Börsipäev 26.september

Tundub,et negatiivsed uudised on juba aktsiahindadesse sissearvestatud s.t. ei avalda turule mõju.

QQQ+0.75%.

Suured telkod jätkavad tõusu.

Optsioonimeistrid, kas on aeg puttida?
vast eile avnedes oli parim aeg,
kas teistel on ka, et ei saa scottraderisse sisse
Scottradder maas, LHVD hakkab klientidele pakkuma kõige lähemal ajal Money.net'i streamerit
Mis mõttes maas?
Mony net. on ka maas
Krt, maksin money.net'ile just uue aastase subscriptioni eest.
Kas see kliendile midagi maksma ka hakkab?
A misjaoks pikaajalistele investoritele streamerit vaja on? :)
Mida see streamer endast kujutab?
Hinnad reaalajas.
Näeb viimase tehingu hinda, samuti parimam ostu ja müügipakkumist (ja palju muudki).
Ja korraga saab ekraanil jälgida kuni 40 erinevat aktsiat.
Ja ei pea ise nupule vajutama, et uusi hindu näha. Need on näha kohe, kui mingi tehing toimub.

Niipalju optsioonidest, et tegin eile qqq optsioone virtuaalis, panin 2850$ erinevaid qqq putte, mida võimaldab LHV, mis on kehv oma võimalustes, teenisin 2 päevaga. u. 950 $.
kui vaadata tehinguhindasid, siis on asi jabur, kuna alusvara on odav, siis üks leping maksab 199 kr. ehk 11,6$,
Siit küsimus, kas ei ole natuke kallis 1 lepingu hind? Kuna ma tegin seda virtuaalselt aga tehinguhind peaks vastama reaalsele, siis on asi väga kallis!
Ma sain ka eile rikkaks. Exoduse aktsia lendas portfellis 0,18-lt 32,68-le. Nüüd pole muud muret, kui asi ainult rahaks teha :)
kas keegi oskab mulle selgitada fenomeni, miks LHV klientite lemmikute hulka kuuluvad firmad, mis lähed õhtale...
saab odavalt kätte :)
Palju parem on ju, kui $1 asi läheb 0-ks, v6rreldes $10-se asjaga.
Saab palju kauem sama raha eest mängida :))
Oma eilsele kirjutisele opts. saavutatud virtuaalsele rikkusele tahaks lisada , et tegin 23 lepingut, lepingutasud kokku 265$ kui müüa tahaks maksaks jälle 265$ seega ost+müük 530¤ ja kasum ainult 400$,
upser 20 lepingut 50 krooni igalt lepingult tagasi, 40 lepingut 100 krooni igalt lepingult tagasi, nii et tehingukulud tulevad Sul poole väiksemad
olen teadlik
CNBC teatas ,et Nasdaq peatas 1 dollari delistimisreegli kuni 2.jaanuarini 2002