Börsipäev 4. november - Kes on USA järgmine president?

ega me mingid vaesurid pole, et tipust osta ei jõuaks
damn
väga ebamugav on istuda optsioonipositsiooni otsas suurusjärgus, kus ma kunagi ennast ette kujutanud poleks ja millist positsiooni sisse kunagi ei võtaks
kergelt teenitud rahaga on oluliselt lihtsam riskida
vasakust kõrvast sosistab hääl võta kasum, paremast sosistab homme on sul veel suurem kasum
ja samas on meeles kuidas sai gs put suletud peenraha eest paar päeva enne kui sellest sai miljon :)

Nafta täna põhjast kosunud üle 12% -- millised ajad :D
Nafta tegi vist kõigiaegade suurima päevase liikumise - päeva põhjast ülevalt 14%
Anna Liisa
mis allikast jälgid?
Metatrader
Arvatavasti liigub nüüd 66 v 67 taalani ning siis uuesti ülesse..
Ega Usa-s Valge maja pole asjata saanud nimeks VALGE maja!
Kuid siiski ma loodan et Barack võidab!
Siis saab Valgest Majast - Obama Barrack
Arvan seekord, et tuleb sell the news. Kes iganes ka ei võidaks.
Anna Liisa, mis tähisega see on? Siin on mõned nii sarnased...
S&P500 on täna väga tugevalt käitunud ning ilmselt väga paljud on ootamas turu langust, et enda alainvesteeritud positsioone siis täiendada... S&P500 tahab päeva vist pealpool 1000 punkti taset lõpetada.
siin ka üks link tasuta reaalajas ülevaate saamiseks põhilistest asjadest:

http://profinance.ru/_quote_show_/java/
Kelm1,

#QMZ8 :)
Hmm, ma olen seda üle aasta kasutanud ja alles nüüd leidsin lisasümbolid... aga tänud, ma lähen häbenen nurgas natsa... :)
"Obama aitaks taastada USA majanduslikku võimsust"
Millel see väide põhineb? Ma ütleks nii, et Obama puhul oleks katastroof kiirem ja USA peaks suured ümberkorraldused tegema enda majanduses, siis ehk jah Obama aitaks kiiremini taastada USA majandusliku võimsuse lõppkokkuvõttes, aga Obama ise pole selle taastamisega enam seotud. Ükskõik kumma presidendikandidaadi korral on kurss katstroofile ikkagi garanteeritud.
Eks vaated ole erinevad : ) (Offtopic for pondering - Ma ise ei taha/julge ette kujutada olukorda, kus juba niigi 72 aastane McCain ei ole näiteks mingil hetkel võimeline oma tööülesandeid täitma ning vähekogenud Palin peaks siis maailma võimsaima riigi etteotsa astuma...)

Aga esialgsete rahvasummade järgi valimisjaoskondades tundub, et rahulolematus praeguse valitsusega (hetkel praegust presidenti Bushi toetamas kõigest ca iga neljas USA kodanik) on nii suur, et rekordarv inimesi on andmas oma häält.
Nii McSame kui ka Jesus Reborn said lutti, presidendiks sai hoopis üllatuskandidaat.

PS ttrust, stfu about the target="_blank" :)
Uueks riigipeaks on Barrack Obama.
Black man still can't catch a break