NIKKEI 10576 -1.42%
EUR/USD 0.882 (0.881)
Kuld 273.35 (274.60)
Nafta 17.56 (17.09)
Jaapania aktsiaturul pärast nelja järjestikku tõusupäeva langus tehnoloogiaaktsiate juhtimisel.
Euroopa turud alustasid suunata.
Mingi tüüp tegi Saksamaal nalja ja sisestas mõned numbrid valesti. DAX reageeris kohe...
mingi rookie tahtis müüa 72 lot-i 5100 pealt aga sisestas 5100 lot-i 72 pealt. Seega tehti siga palju stop-e ära. korra olid DAXi futuurid 20% miinuses. Cash Indeks ise jõudis 3% kukkuda. Daxi kukkumise pärast läksid kukkumisse ka võlakirjad ja võlakirjafutuurid. Samut ka teised Euroopa börsid.
Nasdaq100 futuur vajus samuti -20 punni peale. Nii, et segadust kui palju. On üpris tõenäoline, et lõpuks jama eelne olukord taastub ja Euroopa rebib protsendiga plussi...
Nasdaq100 futuur vajus samuti -20 punni peale. Nii, et segadust kui palju. On üpris tõenäoline, et lõpuks jama eelne olukord taastub ja Euroopa rebib protsendiga plussi...
Viies, kasutasid ära ka seda kuidagi?
just ostsin sutsaka, kui korraga vajuma hakkas. vaatasin hinda silmas punnis, midagi ei saanud aru . selge oli ainult see, et asi on täielikult ulme (üle 10% miinuses. samas 11 sept oli 7-8% ainult).
olin vajutamas reconfirm-i, et tahan 4664 osta aga mõtlesin, et krt jääb ära. ei tea, mis toimub -ootab-vaatab veel, mine tea, järsku mingid pommid või vajuvad lennukid....
nii ta, siis läks. 5100 tagasi nagu lupsti ja minul ei midagi. praegu istun pikas ja olen natuke kasumis.
tundub, et Daxil on kõvasri veel ruumi tõusta, sest nasdaq100 futuurid kihutasid peale aktsiaturu sulgemist 9-10 punni kõrgemale. Dax aga kaupleb tasemetel, kus nasdaq100 peaks olema 1600.
olin vajutamas reconfirm-i, et tahan 4664 osta aga mõtlesin, et krt jääb ära. ei tea, mis toimub -ootab-vaatab veel, mine tea, järsku mingid pommid või vajuvad lennukid....
nii ta, siis läks. 5100 tagasi nagu lupsti ja minul ei midagi. praegu istun pikas ja olen natuke kasumis.
tundub, et Daxil on kõvasri veel ruumi tõusta, sest nasdaq100 futuurid kihutasid peale aktsiaturu sulgemist 9-10 punni kõrgemale. Dax aga kaupleb tasemetel, kus nasdaq100 peaks olema 1600.
Miski ei toimu kogemata
no sry.. ma ju pean oma puttidest lahti saama ;)
kaubandusdefitsiit kukkus septembris "ohhoo!" 18.7 miljardi dollarini
import kukkus võrreldes eelmise kuuga 14%
import kukkus võrreldes eelmise kuuga 14%
ei tea kas hakkab pöördeks valmistuma, tundub et alla minemiseks hakkab aeg küpseks saama, jaanuari ralli 3000 on liiga palju.
kui naz kukub ja me koik rikkaks saame ja cadillacid ostame..
siis voiks wallstreedil 6llet v6tta ja kalajutte rääkida..
siis voiks wallstreedil 6llet v6tta ja kalajutte rääkida..
hea mõte. me peaks seda varsti tegema
noh, putimehed, nüüd tuleb pidu. kui kukkuma hakkab, siis langevari kergelt ei avane
Kui just lennukid jälle kuhugi sisse ei hakka kimama, siis võiks see langus lühikeseks jääda. Intressid ülimadalad, bondides pole raha mõtet enam hoida. Bondidest väljuv raha otsib paremat teenimisvõimalust aktsiaturult. Need, kes siiamaani kärrule pole saaud kasutavad seda pullbacki sisenemiseks.
Gorilla,
vaata graafikut, kuhu oleks tõusta!
tegelt jälgisin jalkat- liverpool-baraca, maolen masenduses, praktiliselt surnd
vaata graafikut, kuhu oleks tõusta!
tegelt jälgisin jalkat- liverpool-baraca, maolen masenduses, praktiliselt surnd
mul on millegipärast sama tunne nagu GG'l (good game:))
aga me maletame ka millest t6us alguse sai.. n6medast p6hjusest..
v6i esimene maailmas6da..
pange tähele kuidas nyyd koik hakkavad thestreedil pasundama et tuleb langus ja t6us on labi ja unustavad ara et justr raakisid et langust ei tule ja t6us on kindel..
aga me maletame ka millest t6us alguse sai.. n6medast p6hjusest..
v6i esimene maailmas6da..
pange tähele kuidas nyyd koik hakkavad thestreedil pasundama et tuleb langus ja t6us on labi ja unustavad ara et justr raakisid et langust ei tule ja t6us on kindel..
Upser, tunnista, et sul oli sama tunne juba poole tõuse peal. Minul kah. Ootan kannatamatult, millal õige aeg pikaks minna, lühikeseks ei julge praegu küll minna.