Börsipäev 16.04

Tugev ostuhuvi täna päeva alguseks - ilmselt kaetakse kiiruga ka lühikesi positsioone (mida tehti juba väga julgelt) mis omakorda võimendab tõusu.

Täna pärast börsipäeva tulevad Inteli tulemused ning homme räägib Alan Greenspan - need sündmused võivad börsipäeva edenedes tõusu natuke jahutada.

kas oleks võimalik et LHV ütleks palju minu 0,56 hinnaga optsiooni väärtus on homme kui ajaväärtus maha võtta
õpiks konkreetse näite varal
35 USD on QQQ jaoks tugev tase, selle läbimine oleks tugev märk. Praegu passib QQQ täpselt selle all.
yanek,

kui hetkel 0.55-0.6 ja praktiliselt 4 päeva jäänud siis 1 päeva pärast on su sellisel täpselt ATM optsioonil kui aktsiahind ei muutu ajaväärtust järel x=SQRT(Y) ehk x=SQRT(0.75)= 0.866 ehk 86.6% ehk võiks su optsioon olla väärt umbes 0.48/0.53. Reaalselt siis jah kas 0.45 või 0.5 bidi siis. :)

See eeldab ka et volatiilsus ei muutu, samas ma arvan et see võib pigem tõusta kui siin täna selline liikumine on...

aitäh tõnno, mõtlesin seda telekomi mis portfellis on, sa rääkisid vist qqq kohta?
no nii 35 sai ületatud
minule igatahes meenutab qqq graafik veebruari lõppu märtsi algust
34 - 37
aa..ma mõtlesin QQQ-d jah... no telekomi puhul sama lugu, siin muidugi tänane hind on homseks hommikuks umbes ehk 20% väiksem ja ülehomseks kui on c.a. 1 päev jäänud ehk kukub 50% peale või nii
aga ma arvan et homme liikumist tuleb
karambaaaa.

ei tea kas sellest aga esimene päev, kui turg on lõpuks jalad istmiku alt välja võtnud, ilmub lhv-sse ka rahvast.

nii arvan et intel ja motorola andsid homseks selge signaali