Eilne päev oli üsna loogiline, Dow suundus ülespoole peaaegu oma detsembri põhja juurest (tehniline toetustase), indeksid olid üsna ülemüüdud, seega liigitaksin selle üsna tehniliseks põrkeks. Seega lähemad päeva oleks üsna loogiline sideways liikumine. Rallit jaanuari tippude juurde ma küll ei näe.
Futuurid ongi avanemas praktiliselt nullis.
Jan 24 2003
8:40 AM In Play Lucent upgraded at FBR (LU) 1.92: -- Update -- Friedman Billings Ramsey upgrades to Mkt Perform from Underperform as a short-term trading call; believes fiscal Q2 could show a 20% sequential improvement in revenues, and LU may be able to offset weakness in wireless in the U.S. with growth in Asia. Target is $2.
Jan 23 2003
7:33 AM In Play Lucent upgraded at Merrill; target $2.50 (LU) 1.81: Merrill Lynch upgrades to Buy from Neutral, citing their increased confidence in LU's financials and solvency and their belief that valuation does not yet reflect the full recovery value. Target is $2.50.

Päris kena näeb välja.
sB
8:40 AM In Play Lucent upgraded at FBR (LU) 1.92: -- Update -- Friedman Billings Ramsey upgrades to Mkt Perform from Underperform as a short-term trading call; believes fiscal Q2 could show a 20% sequential improvement in revenues, and LU may be able to offset weakness in wireless in the U.S. with growth in Asia. Target is $2.
Jan 23 2003
7:33 AM In Play Lucent upgraded at Merrill; target $2.50 (LU) 1.81: Merrill Lynch upgrades to Buy from Neutral, citing their increased confidence in LU's financials and solvency and their belief that valuation does not yet reflect the full recovery value. Target is $2.50.

Päris kena näeb välja.
sB
Isegi väga... kui üle murrab läheb eriti heaks... :-)
MA(200) on ka 2.00 juures...
ilus punane on kõik... :-)
870 punkti on S&P 500 jaoks oluline toetustase. Sellest tasemest on püsitud juba 3 kuud kõrgemal. Kui see tase nüüd hoiab (järgmise paari nädala jooksul), siis ei usugi, et uusi madalaid enam püüdma minnakse.
US oled üllatav optimist.
Me foorumil käib jutt kogu aeg nii:homme jöuame olulise vastupanu tasemele ja me töuseme (langeval turul) või kohe kukume (töusval turul).Ja nii kaks kuud järjest ühte või teistpidi.Praegu on ainuke arvestatav tegur SÕDA.Head liulaskmist vastlapäevani.
Ralli alla
870 tase ei hoidnud teps mitte. US, mis nüüd edasi saab?
Jama, täiesti jama turg langeb, Minu posidest. lühikesed tõusevad ja pikad kukuvad...uskumatu!
Jah, teinekord kuulan klepikut...
Tehniline pilt on üsna must - Nii Dow kui S&P 500 murdsid üsna tähtsad toetustasemed ja see tähendab ka pea ja õlad mustri lõplikku moodustumist (murti kaelajoon), seega tehnilise analüüsi järgi peaks olema suund kindlalt alla.
Järgmine nädal tuleb hoolega uudiseid - esmaspäeval annab ÜRO komisjon Iraagi kohta raporti, kolmapäeval FEDi istung (ilmselt väikse mõjuga turule), neljapäeval esialgne IV kv. GDP. Kui uudiseid palju, siis turg ei pruugi nii hästi tehniline analüüs töötada, kuid igatahes negatiivse tooniga uude nädalasse.
Järgmine nädal tuleb hoolega uudiseid - esmaspäeval annab ÜRO komisjon Iraagi kohta raporti, kolmapäeval FEDi istung (ilmselt väikse mõjuga turule), neljapäeval esialgne IV kv. GDP. Kui uudiseid palju, siis turg ei pruugi nii hästi tehniline analüüs töötada, kuid igatahes negatiivse tooniga uude nädalasse.
Highly Paid E*Trade CEO Christos Cotsakos Resigns Suddenly.
The company named its No. 2 executive, Mitchell Caplan, to replace him as chief executive
The company named its No. 2 executive, Mitchell Caplan, to replace him as chief executive
Olen jah üllatav optimist... see ongi huvitav. Ma nüüd täpselt isegi ei mäleta, kellele ma USA turu ja USD-i kursi teemal 3 aastat tagasi vaidlema hakkasin, siis ma olin kuidagi teisel pool ja jälle pidasid enamik mind lolliks, kes millestki aru ei saa. Nüüd siis jälle sama jama...
