Gotta have the big brotha on your side :)
Ilmselt enne müüma ei hakka kui MS vähemalt $27 vms on.
Turg veab kõik pos alla...
RSX ja MTL panevad vist ka ikka veel nii 10% sammudega allapoole.....
Sulgesin MS ja võtsin lossi vastu. Ahneks läksin :)
Nagu nähe siis stop-loss toimis...
Päeval, mil ES on -4%, MS -40%, GS -22% ja VIX on 35 punkti peal...ütleksin mina, et paanika on saavutanud maksimaalse kapituleerumise.
Nojah, see ei olnud konkreetse numbriga vms seotud stop-loss, pigem mentaalne ja seotud sellega, et mu ostmispõhjus (short squeeze, kuna keegi shortida ei saa) läks luhta. Keegi oli endiselt väga suurelt bididele müümas ja sellega ma polnud arvestanud.
Ja ma juba eile mõtlesin,et mu city 12,5 putid võin juba prügikasti visata
Aeg on juba uuremaid karusid jahtida, SKFpaneb hullu.
jubeeeee...milllal põrge tuleb, et shorte võtta
http://www.nytimes.com/interactive/2008/09/15/business/20080916-treemap-graphic.html
Usun, et langus on liiale läinud ning panustan päevasiseselt SPY call optsioonidega tõusule. Riskimäär sellisel turul ja tehingul loomulikult kõrgem kui sõnadesse panna võimalik. Olen valmis kaotama enamuse panusest - järgi tegemine vaid omal vastutusel ja siis kui on 10 korda rahulikult 10ni loetud ja tundub ikka mõistlik tegevus...
GS kauples äsja näiteks alla oma book value'd... (GS ehk ainune finantssektorist, kellel book valued vaadata tasuks - level III assetid (varad, millele turuhinda külge ei ole pandud..ehk siis varade õiglane väärtus on võetud suhteliselt teoreetiliselt)langesid eelmise kvartali 8% pealt 5% peale ning tier 1% ratio tõusis 11.6% peale eelmise kvartali 10.8% pealt. Tugevalt üle nõutud 6%, mis märgib hästi kapitaliseeritud pankade taset)
Midday Sector Strength:
Gold Miners- GDX +9.2%, Silver- SLV +8.3%, Gold- GLD +7.7%, Nat Gas- UNG +6.2%, Wind Energy- FAN +2.5%, Commodities- DBC +1.1%, GSG +0.30%
Midday Sector Weakness:
Finance- XLF -9.8%, IYF -7.1%, Finance Srvc- IAI -9.1%, IYG -8.5%, Steel- SLX -8.2%, Commercial Banks- KBE -7.8%, Regional Banks- RKH -6.7%, KRE -4.4%, Homebuilders- XHB -6.6%, Coal- KOL -5.9%, Solar Power- TAN -6.8%
võtsin citigroupi pikaajalise investeeringuna
U.S. three-month treasury bill yield falls to 0.02%, according to traders
see on juba paanika. ostaks GSi kah, kuid investeerimiskontol pole enam vaba raha.
see on juba paanika. ostaks GSi kah, kuid investeerimiskontol pole enam vaba raha.
Kes vähegi julgem võiks proovida UYG-d põrkele mängida, aga juba punktine liikumine tasuks ära korjata.
karm, kuidas kukub, midagi uut...ühel panga õigus tõsta ühepoolselt %, koondamised, libor up...kohutav!?
Lisaks TA pededele istub GS ilusti 100$ peal ei tea kuhu kukkuda.
ok ..ma võtsin ka C pikaks...for hold.