Ka Sina, Credit Suisse? Roque traders jälle hoos
March 20 (Reuters) - Credit Suisse Group said in a statement on Thursday
* Says was profitable in 2008 through the end of February
* Says believes it is unlikely to be profitable in the first quarter
* Says market conditions difficult in March
* Says pricing errors were, in part, the result of intentional misconduct by a small number of traders
* Says to restructure some trading operations
* Says confident in ability to navigate current market conditions
natuke üle on pingutatud müügiga
Ise loodan, et CROX kukub veel ja saaks osta $15-16 vahelt ehk natuke veel ootan.
mulle jäi see eilsest NC-st silma
kuigi NC püüab lühiajalisi põrkeid ning nimetas seda hiljem "stupid call'ks", siis ma vaatan tema calle pigem pikemas perspektiivis
paistab, et mõni suurem kala väljumas ning sellest ka selline surve
mitte "nad", 1 mees peaks olema
Baird is out positive on Crocs
sa vaatad vist lihtsalt charti
NTRI tuli alla, sest tal on fundamentaalsed probleemid
CROX tuli alla, sest ta oli ülehinnatud - business is intact, ta lihtsalt ei kasva nii kiiresti kui turg ootas. täna oleme aga teises äärmuses
FedEx (FDX) reports Q3 (Feb) earnings of $1.26 per share, $0.04 better than the First Call consensus of $1.22.
Eelmise aastaga võrreldes kasumis väga ei kaotatud, EPS langes kohandatud baasil $0.01 võrra (eelmise aasta EPS oli $1.35, aga sisaldas $0.08 ulatuses kasu väiksemast maksumäärast). Marginaalid jäid kvartali jooksul surve alla, langedes tänu kõrgematele kütusehindadele ja nõrgale majandusele. Selle taustal on eriti huvitav maikvartaliks (majandusaasta neljas kvartal) antud prognoos $1.60 - $1.80, mis analüütikute oodatud $1.95-le selgelt alla jääb (eelmisel aastal $1.96) või õigemini selle prognoosi sõnastus:
This outlook assumes no additional increases to current fuel prices and no further weakening in the economy.
Kui ühe eeldusega võiks isegi nõus olla, siis teine tundub ehk liialt julge. Aktsia eelturul -3.7%.
nagu plätad vms vabaaja jalanõud
ning rasketel aegadel hea odav osta
ma arvan, et sa isegi ostaks neilt midagi