Tere hommikut ka minu poolt,
Tänane hommik leiab futuurid: Naz -0.27%, SP -0.20%. Nafta hind on 1.3% tõusus ning dollar euro vastu 0.5% nõrgem.
Eile õhtul oli suurte uudiste suhtes üpris vaikne (kui välja jätta JDSU oodatust paremad tulemused ning EMC ja CSCO koostöö).
Täna hommikul kirjutab WSJ, et IBM-i (IBM) juht avaldab arvamust teemal, et ka tech sektorist võib veel kunagi saada kiirelt kasvav sektor. Ainult millal.
Lisaks selle kirjutab WSJ, et Tyco (TYC) võib välja tulla uute raamatupidamislike probleemidega.
JP Morgani analüütikud tõstsid Ericssoni(ERICY) reitingu "Neutrali" peale varema "Underperform" pealt. Õiglaseks hinnaks peavad nad 7.5 rootsi krooni.
Nasdaq 100 (QQQ) tegi eile hommikul pärast tarbijausalduse numbri avaldamist läbi kiire kukkumise. Tundub, et kui asjad lähevad liiga heaks peavad pullid veidi taganema (või siis oli hea number pullide poolt nii oodatud, et toimus sell-the-news reaktsioon).

Siiski taandus langus tunni pärast ning seejärel liikus turg kuni viimase kauplemistunnini külgsuunas. Veidi enne kella 3 tulid turule uued ostjad ning päev lõpetati väikeses plussis.
Ülestrend on hetkel puutumatu ning kui tehniliselt pole seda murtud, pole põhjust ka müüa.
E*trade (ET) oli eile tugev ja täna selgus ka selle põhjus. Investeerimispank Jeffries & Co teatas, et on tõstnud aktsia hinnasihi $6-7 juurde. Lisaks sellele mainivad analüütikud oma raportis, et firma tegelik väärtus peaks olema $9 kandis. Põhjused? Just kõik need, mis said välja toodud siin .

Tehniliselt on aktsia väga lähedal viimased 4 aastat kestnud allatrendi murdmisele. $5.5 taseme ületamine tähendaks selle murdumist.

Veidi lühemas perspektiivis on aktsia olnud võrreldes ülejäänud turuga väga tugev, kuid raske oleks uskuda, et suur trend suudetakse esimese üritusega murda. $5.5 taseme juurde jõudis tegelikult aktsia hind juba eile, kuid oli sunnitud sealt tagasi pöörduma. Ma usun korrektsiooni, mis pakub võimaluse sisenemiseks.
Office Depot (ODP) üritas $13 taset murda, kuid esimesel üritusel see ebaõnnestus. Aktsia on odav ning usun, et teine üritus saab olema edukam. Ka eile näitas aktsia jõudu, tehes tagasi päeva alguses tekkinud miinuse.

Black and Decker (BDK) on pärast portfelli lisamist läbi teinud väga tugeva liikumise. Klassikaline hinnamuster murti ülespoole, kuid praegune liikumne meenutab juba mööda sirget seina ülesronimist. Väike puhukus kuluks ilmselt lähpäevil korrektsiooni näol ära. Ma olen ikka veel väga positiivne selle firma suhtes. Ka konkurendi SWK tulemused tulid OK ning analüütikud ei ole reitingutega kitsid olnud.

Amazon (AMZN) istub ikka trendikanali ülemises servas. Kummale poole sealt minnakse? Ei oska öelda. Ühelt poole ülekõrge valuatsioon, teiselt poolt ajaloo kõige kõrgemad lühikeseks müünute arv ning put/call vahekord.

sB