Börsipäev 26. juuli

seda Shapiro oskab
See on väga huvitav graafik:

Link
SIXi puhul jäi vägisi tunne, et keegi kusagil midagi teadis... Muster viitab kellegi selgele väljumisele, kuigi käivet ei saanud oluliselt suuremaks ajada, muidu oleksime 3 juures. CC vast parandab asja, sest alla on piisavalt müüdud, iseasi kui palju.
See Shapiro guy on tõeliselt hea ja professionaalne...
siiski oli tegemist sita ilmaga
kohalikud vaatasid aknast välja ja viskasid aktsiad järgi
ja Shapiro palvetab, et ilm paremaks läheks

well, for Long Term 2-3y, turnaround is on its way

speedy conzales, ei tea, kas mõtlesid seda tõsiselt või vahendasid lihtsalt Shapirot, kuid seda juttu, et "for Long Term 2-3y, turnaround is on its way" olen ma SIX-ist kuulnud juba vähemalt 2-3y. Praeguses majandusseisus on mul aina vähem veendumust, et see reaalne turnaround ka tegelikult lähematel aegadel (ca 5.aasta jooksul) tuleb. Seetõttu ei tundu isegi praegune aktsiahind enam huvipakkuv. Aga ootame-vaatame, ega palju hullemaks ka minna ei saa.
Shapiro team võttis üle alles eelmise aasta alguses ning sisuliselt alles käesolevast aastast tegutseb Sixflags nende strateegia alusel
vaatamata viletsatele ilmadele on käivet kasvatatud 8% ning 2 kvartali kahjum väiksem kui eelmine aasta
turg ootas veel paremaid tulemusi, kuid viletsad ilmad seda ei võimaldanud

kõik näitajad - klientide kulutused, rahulolu, korduvkülastused jne. näitavad, et suund on õige
Shapiro turnaround plaan on 3-4 aastane, millest 1 on läinud
üks põhjus, miks net tuli all konsensuse on suurendatud 2q marketingi kulutused
ST loomulikult negatiivne mõju, kuid MT toob see kliente juurde
50-60% aasta käibest tehakse 3 kvartalis
Viletsad ilmad? Huvitav, miks Cedar Pointi ja veel mõningaid parke opereeriv Cedar Fair (NYSE:FUN) siis viimased 3 kuud on suutnud paigal püsida, aga SIX 20..25% järgi andnud on? Ehk on hoopis põhjuseks see, et Six Flagsi pargid on crap. Ise olen samuti eelistanud sõita 600 km kaugusel asuvasse Cedar Pointi, mitte 100 km kaugusel olevasse Six Flagsi.

Six Flagsi pargid on sellises mõttetus "vahekohas" (lastele vähe tegevust ja täiskasvanutele igav).
1) Lastega pered eelistavad pigem Disney't vmt kogupereparke, seal kindlasti lastele oluliselt rohkem tegevust kui Six Flagsis.
2) Täiskasvanutele, kes actionit tahavad, jäävad Six Flagsi roller coasterid lahjaks, need eelistavad pigem nt Cedar Pointi.
Kommenteerime SIXi situatsiooni mõne aja pärast ka Pro all. Oma aktsiaid me müümas ei ole ning võrreldes aasta taguse ajaga on olukord tunduvalt parem - külastatavus on kasvanud ning lisaks on kasvanud ka korduvkülastused. Ettevõte kaupleb puht fundamentaalnäitajaid vaadates sarnastel tasemetel, millega müüdi kehvemad pargid. Ilma tegurit ma üle ei tähtsustaks, kuna kusagil sajab ikka igal suvel ning selle taha peituda ei saa (juhtkond seda ei üritagi). Õnnetused on siiski oma osa mängimas ning surmajuhtumid ei ole sektorile eriti hästi mõjunud - ka kaks nädalat peale õnnetust pasundasid veel 37 ajalehte õnnetusest.

Olen speedyga nõus, et juhtkond on õigel teel ning kuigi ees seisab ootamatult raske suvi, vaadatakse juba aastasse 2008. Juhtkond tunnistab, et asjade ümberpööramisega läheb aega, kuid rahulolu parkidega on kasvanud - aina rohkem on hakatud pakkuma ka erinevaid lõbustusti (kontserte) parkides lisaks atraktsioonidele, mistõttu on kasvanud ka reklaamikulud.

Aktsiasse on sisse ostnud end ka Steve Cohen.

fun,
kõik vist ei asu just seal kus Sina ja veel vähem on neid kes viitsivad 600 km-i sõita rollercoasterite pärast, kuigi see on imelik jah miks aktsiad nii erinevalt käituvad
minu arvates on see SIX'i teadlik valik pakkuda midagi vanematele kui disney ealistele ja nad on valinud õige tee (olen käinud kolmes SF-is, ühes disneys orlandos ja Tampa bush gardensis). Peale cedar pointi neil ses mõttes maine, masinate kvaliteedi ja arvu mõttes konkurente polegi.
Tegelt peaks keegi selle kõik vastavatud SIX teema alla tõstma.........
six teema oli minumeelest juba varem ka olemas