OZRK 18.08 keskmine, selle ralli peale võtsin natuke juurde. Endiselt tundub ülepingutatud. Aga jõle õhuke aktsia, mugavalt ma ennast sellega ei tunne, püüan väikse kasumiga välja saada. Samas turg on jõle negatiivne, nii et paanikat ka ei ole :)
Hakkasin OZRK vaikselt katma 17.92 pealt. Turg tangib täiega, aga see kräpp on nii õhuke, et elab üsna oma elu. Nigel on nii õhukest kräppi kaubelda, ainuüksi sellepärast tahan välja :)
Krt, ei tohi sellist õhukest jura kaubelda nagu OZRK.. olen seda järjest katnud, järjest ülespoole pidanud minema, pole üldse meeldiv nii :) Enamus nüüdseks õnneks kinni. Kasumit sisuliselt ei tule, umbes 10 senti, aga see-eest hea meeldetuletus, et hoia eemale sellisest jurast :)
Flat OZRK. Keskmiselt 9,5 senti aktsia kohta. Usun endiselt, et see oli muidu hea treid, aga lihtsalt krdi õhuke aktsia.
Wait & pray on ka mõnikord edukas strateegia :) Flat AMR 6.09-6.11.
Idee oli hea, execution sitt, oleks pidanud kõik avanemisel maha lükkama.
Idee oli hea, execution sitt, oleks pidanud kõik avanemisel maha lükkama.
AMR juba 6.24...
RF on põrganud $10.75 pealt $12.03 peale. Kes ostsid, võiksid nüüd kinni panna. Kuigi arvan, et nii täna kui ka esmaspäeval võib veel kõrgemaid tasemeid näha.
PTR ja SNP on sisuliselt sama koha peal, kus hommikul. Ausalt öeldes põhjustest päris aru ei saa. Tean, et ei olda kindlad, kui palju Hiina otsus marginaale mõjutab, aga 17%-line hinnatõus peaks korraliku efekti andma. Endiselt positiivne.
ks sama hakati kartma ka teiste pankade puhul, aga RF on juba sellest ajast ca 15% langenud. Kusagil on piir, kus (võimalik) dividendide langetamine enam väga hull ei tundu. Aga mu küsimärk ei olnud asjata.
Miks see RF nüüd tõusma oleks pidanud?
Miks see RF nüüd tõusma oleks pidanud?
Eilne BBT pani äkitselt kõiki regionaalpankade probleeme unustama ja puhtalt inertsist pandi täna veel edasi. Üldiselt, aktsiad on küll hoolega alla müüdud, aga põhjusega, päris mitmed vajavad kapitali lisamist, mis senistele aktsionäridele saab olema üsna dilitive. Seesama RF on üsna tõenäoline, lisaks veel CMA, STI, paljud teised.
PS Ei usu, et ka ralli põhjustanud BBT päris puhas poiss on. Tegelikult oli see üsna leimo kommentaar nende poolt eile, turul lihtsalt oli põhjust vaja, et üks ajutine kergendusralli teha.
PS Ei usu, et ka ralli põhjustanud BBT päris puhas poiss on. Tegelikult oli see üsna leimo kommentaar nende poolt eile, turul lihtsalt oli põhjust vaja, et üks ajutine kergendusralli teha.
Ahjaa, mis ma öelda tahtsin: ilmselt müüakse regionaalpangad siit alla tagasi täna, mis veel pole müüdud. Mis on, need müüakse veel rohkem alla :)
MF on väga vaikseks jäänud, 7-st alla ei pressita ning üles ka ei osteta.
Optsioonireede kipub tänast langust turul võimendama.... Institutsioonid, kes on viimase kolme kuu jooksul put-optsioone agaralt välja kirjutanud, lootes niimoodi kindlat raha teenida (kolm kuud ju järjepanu üles ka liigutud), jooksevad praegu üksteise võidu müüma, et oma positsioone katta.