Börsipäev 17. oktoober

sufiiks, seda ma ei tea, aga vihje leiad finantsinspektsiooni kodulehelt

Eestis tegevusloa alusel tegutsevad krediidiasutused
...
» AS SEB Pank

Oot, Va Banque ei saagi siis nimeks võtta??
Kombineeriks eelnevat nime (FöreningsSparBanken), siis saaks mugava nime. AS FSB Pank.
Ja sponsiks populaarset telemängu "Targem kui FSB".
suffiksi poolt pakutud ärinimi avab pangale piiramatud võimalused Venemaa äris, poleks paha ka avada kontor Lubjankal ...
Vaatan just ETV- d ja kadunud Urmas Ott vestles sm. Sorosega :)) Ja küsimus oli "on teil olnud elus situatsioon kus te olete taht nud midagi osta aga teil ei ole selle jaoks raha jätkunud" :))))
Tartus Plasku katusel on uhkelt Hansapank edasi.
Bufett ūritab anda turule head signaali, kuid see kahjuks ei anna tulemust.
AS Hansapank uueks ärinimeks saab Swedbank AS
Ja olemegi miinuses.
Tegelikult on lihtsam filiaaliks muuta - siis peaks "bank" ja "banque" lubatud olema.
Hyacinth Bucket ehk oma häälduse järgi Bouquet'
Ma vaatan, et teil on mingi ulmeigav jututeema siin. Lepime lihtsalt kollektiivselt kokku, et Hansa uus nimi on juba praegugi suht gay ja asi ants.
Minul endal on näiteks kahju, et Hansast ei saanud Föreningssparbanken. Vot see oleks alles lahe friiki teema. Mul on sellest umbes sama kahju kui sellest, et Falckist sai G4S, mitte Group 4 Securicor.
Jääb ainult üle loota, et TLK mõnda Eesti telekomi investeerib ja seda siin oma täisnime kasutama sunnib.
See on nagu üks kinnistu nimi: "Karup..e".
Ja täitsa legaalne.
Kus raha hoiad? Mina hoian p..s. :)
Joel Kukemelk kas see mitte ei tähenda et gaas on veel kukkumata ?
Tin,

Maagaasi hind NYMEXil on kukkunud juuli tippudest üle 50%. Isegi pisut rohkem kui nafta hind. Maagaasihinnad on kolme ja poole aasta tagustele tasemetele vajunud. Ja väga võimalik, et kukub veel isegi natuke edasi. Samas, juba tänaste hindade juures on hakatud tootmist sektoris piirama - kahjumiga keegi tootma ei hakka.

Aga ka sektori aktsiahinnad on nelja aasta tagustel tasemetel ning tippudest on kaotatud ca 75% oma väärtusest. Viimase nelja aastaga on ettevõtted aga teinud suuri kapitalikulutusi, omandanud uusi varadega maatükke või neid siis välja arendanud, muutes ettevõtete sisemise väärtuse täna oluliselt suuremaks, kui aastaid tagasi.
Ahhaa ma sain sellest crameri gaasi jutust naca valesti aru :)
UFOdest ka natukene siia foorumitesse.

Obama vastus valmisdebatil UFO küsimusele on igaljuhul väga hea:

http://www.youtube.com/watch?v=G980aLrAwoM