkasin ise ka, ta jäi sellega hiljaks, aga tegi siiski ära. Ei saanud paremat hinda, mis siis. Ei ole kõige hullem tegu seal portus.
2. Millal ma eur/usdist sul rääkisin? ma rääkisin usdi tugevuse peale turu shordist.
26.01 SPY close 109,31.
03.02 SPY close 109.83.
Mõikad?
2. Millal ma eur/usdist sul rääkisin? ma rääkisin usdi tugevuse peale turu shordist.
26.01 SPY close 109,31.
03.02 SPY close 109.83.
Mõikad?
reha, korrelatsioon erinevate varaklasside vahel ei ole püsiv nähtus, seega kindel kõneviis antud juhul pole nagu kohane.
Üldiselt võiksid teha oma jutulõime koos tehingute ja põhjendustega, ma hetkel pakun, et sa ei teeni mitte muffigi :)
Üldiselt võiksid teha oma jutulõime koos tehingute ja põhjendustega, ma hetkel pakun, et sa ei teeni mitte muffigi :)
asto, ma ei väidagi, et see korrelatsioon üksühele oleks, aga turu suuna määramiseks võib vabalt kasutada. Sisenemised käivad muidugi tehnilise pildi järgi.
Turul ikka väga närviline liikumine - VIX +17%. Täna raporteeris viimase kvartali tulemustest ka Vodafone (VOD), mis kaupleb hetkel 1.7% plusspoolel. Meie arvates on hetkel jätkuvalt hea võimalus mõni madalama riskiga ja korralikke dividende maksev aktsia portfelli lisada. VOD on üks võimalus, mille käekäiku Pro alla täpsemalt kajastame.
White House says likely will see jobs revision in upcoming monthly data that may show jobs lost since recession began higher than previously thought - Reuters
Ka suuna määramine pole nii lihtne, sest tänane eur/usd ja SP positiivne korreltasioon (mis pole kunagi üks-ühele) võib 3 kuu pärast muutuda olematuks.
Kui eur/usd ja SP korrelatsioon muutub, siis võib arvata, et kriis on läbi. Taastub normaalne seis.
Teine asi on see, et ma ei saa aru, miks mul siin üksühele seost oodatakse? Oskab keegi öelda, mis on üksühele seotud? Vaadatakse tõenäosust. Näiteks tihtipeale näitab kulla järsk tõus ära, et järgmisel päeval eur tugevneb.
ymeramees ja Henno võiksid midagi asjalikku soovitada, mitte kogu aeg kedagi maha teha. Jääks parem mulje.
Teine asi on see, et ma ei saa aru, miks mul siin üksühele seost oodatakse? Oskab keegi öelda, mis on üksühele seotud? Vaadatakse tõenäosust. Näiteks tihtipeale näitab kulla järsk tõus ära, et järgmisel päeval eur tugevneb.
ymeramees ja Henno võiksid midagi asjalikku soovitada, mitte kogu aeg kedagi maha teha. Jääks parem mulje.
Reha, su soov täitub kui a) lõpetad kindlas kõneviisis rääkimise, või b) you’ll put your money where your mouth is.
Ma siis soovitaks: ole vait või tee oma teema. Teema, kus sa enne ütled, mida sa teed ja lisad ka veel, miks sa seda teed. Lahe oleks. Piim läks kallimaks, ostsin lehma. Täis paagiga.
NY Fed's Dudley says "nothing is on automatic pilot" when asked about ending MBS purchases in March, according to AP - Reuters