Mida previewd ütlevad? :)
Mulle tundib, et punkt-kaks peask siit veel all tulema. Aga kuna see on hoiatus, siis need teevad teinekord naljakaid liikumisi
DRI previewd nagu hetkel ei täheldagi, viimased asjalikumad kommid on septembris:)
P tuli ikka siiki ära -> GS ug to neutral from sell:)
Nojah, see on hoiatus, need ei ole kalendris. :)
Ai Ai, see oli Euroopa Pandora ug ehk siis vale häire.
DRI - arvestades pilti, mis toimub, siis ma arvan, et ta läheb hoopis squeezi. Ei osale kummaski suunas rahaga panustamisel.
ymera ega see ometi FRAN ei olnud:)?
Ongi hapukurgihooaeg.Ma tõmbasin just eelmisele kuule joone alla ja vaatasin, et kui midagi ei ole, siis mitte midagi tegemine mõjutab oluliselt P/L-i positiivses suunas.+1 turg suht loid, callid pigem müüakse maha-ostetakse ülesse. Hakata seal mäsus siplema ei lõppe kunagi hästi
AlariÜ
ymera ega see ometi FRAN ei olnud:)?
FRAN see oli, aga ma ei ostnud ühtegi aktsiat.
Netflix and The Walt Disney Studios (DIS) announce multi-year premium pay TV window agreement in the United States
NFLX uudise peale kauplemas 7% kõrgemal, $ 81, 30 juures.
Nelli Janson
Netflix and The Walt Disney Studios (DIS) announce multi-year premium pay TV window agreement in the United States
NFLX on turupäeva lõppedes hoo sisse saanud ja kaupleb juba 15% kõrgemal, $ 87,50 juures.
Pagana P, ei teegi seda, mida Canaccord ütles :)
Thx ymera, ma juba ootasin millal sappi pritsima hakkab:)
Muidugi üsna naljaks P poolt langetada prognoose tuues ettekäändeks fiskaal kuristik ja sellega kaasneva ebamäärasuse reklaamituludes.
Rochdale Ex-trader David Miller
http://dealbook.nytimes.com/2012/12/04/ex-trader-at-rochdale-is-arrested-after-1-billion-trade-in-apple/
http://dealbook.nytimes.com/2012/12/04/ex-trader-at-rochdale-is-arrested-after-1-billion-trade-in-apple/
AlariÜ
Muidugi üsna naljaks P poolt langetada prognoose tuues ettekäändeks fiskaal kuristik ja sellega kaasneva ebamäärasuse reklaamituludes.
Mulle tundus küll loogiline... Lugesin ka just cc-d.
Naljakas oli ehk Suntrusti analüütiku nimi :)
Aga... Jaanuar on vaikne kuu niigi ning see aasta on hetkel eriline vaikus. Lisaks tehakse kulusid as usual, personali värvatakse ikka. Top ja bottom alla. Kui cliffi ei tule, siis reklaam ilmselt kiirelt tagasi, aga arvasid, et siiski pigem veebruar märts ehk juba järgmine Q. Muud jama ei ole, mobiil kasvab, konkurentsiohtu jätkuvalt üle ei või endata, suurt katki nagu pole.
Aga... Jaanuar on vaikne kuu niigi ning see aasta on hetkel eriline vaikus. Lisaks tehakse kulusid as usual, personali värvatakse ikka. Top ja bottom alla. Kui cliffi ei tule, siis reklaam ilmselt kiirelt tagasi, aga arvasid, et siiski pigem veebruar märts ehk juba järgmine Q. Muud jama ei ole, mobiil kasvab, konkurentsiohtu jätkuvalt üle ei või endata, suurt katki nagu pole.
Pandora weakness a buying opportunity, says JPMorgan
JPMorgan views Pandora's lowered Q4 outlook as an indication that management is being cautious on January, rather than a sign that the company saw material weakness in November and December. The firm said it would be a buyer of Pandora shares on today's weakness and keeps an Overweight rating on the name.
Suht samasse auku sain, aga ei oska öelda, kas ostma ka tullakse.
JPMorgan views Pandora's lowered Q4 outlook as an indication that management is being cautious on January, rather than a sign that the company saw material weakness in November and December. The firm said it would be a buyer of Pandora shares on today's weakness and keeps an Overweight rating on the name.
Suht samasse auku sain, aga ei oska öelda, kas ostma ka tullakse.
William Blair says Pandora's strong Q3 results were overshadowed by the companys reduced full-year outlook. The firm notes Pandora continues to take market share and that its mobile monetization rates are improving. William Blair keeps an Outperform rating on the stock.
Blair ka enam vähem samasse auku.
Blair ka enam vähem samasse auku.