Börsipäev 3. märts

Raske uskuda, et te mõnda muud õllet jooks :)
>

Kusjuures Soome Karhu on päris hea õlu. Peale nädalast Soome-Norra ekstreemretke hakkas väga meeldima.
edit:

muidugi Põhja-Skandinaavia toiduainete kahtlasevõitu maitset silmas pidades maitseb seal mõni Eestilik toiduaine eranditult hea.

S&P500 indeks 2007. aasta oktoobrikuu tippudest -55%. YTD over -22%. Ma arvan, et oleks tasapisi aeg õlut vahetama hakata : )

Karhu on üks parimaid õllesid maailmas, minu jaoks
ma ostan seda alati sealt koju kaasa vähemalt 12ploki,
ja alati pudelis
Joel, seda on päris lõbus vaadata, kuidas dip buyerid iga rohelise jõnksu peale krabavad " nüüd tuli põhi, nüüd tuli põhi "
ma arvan, et tõeline põhi ei saabu enne, kui need tüübid väsivad ja alla annavad
nii et sutsu veel ootame selle õlle vahetusega ;)
kui S&P 2009 E=32 ja 2010 E=40, mis on võiks olla S&P fair value ?
kas 600-700 vahemik oleks väga vale pakkumine ?
a miks peaks ta hetkel 700+ kauplema ? ei ole ju ka antud prognoosid tugevalt põhjastatud ning tuleviku suhtes üsna palju määramatust veel
neid graafikuid mida siia postitate tuleks hakata äkki pikemaks venitama?
näeks kus järgmine toetus ka on
yanek,nii pikaks ei saa et järgmise toetuseni venitada.DOW max graafikul tuleb enne 97 ühtlane langus kuni 88 aastani. sp500 on viiesaja punkti peal 95 aastal. indeksite järgi mingeid toetusi loota on vist nüüd liiast.
kiire pilk graafikule ja mina näen küll 6700 ja 5500 peal väikseid toetusi, kui me muidugi postituse kirjutamise ajal juba esimesest läbi ei ole
poisid, poisid, kes teist on täna ostnud 65 000 juuni 2,5 putti GE-le?? Äkki ikka jagaks teistele ka siseinfot!
tõepoolest, need paistavad olevat ostetud, mitte müüdud
graafik on ka päris kole, kas turg ootab GE default'i
speedy, pigem kardetakse riigi dilutionit. Finantsettevõtte ju ikkagi...
deja vu, jaanuaris osteti samamoodi HBC märtsi putte ja the rest is history...
Aga vähem sarkastiliselt - GE on väheseid ettevõtted, mille kapitaliüksus kasumit teenib. 2009. aastast loodab tegevjuht Immelt, et üksus toob 30% kogukasumist. Julgeks väga kahelda ja turg jagab tundub seda seisukohta jagavat. Immelt on olnud üks pimedamaid juhte üldse viimasel poolaastal - ime ka, et teda ei usuta enam. Dividende vähendati, eks nüüd tuleb veel reitingute kallale minemist oodata. GE on kaotanud oma kõikidele kriisidele vastu pidanud laitmatu maine, mistõttu kipub vist nii minema, et ega mingil õiglasel hinnal lähitulevikus tähtsust polegi, emotsioonide tõttu reageeritakse ka GE puhul allapoole üle.
ega see ka mingi hea uudis ei ole, kui riik on sekkumas on GE defaultimas
Ameerika kodumaiste autode müük jätkas veebruaris kaljult allasõitu.

General Motors reports February U.S. sales of -52.9% vs. -45% Street expectation
Seni raporteerinutest kõige vähem myyk langenud Hyundail (-1,5%) ja ... Porschel (-11,5%)
pullid hakkasid juba kapist välja tulema?

http://s5.tinypic.com/5le9hy.jpg
GE teema jätkuks uudis Poolast:
Bank BPH, 66% owned by GE Money, wants to lay off 580 employees or over 12% of its workforce in an "employment rationalization," the bank said in a market filing.

Kui suur GE Money exposure CEE-s üldse on, huvitav?