Täna ilmselt jätkub tasane käive kuni 20.15 avaldatava FEDi otsuseni (istung algas just hetked tagasi). Pärast otsust peaks ka järgmistel päevadel käive ja volatiilsus tunduvalt suurem olema.
Tervist.
Kas keegi ei viitsiks öelda, kuhu tuleb FEDi otsus intresside alnadamise kohta kõige kiiremini. Ei ole praegu aega otsida.
Aitäh
Kas keegi ei viitsiks öelda, kuhu tuleb FEDi otsus intresside alnadamise kohta kõige kiiremini. Ei ole praegu aega otsida.
Aitäh
Eilses Graafiku poolt tehtud juhkirjas "7 nippi kuidas kiiresti skännida vajalikku finantsinformatsiooni internetist III" on see link täpselt antud - www.federalreserve.gov
Graafik tegi nii põhjaliku juhendi et nüüd on vaja eraldi juhendit kuidas Graafiku juhendist infot leida!
:)
Fit, Spets, kas olete valmis kohe algavaks tõmblemiseks?
Mul üks Call positsioon juba paar päeva.
Loodan et saan selle sulgeda.
Ega ma mingit imerallit ei looda - aga ehk väike tõmblus ikka tuleb. Muidugi - tõenäolisem on rohkem allapoole.....
Fit, Spets, kas olete valmis kohe algavaks tõmblemiseks?
Mul üks Call positsioon juba paar päeva.
Loodan et saan selle sulgeda.
Ega ma mingit imerallit ei looda - aga ehk väike tõmblus ikka tuleb. Muidugi - tõenäolisem on rohkem allapoole.....
Müü parem ära enne otsust.
Ah, ma alati pingutan üle :-)
Mis puutub turgu, siis on see kummaline...
Kui mingi asi tundub kummaline,
tasub eemale hoida,
eriti kui ei ole ekstreemspordihuvilisega tegemist
Kui mingi asi tundub kummaline,
tasub eemale hoida,
eriti kui ei ole ekstreemspordihuvilisega tegemist
Graafik
eks ta ole.
Teed hingega, näed vaeva, pingutad, aega läheb kõvasti. Saad lõpuks päris toreda asja valmis.
...ja siis ikka keegi ei saa aru, keegi õiendab, keegi arvab et loll miks sa nii tegid....
Aga asju tuleb ikka alustada hingega - muidu ei saa head tulemust. Pärast ei tohi lihtsalt südamesse võtta.
eks ta ole.
Teed hingega, näed vaeva, pingutad, aega läheb kõvasti. Saad lõpuks päris toreda asja valmis.
...ja siis ikka keegi ei saa aru, keegi õiendab, keegi arvab et loll miks sa nii tegid....
Aga asju tuleb ikka alustada hingega - muidu ei saa head tulemust. Pärast ei tohi lihtsalt südamesse võtta.
viies
noh kas nüüd tuleb suur pidu Sinu õuele?
noh kas nüüd tuleb suur pidu Sinu õuele?
Fit
ah, ma olen juba s*** sisse astunud.
Ootan nüüd kannatlikult ära mis edasi saab.
Kaua ei oota, eks kaotus tuleb vastu võtta kui muidu ei saa...
ah, ma olen juba s*** sisse astunud.
Ootan nüüd kannatlikult ära mis edasi saab.
Kaua ei oota, eks kaotus tuleb vastu võtta kui muidu ei saa...
boom, 0.50 rate-cut.
Võiks ju nentida, et see 50 oli jälle ammu hinnas sees jne., aga tegelikult eeldaks vaikselt siiski nii +200 pointsu nädala lõpuks.
Pidasin silmas Nas'i
Sander - hullult kiire
MÖLLU rohkem, kui rubla eest!
MÖLLU rohkem, kui rubla eest!
Viies, kas mingi pank finantseerib su gämblingut futuuridega? :)
Fed lyikas mylemaid intresse poole protsendi vyrra. Nii dicount kui ka federal fund rate seega mynel juhul syystetakse kuni protsent, mis omakorda avaldab multiplayeri effekti. Bank of America alandas oma laenu rate 7,5 pealt 7 protsendile.
Fit - kahjuks mitte.