Euroopa börsid on ilusasti plussis, lisaks teatas Citigroup oodatust paremad majandustulemused. Aktsia on eelturul 7% plussis.
Intel avaldab tulemused täna pärast börsipäeva, aktsia suhtes ootused tõusmas, aktsia eelturul +3%.
Indeksid on futuuride järgi keskmiselt 2% plussis.
Eelturg läheb juba päris käest ära. QQQ +3.4%, CSCO +7%.
Intel avaldab tulemused täna pärast börsipäeva, see võib kõik taas uppi lüüa. Dow Jonesi jaoks on oluline tase 8000 punkti, sulgumine sellest kõrgemal tähendaks järjekordset head märki pullidele.
Intel avaldab tulemused täna pärast börsipäeva, see võib kõik taas uppi lüüa. Dow Jonesi jaoks on oluline tase 8000 punkti, sulgumine sellest kõrgemal tähendaks järjekordset head märki pullidele.
Lugesin just Bank of America tulemusi. Väga tugevad tulemused. Minu jaoks on ikka arusaamatu tugevus tarbijalaenude osas ja järjest madalamale liikuvad laenuprovisjonid. Panka kaubeldakse ~2 korda üle "book value". No eks Bank of Americat peab vist lugema muidugi natuke teistsuguseks kui JPM-i-suguseid, aga ikkagi kuidagi väga roosilistena tundusid need numbrid.
ei tea mis see tyco rallib alla
juba teist päeva vastu turu suunda
hea kohe vaadata
juba teist päeva vastu turu suunda
hea kohe vaadata
Dow oktoober vs. Dow juuli.
Juulis toimus ka põhjadest kiire põrge (protsentuaalselt 3% rohkem kui praegusel hetkel, vt. graafik). Kuigi ralli kestis pikemalt, ei kestnud esimene põrge üle nelja päeva. seega ka täna tuleks võtta asju rahulikult ja mitte karta nii palju rongist maha jääda. Mina ootan väikest tagasi vajumist, Inteli tulemused täna õhtul ei tohiks midagi roosilist tuua.
Kui lisada siia, et 8200 punkti peaks ka vastupanutase olema (graafikul EMA 50 + septembrist tõmmatav joon), siis on põhjust päev või 2 praegu oodata enne kui pikaks minna. Shortimine on siiski üsna riskantne, kuna majandustulemusi võib vaid oletada.
Imelik, et selline ralli tuli hetk enne earnings seasonit. Haiseb selle järele, et halbade tulemuste ootuses ennast lühikeseks müünud turuosalistele püütakse praeguse ralliga külma teha. Või näeb keegi fund. põhjuseid?
sB
sB
eelmine kord ma su nõu ei võtnud kuulda ja panin mööda
nüdüd siis teen vastupidi
ei tea kas mõjub ka tulemusele
nüdüd siis teen vastupidi
ei tea kas mõjub ka tulemusele
Yanek,
ega see nüüd päris otsene soovitus pole - see on vaid minu nägemus. Nii palju kui aega, üritan seda edaspidi Teiega ka jagada. Konreetse otsuse peab ikka igaüks ise tegema.
ega see nüüd päris otsene soovitus pole - see on vaid minu nägemus. Nii palju kui aega, üritan seda edaspidi Teiega ka jagada. Konreetse otsuse peab ikka igaüks ise tegema.
Kas Intel`i majandustulemused panete homme ka ülesse. Ups loll küsimus vist
kristjan
saan aru küll
ega raha pärast küsima ei tule kui mööda panen
see ju lepingute ja infojagamise peamine põhimõte - vastutuse välistamine
sinu nägemuse mittejärgimine on mulle kätte maksnud
proovin nüüd teistmoodi ja vaatan mis saab
sa kindlalt minust rohkem infot omad seepärast on sinu nägemus ka tähtis
ma õpin asja ka alles nii et katsetan erinevaid situatsioone
eks näeb mis homme saab
saan aru küll
ega raha pärast küsima ei tule kui mööda panen
see ju lepingute ja infojagamise peamine põhimõte - vastutuse välistamine
sinu nägemuse mittejärgimine on mulle kätte maksnud
proovin nüüd teistmoodi ja vaatan mis saab
sa kindlalt minust rohkem infot omad seepärast on sinu nägemus ka tähtis
ma õpin asja ka alles nii et katsetan erinevaid situatsioone
eks näeb mis homme saab
Minule küll Kristjani analüüsid istuvad. Üldjoontes on asi ikka tõeseks osutunud. Näiteks, kui CSCO istus 11 kandis. Muidugi tuleb endal ka veel kõvasti õppida.
mul sama lugu kui csco 11ckandis oli
aga ostsin calli siis hoopis
aga ostsin calli siis hoopis
Ma läksin lühikeseks, aga ostsin tagasi liiga vara. Lõpetasin ikka miinuses
julgust ei jagunud
Halb on see, et ei saa kaubelda eel- ja jarelturul.
Praegusel ajal (massiliselt maj. tulemusi) tehakse pohilised liikumised just enne voi peale turgu ning raske on ukskoik kumba pidi soitvale rongile hupata, kui enne uue paeva algust on juba mingi 10%-ne muutus toimunud.
Praegusel ajal (massiliselt maj. tulemusi) tehakse pohilised liikumised just enne voi peale turgu ning raske on ukskoik kumba pidi soitvale rongile hupata, kui enne uue paeva algust on juba mingi 10%-ne muutus toimunud.
See on see väikeinvestori kibe leib, kui rääkida eel ja järelturust. Ei tea kas sinna saamiseks peab ka valimisreklaami maantee äärde sokutama. Ei tea neid asju veel nii hästi
Peatselt loodame ka LHV klientidele pakkuda USA eelturgu. Järelturg on natuke kahtlasem, sest ilmselt väga paljud pärast kella 23.00 õhtul enam ei kauple.
kas juba läks kasumivõtmiseks?
muide kristjan eks ikka kauplevad
suurem osa tulemustest avaldatakse vist ikka peale turu sulgumist?
seega kui tahad kaubelda siis pead üleval olema
suurem osa tulemustest avaldatakse vist ikka peale turu sulgumist?
seega kui tahad kaubelda siis pead üleval olema