Börsipäev 19. veebruar

olen tähele pannud et kui turud teevad väga imelikke käike ei kommeneeri keegi midagi,aga pärast on palju targutajaid???
nagu ilmateade!!! mustlase moodi -peale vihma tuleb päike!!!
to:aikikor
Hetkel üsna raske kommenteerida. Kui katalüsaatorit ei leita siis tiksutaksegi niimoodi vaikselt allapoole edasi (käibed üsna väiksed), kuid uudistevoo najal võib siit üsna korralik ralli tulla-> aga millal? ei oska öelda:D Karud ikka väga julgeks läinud ja mingi moment avastatakse, et isegi eriti ülemüüdud finantsist võib veel mõni ettevõte ellu jääda:D
Sügavale see finants langeb´kas on mingeid uudiseid tulemas mis võiks suunda muuta.
to:juured
See käib asja juurde:D
aikikor, pankade riigistamise kartus vist tänane teema, värske jõnksu üles põhjustas Lockhart, Fitch pani maksaka PRU-le, seal ümber ka laastati, kukeseente turuhinnad külmutatud.
no mis siis teie sisetunne- talupojamõistus ütleb!?!?!?vahel on sellest rohkem kasu!
juured, mul on mingi jama, graafik ei näita tänasest päevast edasi enam midagi, kas kastist väljasolev info on tasuline?
SDS short võiks osutuda kerge põrke korral väga huvitavaks. Siin üks mõte: viimased päevad on avanetud tunduvalt kõrgemalt eelmise päeva sulgumistasemetest, mis annab võimaluse enne sulgumist kergelt väike short võtta ja turu avanemisel ära katta. See siiski negatiivsete uudiste korral üsna riski bet ja ei pruugi täna enam toimida.

Nafta täna ülitugev ning märtsi futuurid on pea limiidis kinni (täna viimane kauplemispäev), ka aprilli futuurid +6.31% tõusus.
vt seksikaid kroonikas
Väga hea idee see SDS, ma hakkan seda rakendama.
Kui kodust ära minna ja ust mitte lukku panna, siis ei pea tagasi tulles ka ukseluku lahtitegemisega jändama, ajavõit missugune :)

Fed's Lockhart dismisses nationalization talk - DJ

DJ reports Atlanta Fed President Dennis Lockhart isn't persuaded by mounting speculation that bank nationalizations are in the cards to help the US financial system. "I am not aware at this time of any serious consideration of nationalization," he told his audience at Birmingham, Ala., Chamber of Commerce. On the economic front, he sees unemployment likely topping 8%, and only a gradual revival of growth. But he doesn't see any major risk of deflation, and the current inflation rate is at an "acceptable level."

to:ymeramees
Võibolla oleks üldse parem, kui ei kaupleks. Ajavõit oleks kobe (ei pea igasugu nodi jälgima) ja kasumit/kahjumit ka ei saa:D
üldse o,leks kindel olla säästumarketis kassapidaja-ma oma tuttavatele kõigile teatan seda
tartsi naine tagasi Egiptusest?
5.5 aasta madalaimast tasemest 21. novembril 7449.38 punkti peal sai Dow Jones tööstusindeksil täna igaljuhul marginaalselt allpool ära käidud. Päeva madalaim tase 7447.55 punkti.
juured - ma saan aru et sul on frustratsioon kuna keegi siin foorumis ei suuda ühtegi konkreetset nägemust/soovitust üllitada? Asi väga lihtne - mitte kellelgi pole lihtsalt õrna aimugi mida turg homme/kuu aja pärast teeb ja ei taheta ämber-soovitustega oma nime määrida. Mõned LHV mehed mõni aeg tagasi proovisid kauplemisideesid reaalajas päevade foorumis avalikuks teha aga kuna mälu järgi nii 90% lõppes neist kahjumiga siis on ka see pull ära lõpetatud...
P.S. You can´t go wrong when You´re short ;)
SDS short oleks vist kellad olnud või mis :)
Selle valguses ma hakkan edaspidi ust lukustama siiski, sest mine sa tea...

to:ymeramees

See siiski negatiivsete uudiste korral üsna riski bet ja ei pruugi täna enam toimida.