Börsipäev 28 - 29. oktoober

Miroslav, lähipäevadel võetakse Sinuga ühendust ja üsna pea tagatakse ka ligipääs.
Ericsson teenis 3Q 1Mld SEK suuruse kasumi, analüütikud ootasid 410MSEK suurust kasumit. Aktsia on Instinetis kergelt plussis.
jah, keegi soovitas siin mõni aeg tagasi ericssoni enne tulemuste avaldamist shortida. ei olnud vist ikka nii hea mõte;)
Kes soovitas shortida?
odoot, ei mäleta päris hästi. kas oli Bettie või laiman teda nüüd koledasti.
Laimad :)
Tegelt mina soovitasin aktsiad maha müüa, kuid mitte shortida. Praegu tundub see hea soovitusena, kuna Ericsson on juba protsendijagu miinuses.
Teen ettepaneku mõelda mõni vaimukas küsimus - " kas põhi on lähedal ? " asemele
Paku üks vaimukus.

sB
tuhat vabandust, Bettie!
Rene, aga mis seal vahet, kas müüa või lühikeseks müüa. kui aktsias pole mõtet olla pikk, on mõtet olla lühike.
Finantstöötajana peaksid aru saama, mis vahe on müümisel ja lühikeseks müümisel.
Kui inimesel on väike portfell, siis väikeste languste püüdmine on mõtetu.
Ma ei usu Ericssoni suurde langusesse, sentiment on selleks liiga positiivne.
jah, sul on õigus, Rene.
tegelikult huvitab mind praegu hoopis, kas deutsche bank on oma 6 SEK-i hinnasihi ära muutnud;)
Ma sellise kehva fantaasiaga :)
Ericsson ei tee ausalt öelda viimastel tundidel mitte midagi, SEKides bid püsib 13.4 ja ask 13.5.

Ilmselt oodatakse reaktsiooni USAst.
Pakun välja mõned küsimused:
- Millal Kalev koju tuleb?
- Millal maksan memme vaeva?
Ericssoni tulemuste osas tuleb tunnistada, et väga ilusad numbrid ning 2003 aasta prognoose võrreldes tuleb tunnistada firma ülemvõimu võrkude turul - müügi langus aastaga on prognooside kohaselt 2%, samas kui pea kõikidel teistel tegijatel on see number kordi suurem (Motorola -6%, Nokia -3%, Lucent -22%), samas on firma käive suuruselt järgmisest tootjast kaks korda suurem.
bettie kus sa selle ntes 46% short interest võtsid
palju sellest peale eilset järgi jäi?
yhoo.

sB
kuskohast sa selle sealt leiad
http://finance.yahoo.com/q/ks?s=NTES

sB
seal ju andmed 8 oktoobrist pärit