ma olen kehv sensitiiv:)
Lehman Brothers: CNBC commentator discusses recent rumors, notes that take under is not likely with LEH issuing stock to employees
Toornafta on jõudnud juba uueks tipuks vormistada $143.97 ning püsib $143.90 juures, kas murtakse ka $144 barrel tase?
Naftal $144 barrel tase murtud, uueks tipuks hetkel $144.13 ning püsitakse pealpool $144 barrel taset.
Ma pakun, toornafta murrab ära $150 taseme, enne kui korrektsioon tuleb.
See, et hoolimata nafta hinna tõusust on ka energia aktsiad sügavalt miinuses, on päris huvitav. Nagu öeldakse - turg ei saa tõusta enne, kui kuhugi pole enam võimalik peitu pugeda. Energiasektori aktsiad on seni olnud peidupaigaks, aga tänane ärakukkumine energia aktsiates hoolimata toornafta tõusust on huvitav.
kas see võib tähendada, et nt coal-i puhul ei pruugi põrget tulla lähipäevil? Et võib veel alla põrutada jah?
vaadates 2002 mai-august graafikut(DOW), siis näeme kuhu tee viib!
Kaks varianti, kas tuleb kiire taastumine commodity aktsiates või tuleb sell-off commoditytes. Selline erisuunaline liikumine ei saa püsiv olla.
Kas on joodud õlled põhjuseks või ongi NVDA alla 14 bargain of the day?
Ilma õlledeta ma vist ostaks alla 14 kõik aktsiad ära, mis antakse.
Ilma õlledeta ma vist ostaks alla 14 kõik aktsiad ära, mis antakse.
Papertrade: long hästi palju NVDA @ $13.6.
Papertrade distsipliini mõttes :)
Papertrade distsipliini mõttes :)
jim, sa virtuaaliga juba üle 3 protsendi plussis, soovin õnne :)
Protsendist olulisem on vast see, et sellelt tasemelt pakuti hea mitusada tuhat aktsiat sel ajal :)
GM ka täna miinus 15 %, ei tea, kashakkab ka pankrotile lähenema. Üks inv. bank arvas, et sel firmal oleks võib-olla mõistlik pankroti avaldus juba ära täita.