Börsipäev 20. märts

Ka Sina, Credit Suisse? Roque traders jälle hoos

March 20 (Reuters) - Credit Suisse Group said in a statement on Thursday

* Says was profitable in 2008 through the end of February
* Says believes it is unlikely to be profitable in the first quarter
* Says market conditions difficult in March
* Says pricing errors were, in part, the result of intentional misconduct by a small number of traders
* Says to restructure some trading operations
* Says confident in ability to navigate current market conditions

NYMEX toornafta futuurid kauplevad madalamal $100/barrel taset. Inverted market olukord hakkab stabiliseeruma, kuid ilmselt normaalse turu olukorra saavutamiseni läheb natuke veel aega.
US dollar on tugevnenud 0.9% Euro vastu, siit ka korralik surve commoditi sektori suhtes.
Seoses nõrga majanduse ja tõusvate kütusehindadega on UBS kärpimas lennundussektori soovitusi. Ostusoovitus langetatakse neutraalse peale Nortwest Airlines'i (NWA), US Airways'i (LCC), Continentali (CAL) ning Delta Air Lines'i (DAL) puhul, AMRi (AMR) soovitatakse müüa. LCC soovituse langetab neutraalsele tasemele ka Lehman.
CROX on küll veel müügisurve all, kuid siit tasemelt lubab hind juba pikaks minna
natuke üle on pingutatud müügiga
speedy, täiesti nõus. Rikkusid mu artikli mõtte ära. :)
Ise loodan, et CROX kukub veel ja saaks osta $15-16 vahelt ehk natuke veel ootan.
loete usinasti notablecallsi? Nad on viimasel ajal jubedalt rappa pannud oma callidega...
Jah, White Nigga, sellepärast mul mustand juba paar nädalat valmis ongi, et NC eile ja täna teisi maju refereeris. :)))
ei rikkunud ju, kirjuta kirjuta

mulle jäi see eilsest NC-st silma
kuigi NC püüab lühiajalisi põrkeid ning nimetas seda hiljem "stupid call'ks", siis ma vaatan tema calle pigem pikemas perspektiivis

paistab, et mõni suurem kala väljumas ning sellest ka selline surve
WN
mitte "nad", 1 mees peaks olema

ja täna NC all uuesti
Baird is out positive on Crocs
2 maja kaitsevad, nii et kyll mõnevõrra ikka põrkab. Ise ei puuduta, olen juba 40$ alates vaadanud ja jälginud ja tundub selline ära killitud aktsia a la NTRI olevat, loobusin pikaks minekust
WN
sa vaatad vist lihtsalt charti

NTRI tuli alla, sest tal on fundamentaalsed probleemid
CROX tuli alla, sest ta oli ülehinnatud - business is intact, ta lihtsalt ei kasva nii kiiresti kui turg ootas. täna oleme aga teises äärmuses

FedEx (FDX) reports Q3 (Feb) earnings of $1.26 per share, $0.04 better than the First Call consensus of $1.22.

Eelmise aastaga võrreldes kasumis väga ei kaotatud, EPS langes kohandatud baasil $0.01 võrra (eelmise aasta EPS oli $1.35, aga sisaldas $0.08 ulatuses kasu väiksemast maksumäärast). Marginaalid jäid kvartali jooksul surve alla, langedes tänu kõrgematele kütusehindadele ja nõrgale majandusele. Selle taustal on eriti huvitav maikvartaliks (majandusaasta neljas kvartal) antud prognoos $1.60 - $1.80, mis analüütikute oodatud $1.95-le selgelt alla jääb (eelmisel aastal $1.96) või õigemini selle prognoosi sõnastus:

This outlook assumes no additional increases to current fuel prices and no further weakening in the economy.

Kui ühe eeldusega võiks isegi nõus olla, siis teine tundub ehk liialt julge. Aktsia eelturul -3.7%.

SC - minu jaoks on CROCS fundamentaalseks probleemiks see et nad müüvad selliseid õudseid pastlaid millel ma ei näe tulevikku ;) AGA NAD ON JU MOES!! - fukit
olin just nädala kaugel saarel ja nägin sealgi selliseid pastlaid inimeste jalgede otsas
nagu plätad vms vabaaja jalanõud
ning rasketel aegadel hea odav osta
ja sa võiks ka nende kodulehele pilgu visata, need kotad millele sa vihjad, ei ole ainuksesed tooted
ma arvan, et sa isegi ostaks neilt midagi
Ega nad vist nii väga odavad polegi, netis 30-50$ keskmiselt. Huvitav palju nad Stockmannis maxavad, seal pidavat myygis olema?
no kust sa võtad et ma ei ole nende kodulehte põhjalikult uurinud??
ok, maitse asi