lhv jääb ühest kliendist ilma :(
put-optsioonid?
put-optsioonid?
Just mõtlesin sama...
Aga mõtlen ka, et lükkan callid maha ja võtan strangle või isegi ainult putid sisse...
Aga mõtlen ka, et lükkan callid maha ja võtan strangle või isegi ainult putid sisse...
Kas eile oli mingeid märke, mis viidanuks tänasele tugevale tõusule?
Mina olin juba 2 päeva tagasi veendunud, et QQQ teeb 200p SMA-lt põrke, samuti olin ma ülimalt veendunud, et toetust pakub 33.9-34.00 kant. Nüüd aga arvan, et lähme sealt varsti ikkagi läbi... Eks näis.
kus võiks aga olla praeguse ralli tipp?
Puhkuse, praktiliselt puudusid. Seetõttu täna ongi ostuhuvi tugevam, et väga jõuliselt pikad turuosalised ilmselt ei olnud.
Luik, Nasdaq 2000 kujuneb ilmselt parajaks pähkliks.
Seda kindlasti, ei tea kas tasuks täna QQQ callide kasum välja võta või oodata ehk tõuseb homme veel.
nasdaq liigub väga stabiilselt, kui päeva lõpetab samas vaimus saab see arvatavasti hommegi jätkuda.
Luik, oleneb muidugi horisondist, kuid arvestades, et Nasdaq on 57 (!) punkti plussis, tasuks vähemalt pool kasumist välja võtta.
Huvitav,et +3% nasdaqi tousuga olid mulliaktsiate voi ka aktsiate,mis on viimaste p2evadega kovasti tousnud (virtuaalportfellis)esinemine suhteliselt tagasihoidlik,kui mitte miinuses..Mis voib-olla selle m2rk?
Küll nüüd põrkas. :)