ja veel. turg jookseb sinna kuhu lambad jooksevad. kui mina olen esimene lammas, kes punuma paneb, siis kaotajaks jääb ikkagi viimane lammas. või on see viimane kõige targem? äkki tõmbaks paralleele geeniuse ja hullu vahel?
Otsisin lihtsalt huvi pärast paar low P/E stocki, järgnevate tingimustega:
P/E 0-2
Debt-To-Equity <1
Revenue growth rate % >10%
EPS growth rate % >10%
Market CAP >500Mln
ja leidsin sellise asja nagu TNT(NYSE)
OAO Tatneft - a producer of crude oil in Russia. Päris huvitav tundub (kuigi pole lähemalt veel uurinud)
P/E 0-2
Debt-To-Equity <1
Revenue growth rate % >10%
EPS growth rate % >10%
Market CAP >500Mln
ja leidsin sellise asja nagu TNT(NYSE)
OAO Tatneft - a producer of crude oil in Russia. Päris huvitav tundub (kuigi pole lähemalt veel uurinud)
No kui juba Venemaale investeerimisest juttu, siis tundub mõistlik hoopis selline firma nagu Vostok Nafta, mis noteeritud Stockholmi börsil. Tegemist investeerimisfirmaga, mis omab osalusi Vene toormaterjalisega tegelevates firmades. Pool Vostok Nafta rahast on Gazpromis ja nimelt Venemaal kaubeldavates Gazpromi aktsiates, mis on välisriikides kaubeldavatest ADR-idest ca 2 korda odavamad. Teatavasti president Putinil on plaan, et Gazpromi Venemaal kaubeldavaid aktsiaid saaksid osta ka välismaalased. Kui see teoks saab, siis võiksid Venemaal kaubeldavad aktsiad tõusta ADR-i tasemele. Või no vähemalt lähedalegi. Tundub mõistlik igatahes.
rightsaid, virisen kuna mul on kurb ja kahju kuidas inimesed oma raha lennutavad tuulda a la " pisikesed firmad, aga kaua püsinud ja püsivad loodetavasti veelgi. " - see on jama.
oluline on STRATEEGIA, STRATEEGIA ja veelkord STRATEEGIA. Kui Sul see puudub oled kindel kaotaja. Küsi ükskõik millise rohkem kaubelnud kodaniku käest.
oluline on STRATEEGIA, STRATEEGIA ja veelkord STRATEEGIA. Kui Sul see puudub oled kindel kaotaja. Küsi ükskõik millise rohkem kaubelnud kodaniku käest.
ok, mis on Sinu strateegia? ja miks Sa arvad, et see strateegia ei tööta, kui ostan firmasid, mis toodavad kasumit ning mis on püsinud turul rohkem kui paarkümmend aastat. loomulikult nad võivad ära kaduda, kuid kas see, et oled suur teeb kohe elu roosiliseks alati? see, et firma on väike ei tähenda minu meelest sugugi seda, et firma on s*tt. ma arvan, et olulisem on jälgida palju firma aktsia kohta reaalset kasumit teenib kui seda, et mis võiks olla ta potentsiaal.
ja ära muretse sellepärast kuidas teised raha tuulde lennutavad. i mean, Sina ju peaksid siis nende (minu) rumalate arvelt teenima:)
kuid kõige rohkem mind huvitab Sinu strateegia. kui mõtled päevasisest treidimist, siis teen ma seda vahelduva eduga nagunii. kuid see ei ole strateegia, see on krabamine
ja ära muretse sellepärast kuidas teised raha tuulde lennutavad. i mean, Sina ju peaksid siis nende (minu) rumalate arvelt teenima:)
kuid kõige rohkem mind huvitab Sinu strateegia. kui mõtled päevasisest treidimist, siis teen ma seda vahelduva eduga nagunii. kuid see ei ole strateegia, see on krabamine
Börsil saavad strateegiat rakendada ainult väga suured tegijad. Teised mängivad lihtsalt ruletti.