:D see oli tegelikult kõige tabavam kommentaar selle billi kohta üldse :D
Wall Street sheffab edasi. Vähemalt korraks. Et siis veel hullemasse depressiooni sattuda.
Bush to make statement at 1:55 PM EDT on financial rescue bill passed by House, White House says - Reuters
DUMP EVERYTHING NOW!
DUMP EVERYTHING NOW!
Ma ei tea kuidas teiega, kuid mina tunnen sellega seoses sügisese kõdu lõhna - heaga see ei lõpe. Isegi juba täna võib kõike juhtuda.
Lisaks sellele, et aktsiad kukuvad - TED Spread püsib endiselt päeva tippude juures.
Long uuesti WFC $37.5 oct putid @ $2.70.
Juba see negatiivsus võtab pöördeid. Häda kui seda pappi ei saadud ja jälle häda kui see papp saadi. Kas pole naljakas, et mitte kunagi ei olda rahul. No mis te siis lõpuks tahate?
Täiesti arusaamatu on turu reaktsioon. On võetud seisukoht "sell the news". Ei olegi oluline, mis kusagil otsustatakse. Tähtis on, et otsustatakse ja siis saab jälle müüa.
Nojah, tegelikult see raha ei lähe mitte majandusse vaid käkardite kannatajate isiklikku taskusse.
Valitseb meeleheide, jookstakse mõtlemata (põhjuseta) massiga kaasa.
Bloombergis öeldi : Wall Street, buy the rumors, sell tha facts !
see näitab pigem seda, et turujõudude vastu ei saa keegi, isegi mitte USA valitsus. seega, miks üldse raha raisata?
Igatahes järjest punasemaks läheb
Õhtuks peaks korraldatama väike short covering samuti, müük läks üpris kiireks.
Bankrun on Treasury, praeguseks on ilmselt ukse taga järjekord juba pankuritest, portfellid kaasas crappaberitega.
PS Mulle endiselt meeldivad WFC putid ootaks kõva unwindingut safe haven staatusest.
PS Mulle endiselt meeldivad WFC putid ootaks kõva unwindingut safe haven staatusest.
AlariÜ, pole shorte, pole ka shortsqueeze 'i :)
Ega siis ainult finantsi ei kaubelda:)
Väga närviliseks on olukord ära läinud, vabalangus!
WFC kaupleb $37 lähedal, mille järgi peaks olema WB hind ~$7.3, kas $5.8 võiks olla ostukoht?
Päris win win situatsioon oli.Kui 700mlrd vastatakse JAH siis võetakse seda juba no uudisena.
Kui aga NO,siis oleks täna jube crash olnud.
Kui aga NO,siis oleks täna jube crash olnud.
Ma pakun välja, et viimane aeg on rihmad kinnitada - väga raske maandumine on tulekul.