Mis puudutab lühiajalist trendi, siis ma olen nõus... indeksitel on raske järgmist nädalat plussis lõpetada. Samas, kui S&P 500 liigub alla 800 punkti sellise dollari kursi juures, siis ma lihtsalt paigutan teist samapalju veel lisaks, mis jaanuari algusest soetatud sai. Sellega oleks 75% kogu planeeritud paigutusest tehtud ja siis oleks ka 75% dollari lühikesest positsioonist kinni. Huvi on eelkõige võtta kuskilt tehnoloogiasektorit: INTC 12 USD, CSCO 8-9 USD, MSFT 40-45 USD, aga ka JNJ, LLY, MRK, PFE, BP oleks huvitavad, kui turg mingil hetkel paanika märke ilmutab.
Mis puudutab lühiajalist trendi, siis ma olen nõus... indeksitel on raske järgmist nädalat plussis lõpetada. Samas, kui S&P 500 liigub alla 800 punkti sellise dollari kursi juures, siis ma lihtsalt paigutan teist samapalju veel lisaks, mis jaanuari algusest soetatud sai. Sellega oleks 75% kogu planeeritud paigutusest tehtud ja siis oleks ka 75% dollari lühikesest positsioonist kinni. Huvi on eelkõige võtta kuskilt tehnoloogiasektorit: INTC 12 USD, CSCO 8-9 USD, MSFT 40-45 USD, aga ka JNJ, LLY, MRK, PFE, BP oleks huvitavad, kui turg mingil hetkel paanika märke ilmutab.
detsembri lõpusl sai vvõetud hunnik jaanuari putte. Kahju, et hilja kukkuma hakkas, siis oleks kasum ka tulnud, aga jäin miinusesse. jäänud ainult CSCOaprilli put, mis võib veel midagi pakkuda. Üldiselt lühike ja pole eriti punane
stocker, optsioonid ongi sellepärast jamad instrumendid, et sinu poolt prognoositud liikumised tulevad küll, ainult et alati liiga hilja, osta ja hoia taktikat rakendada ei saa. oma tasku peal kontrollitud :-(
Ega siis optsioonid pole ainsad instrumendid võimenduse võtmiseks. Paljud on teinud selgeks algtõed optsioonidest. Kuigi optsioonid on ühed keerulisemad instumendid derivatiivide valdkonnas. Turule on tulnud palju uusi derivatiive. Ehk on aeg neid õppida kasutama.
Üldiselt ei saa kurta . Kui ma alustasin (virtuaalselt loomulikult), siis panin ikka täitsa puusse. Sel suvel näiteks, kui HP ja ET kukkusid, siis võtsin juulis septembri cal`e nendele, aga ei arvestanud, et kõik rahajõmmid puhkavad ja tõsine tõus algaski hiljem. Väga punane. Detsembris tegin CSCO strangle. Ei toiminud, kuna miinus suurenes rohkem, kui pluss. Milles oli viga? Ei kontrollinud kreeklasi. Kumb kaotab väärtust kiiremini!
kreeklased on _väga_ tähtsad.
kui matemaatikaga järgi testid oma v6idu/kaotuse v6imalused siis jäävad 80% lollustest tegemata. teine asi on see, et ajastada ei suuda - parem v6tta väikese varuga. näiteks poole aastased ;) samas, jaanuar l6peb ja turg on juba kukkunud, m6tlen et kas 1400 peal läheks lyhikeseks.. 1500 on juba kylma k6huga lyhikeseks minek.. aga labgev dollar on probleem.
ma täna imestasin et kunagi ostsin taala 18.5..naz oli siis 2000 kandis..
30% miinust + valutsist 20% miinust kokku 50% miinust???? kuidas kasvukonto elab?
kui matemaatikaga järgi testid oma v6idu/kaotuse v6imalused siis jäävad 80% lollustest tegemata. teine asi on see, et ajastada ei suuda - parem v6tta väikese varuga. näiteks poole aastased ;) samas, jaanuar l6peb ja turg on juba kukkunud, m6tlen et kas 1400 peal läheks lyhikeseks.. 1500 on juba kylma k6huga lyhikeseks minek.. aga labgev dollar on probleem.
ma täna imestasin et kunagi ostsin taala 18.5..naz oli siis 2000 kandis..
30% miinust + valutsist 20% miinust kokku 50% miinust???? kuidas kasvukonto elab?