börsipäev 24. oktoober

kuhu keegi arvab turu suunduvat? ühest küljest tahaks nagu ronida, aga teisest küljest…
samas kui niiviisi kahevahel pendeldab ja suurem ostulaine tuleb, siis turg kerkib ka jõudsalt

ma arvan endiselt, et pikas perspektiivis yles.
eelturul qqq ei pane kummalegi poole, seega suurem trend prevalveerib.
samas viimase paari paevaga pole eriti kuskile liikunud ka.
need vahesed allamyygid mis on on jarsud ja kosuvad kiiresti.

siiski!
aeg on kyps et straddled teenivad rohkem kui lihtsalt yhele suunale mangides.
tegu on klassikalise pullituruga, kus pikad lauged tõusud vahelduvad järskude langustega
qqq läheb pikas perspektiivis alla, spy püsib ehk samal tasemel
Kas mitte reitinguagentuurid ei tõmmanud äsja kõikide indeksite hinnasihte tublisti allapoole, ka järgmise aasta omi? Lugesin seda vist eilselt Äripäevast.
Indeksid alustavad kõrgemalt, euroopa turugude toetusel.

Amazon saab matsu, sest käive jäi eelmise aastaga võrreldes samale tasemele. Aktsia on täna saanud mitu daungreidi(Merrill, SG Coven)

Kindlalt jätkab mobiilsidesektor

kl.20.00 beezh raamat
qqqkj 1.8 ja qqqkk 1.35 myyki ning qavwh 1.1 sisse..
piilun teise putte ka..
täna on üsna hea päev. üks positsioon on küll miinuses, kuid teisega läks väga hästi. turg on selline sinka-vonka
riq: sa nagu neid asju normaalsete nimedega ei viitsi panna et 34 call ja 35 put jne, viicib jee keegi otsida neid symboleid.
rightsaid: kasulikumat postingut pole ma siin foorumites tykk aega lugenud...IRW
online travel stocks aiaiaiai..
mis kell shortisid, bettie? :)
Mis te arvate rafffas kas QQQ lendab see nädal läbi 36.?
LHVs praegu veel shortida ei saa aga kuuldavasti pidi mõne nädala pärast see võimalus tekkima.
Jesus, Bettie, dont you say, et sa LHVd kasutad???
Või on tasuta tehingud sul:)
no see on siis kindel märk tõusu algusest IRW, sest languse põhjustas ju ka LHV pakutud võimalus USA aktsiaid osta...
Fit, nimeta mõni parem maakler ja too välja ka eelised, tehingutasud. Millisele investorile sobib (daytrader, väikeinvestor, vähe tehinguid kuus jne.)?
nagu isegi aru saate, minu callid juba myyvad..
aga putte pole veel suutnud osta.

ma pole teisi proovinud, aga lhv yle ei virise ka. optsioone saab treidida kyll :)

1)ytleme et tehingute sisestamine ja nende tyhistamine voiks kiirem olla.
2)striimer mis töötab ja toetab ka optsioone ja naitab 6ieti day low/high/volume
3)limiitorderi lisatasu voiks kaotada, kuna ilma limiidita on m6tetu yldse tehinguid teha
Ei väikeinvestorile sobib LHV kindlasti hästi, ent kes vähegi tradingut harrastab peaks kyll Dateki või mõne direct access brokeri kasuks otsustama. Kyllap veendud, et on odavam
ja kiirem
ja suuremate lisavõimalustega