börsipäev 23. oktoober

nii. päev paistab tulevat üsna närviline. hetkel kindel suund tundub puuduvat. seega tuleb tähelepanelik olla. ADSX-i on üles pushitud. uudis. kauaks?

Täna kõige olulisemad ja kuumemad aktsiad, millega on võimalik KOHE KIIRESTI JA PALJU pappi teenida!
ADSX CLHB KANA BVSN !!!!!!!!!!!!

irw...
Nojah siberi katk ruulib endiselt ja firmade aktsiad(CLHB,CPHD), mis on seotud selle haiguse testimise või profülaktikaga on jätkuvalt kuumad.

Cramer juhib tähelepanu, et printeritootja Lexmark demontreerib nõrku tulemusi(suu laoseis) ometi räägib turuosa kasvatamisest s.t. nr. 1 printeritootja HP tulemused peaksid olema veelgi nõrgemad. HPW-ga on läbi ühinemisdiili omakorda lingitud Compaq(CPQ)

PALM on eelturul NY Timesi artikli mõjul allamüüdud
10:06 ET Cyclopss Corp (OZON) 0.35 +0.11 (+45.8%): Bulletin board traded stock being picked up by traders after OZON announces it has installed its first Ster-O-Zone Biological Decontamination Chamber in an FDA-certified biological testing lab. The steel chamber uses a proprietary ozone gas process to kill biological pathogens on carts and equipment used in the lab in order to prevent biological cross contamination between sterility studies... volume 1.08 mln.
adsx on tubli
OZON oli prnewswires 8.07
nüüd ootaks ühte müügilainet kogu turul
oot kus sa kiirustad..
leidsin ühe penny, millele loodaksin lähiajal paari miljonilist käivet ja tõusu vähemalt 100%. kui kätte saan oma pandud hinnaga, siis ütlen mis aktsia on.
kui adsx 0.45-48, siis lähen püüan uuesti
let me guess 0.63-ga said välja? :)
miks Sa 0.64 ei pakkunud?:)
see oleks juba liiga kalamehejutt:)
0.57 oli. jäin liiga kaua toppama
Rightsaid kuidas sa omale aktsiaid välja vaatad? Kui see info muidugi avaldamisele kuulub.
mina müüsin 63ga ostsin alles 54 pealt
mis tasemel sisse ostsid siis yldse?
ma screenin neid erinevate parameetrite järgi välja ja loen uudiseid siis nende kohta. üldiselt ma tahaks mingisuguseid häid uudiste saite juurde. võiks olla mingi alarm kui midagi rõkatavat on:)
to fit: 0.5
Spets, kas proovid adsx-ga uuesti? see praegune pind on islandi järgi üsna kergeks jäänud