Börsipäev 2. juuli

Mkt order, läbi levelite :)
ole valmis average'ima up :)
Kukkumise pealt saab marginit juurde.

Et asi päris ebahuvitavaks ei läheks, siis long Arch Coal (ACI) 68.8 avrg. Söeaktsiad on täna müügisurve all, kuna liiguvad kuulujutud, et söe hind on kusagil kukkunud. Ma isegi usun seda aga kuna reaktsioon on sellele nii valulik olnud, siis ma olen pigem ostupoolel siin veel. Esimene kord antakse ikka andeks..

Apollo Group (APOL)/ on siin short, 56.60 avrg hetkel. Ootamatult head tulemused aga veidi "hairy". Pealegi, kui DeVry (DV) 3 miljoni blokk müüdi 56 pealt, siis paneb see sektori valuationile ka mingisuguse capi peale.

Long some AXL ja DTG ka aga need on väiksemad positsioonid. DTG on jälle 25% all peale eilset suurt kukkumist . Avis (CAR) otsustas ka täna hoiatada. AXL elab siis ka edasi kui GM perse kukub. Ega autode tootmine seisma ei jää ka chap 11 korral.

APOL ju rallib...enekk valmistu nutma ja katma:)
Aeg vist natuke seda ACI positsiooni suurendama hakata. hetkel keskmine 68.00
Viisin ACI keskmise 67.07 juurde.

In addition to a big drop in South African coal prices (see 10:48 comment), European coal prices declined the most in several years. According to Bloomberg, European coal prices saw their biggest decline in three years, with fuel for delivery to Amsterdam, Rotterdam or Antwerp with settlement next year retreating $22.50, or 10%, to $195/metric ton. That would be the biggest drop since Mar 2005. (MEE, JRCC, ACI, FCL, CNX, ANR, ICO, NCOC, BTU, FDG)
Kas GIGM võiks olla hetke tasemetelt juba hea ost?
enek,
äkki viitsid selle lingi ka siia panna kust sa selle uudise said ja mis veel parem, kas oskad öelda kust ma saaksin vaadata edaspidigi coali kokkuostuhindade muutust (nagu naftal QM on).
ACI avrg 64.97.

Sihin 66-67 taset ise siin.

Sector Leaders:
Heating Oil- UHN +2.5%, Insurance Brokers- KIE +1.3%, Commodities- GSG +0.80%, DBC +0.70%, Base Metals- DBB +0.80%, Utilities- XLU +0.90%, Silver- SLV +0.70%, Oil- USO +0.60%
Sector Laggards:
Coal- KOL -8.8%, Steel- SLX -6.9%, Solars- KWT -6.2%, TAN -5.4%, Materials- IYM -4.8%, XLB -2.3%, Ag/Chem- MOO -3.8%, Clean Energy- PBW -3.0%, Homebuilders- XHB -2.8%, Transports- IYT -2.7%

enek,
palju sa aci-d endale kokku kahmasid?
1Hope... suurepärane küsimus. Mina olen GIGMit väga heaks investeeringuks pidanud juba ka paar dollarit kõrgemailt tasemeilt, kuid seni on turg mulle selgelt vastu vaielnud...
Aga sarnaselt eile päeval(SPY 126.3) ja õhtul(128.3) öelduga usun, et näeme päeva edenedes taaskord ülespoole liikumise jätkumist. Hetkel siis SPY 127.8.
Apollo short (APOL) kinni siit, 1 punkt kasumit. Ilmselt liiga vara aga ma ei tunne ennast väga kindlalt shortides mingil põhjusel.

Keegi veel võttis?
Joel, tänud vastamast, lihtsalt nii meeletu kiirusega alla kihutamine tekitab kõhklusi, kas pole midagi firma endaga väga pahasti...GIGM saab kuidagi (kuigi turg üldiselt karune) eriti valusalt pihta. Välismaistes foorumites ennustatakse palju ikka alla 10$ minemist.
Autoliv (ALV) sai äsja kiidulaulu osaliseks CNN-s, kus väidetavalt on kogu tööstusharu parim ettevõte ja viimasel ajal kõvasti alla müüdud aktsia on muutunud valuatsioonilt samuti atraktiivseks. Põhjenduseks toodi globaalse automüügi kasv ning jätkuvalt tõusvas trendis liikuv liiklusõnnetuste koguarv.
Toornafta futuurid jälle tippudel ja turg annab jällegi käest vahepeal tagasi võidetud edu.
enek, pigistab juba? :D

(see sama nali)
Hetkel uueks tipuks vormistatud $143.81 barrel.
Madis, tead kust mul tegelikult pigistab? :)