Aga mida SNDK-st arvata straddle mõttes? Mis tulemused?
SNDK juba läbi...
Heh, seda küll jah. Aga mis tulemustega? Ja mida neist võiks oodata, kui keegi julgeb oodata ;)
SNDK tulemused ootustest allpool. Kasum prognoosist parem, kuid käive alla ootuste. Pea kolm punkti miinuses, kuid straddle kasumi jaoks oleks veel vaja allapoole tulla.
Turu tugevus on veidi halb märk, võidakse SNDK andestada. Kell 00.00 algab CC.
Turu tugevus on veidi halb märk, võidakse SNDK andestada. Kell 00.00 algab CC.
Siin võib veel nii olla, et homme ootame seda kasumini jõudmise ruumi hoopis üles liikumise pealt :) Hetkel 26.50.
Cramer kiidab GOOGi oma saates, upgrades $250->$318, rahvas ostab - jarelturul $220.15 GOOG praegu...
Kes Google üle hoidis, neil pidu vist? Ise ei võtnud seda, tiba kallis oli, :(
Aga SNDK katsin aktsiatega 24.90 pealt ära, nüüd see juba 26.40 ... olen ka rahul, :)
Aga SNDK katsin aktsiatega 24.90 pealt ära, nüüd see juba 26.40 ... olen ka rahul, :)
kas google oleks nüüd mõtekas maha müüa?
Mis müüa,shortida ja suuremas koguses!
Privador, miks peaks olema lühike ettevõttes, mis kasvab tohutu kiirusega ja seejuures tegutseb sellise kasumlikkusega nagu Google?
Disclaimer: pikk GOOG'is $183 juurest.
Disclaimer: pikk GOOG'is $183 juurest.
Kas keegi oskaks seletada FSPAa.ST-languse tagamaid, rootsi turul ainuke langeja seni-3,36%
koto: äkki dividend 6 seki?
Thnksarwen.
Jah ise olin uimane ei pannud tähelegi kohe!
Ex-dividend kuupäev 22.04.2005
Jah ise olin uimane ei pannud tähelegi kohe!
Ex-dividend kuupäev 22.04.2005
jim, ühest hetkest lihtsalt inimesed õpivad rohkem goog reklaami ignoreerima, CTR langeb ja goog on käpuli :P
Aga selle vastu aitab muidugi CTR mudeli asendamine mõne muuga.
Bannerireklaam oli ka algusaegadel ju megamenukas ja aja möödudes ei saanud teisiti enam taset hoida kui pidi LIME värvi tausta bannerile tegema :) Nüüd õnneks olukord jälle rahunemas.
Muideks, kas goog puhul aja jooksul ei või saada probleemiks justnimelt reklaamide tekstipõhisus..
Ja muideks2, mitmed brauserid toetavad juba popup reklaamide blokeerimist. Miks mitte ühest hetkest MS ja mozilla poolt pakkuda ka optionit google adside kinni keeramiseks. Tehniliselt pole see mingi probleem.
diskleimer: Aga goog mulle meeldib. otsingumootorina.
Aga selle vastu aitab muidugi CTR mudeli asendamine mõne muuga.
Bannerireklaam oli ka algusaegadel ju megamenukas ja aja möödudes ei saanud teisiti enam taset hoida kui pidi LIME värvi tausta bannerile tegema :) Nüüd õnneks olukord jälle rahunemas.
Muideks, kas goog puhul aja jooksul ei või saada probleemiks justnimelt reklaamide tekstipõhisus..
Ja muideks2, mitmed brauserid toetavad juba popup reklaamide blokeerimist. Miks mitte ühest hetkest MS ja mozilla poolt pakkuda ka optionit google adside kinni keeramiseks. Tehniliselt pole see mingi probleem.
diskleimer: Aga goog mulle meeldib. otsingumootorina.
Kes oskab ennustada,mitu päeva Nokia veel ülesse rallib--------ise arvan,et seekord vist mitte üle 14 eur,või mida pakuvad asjatundjad?
Ennustades! tundub 12.80 olema mingi vastupanutase aga kui ta 14-ni tõuseb siis see on küll väggga hea ja vist liiga palju loodetud!
jah,tõsi ta on, et vastupanu kusagil 12.80 Ei osanud seda ise kohe vaadata. tänks
kes seal 12.80 juures siis vastu paneb?
Praeguselt hinnatasemelt ilma oluliste uudisteta 10% tõusu oodata on minu arust optimistlik, pigem nüüd hinnavahemik 11,5-13 EUR varasema 11-12 asemel.
Praeguselt hinnatasemelt ilma oluliste uudisteta 10% tõusu oodata on minu arust optimistlik, pigem nüüd hinnavahemik 11,5-13 EUR varasema 11-12 asemel.
google adsense plussiks on minu arust just see, et reklaam on teemalt väga lähedane lehe contentile.
samas missugune võib täna google tõus olla - tulemused olid päris kobedad ja üle ootuste?
samas missugune võib täna google tõus olla - tulemused olid päris kobedad ja üle ootuste?
Google (GOOG) tõusu raske prognoosida, järelturul lõpetas $223 juures.
Eelmine kord pärast tulemusi ka võimas tõus, kuid eelturu tasemete (samuti üle $220) juurde jõuti siis alles nüüd.
Eelmine kord pärast tulemusi ka võimas tõus, kuid eelturu tasemete (samuti üle $220) juurde jõuti siis alles nüüd.