Tänane päev siis selline, et Graafik pole hakanud päevathreadigi üles panema. Eks peab siis ise panema, muidu kaob järjepidevus ära. Võtan ühe lihtsa lausega kokku siis ka tänase päeva ja üldse kogu möödunud nädala arengud:
USA: On sitt, läheb järjest sitemaks ja pole mingit põhjust miks ei võiks eriti sitaks minna.
Eesti: Eesti vähemalt järgmise viie aasta presidendiks valiti ENSV Ülemnõukogu Presiidiumi endine esimees A.Rüütel.
Suurimat kasu tõotavate ettevõtmistena näen lähiajal kasiinodes mänguautomaatidega plõksimist ja CD-plaatide ning Poola dressidega hangeldamist.
(Vabandan keelekasutuse pärast ja loodan, et mu ehk liigoptimistlik nägemus, kellegil ettevaatliku meelt ei minetanud.)
p6rge tuleb.
mitte p6rgu.
kysimus ei ole niiv6rd finantsis kuiv6rd USA's.
usa ei saa maailmale näidata et "bin laden oma 300 milliga tegi ära riigile 1 trilliga" see on usale auasjaks..
tegelt ma arvan et kogu se krempel on usa oma sepitsus. ja see s6da bin ladeni vastu. see on nagu ristis6da.
mul on palju calle käes, hetkel olen 50% miinuses aga eriti närviliseks ei tee. p6hjus? k6ik teavad et on sitt ja sitemaks läheb, ja m6ned loodavad. toimub langustrend. 5 päevaga qqq kukkunud 35.5 -> 28 (7 taala 25%)
palju gappe on. kehvad tulemused palmilt ja veel niim6neltki. kas kordub jaapan?
langustrend on selge aga varsti ryndavad sisse value investorid ja siis tuleb p6rge. minu lootus on et enne oct l6ppu.. minu teod on osta putte..
mitte p6rgu.
kysimus ei ole niiv6rd finantsis kuiv6rd USA's.
usa ei saa maailmale näidata et "bin laden oma 300 milliga tegi ära riigile 1 trilliga" see on usale auasjaks..
tegelt ma arvan et kogu se krempel on usa oma sepitsus. ja see s6da bin ladeni vastu. see on nagu ristis6da.
mul on palju calle käes, hetkel olen 50% miinuses aga eriti närviliseks ei tee. p6hjus? k6ik teavad et on sitt ja sitemaks läheb, ja m6ned loodavad. toimub langustrend. 5 päevaga qqq kukkunud 35.5 -> 28 (7 taala 25%)
palju gappe on. kehvad tulemused palmilt ja veel niim6neltki. kas kordub jaapan?
langustrend on selge aga varsti ryndavad sisse value investorid ja siis tuleb p6rge. minu lootus on et enne oct l6ppu.. minu teod on osta putte..
ehk põrkab juba esmasp, hiljemalt teisipäev, aga muutust ei tule enne kui usa omadega ühelpool ja bin laden kotis rippumas.
eile tõmmati optimistidel jälle nahk üle kõrvade.