Börsipäev 14. november

mul ka korra hommikul tõusis.
ja siis vajus jälle longu....
Kehvasti siis TNT! Tee tervise võimlemist...see aitab!
Depressiooniga ka ei tõuse
Kunagi "Kapitali" saate kohta väideti, et Tiina Joosu peale tõuseb isegi Talse. Äkki tuleks saade taaselustada?
hiievana soovitas hiies püksata kivi peal liugu lasta
Tiina Joosu kõige erutavam osa oli siis kui ta veel raadioeetris ütles: "Tere! Mina olen tiinajoosu!".
"Kapital" oli kunagi ülikõva, analoogne saade võiks küll olla!
Ja mis kõige tähtsam, tollel ajal saates kommenteerinud piimahabemetest on tegijad saanud!
Huvitav, kas päevalõpp tehakse sama nagu eile? Vägisi kipub kõv......tõusma.
ameerika mäed sõna otseses mõttes
Täna lõpetame 2 % plussis... kaartid näitavad.
norm, nii kui uso pool müüsin 47.52 tuli kohe soodukas 46.6ga
Tundub, et turg juba G20 kohtumiselt häid sõnumeid ootamas.
MIks see NASDAQ alati teiste sabas sörgib - olgu tõus või olgu langus? Nagu OMXT juba siinses regioonis.
Nokia (NOK) tänast -12.5%list gap downist on nüüdseks üle 4% tagasi võetud. Vaadates ettevõtte valuatsiooni ja seda, et mitte midagi uut tegelikult täna selle 'hoiatusega' ei öeldud, on siit ülespoole edasi liikumiseks minu arvates vaid head šansid...
Joel liiga varajane kommentaar NOK kohta.
Daytraderitel kuldsed ajad.
Päeva lõppus väga kole müügisurve, kuid uusi päevapõhju ei tehtud ning S&P 500 sulgumine üle 870 punkti ei ole just kõige lootusetum päev pullidele. Loodetavasti toovad nädalavahetuse uudised paremaid nägemusi edasise suhtes. Nokia (NOK) sai täna ikka väga valusalt pihta ja kiirest kukkumisest tulenevalt valuatsioonid juba üsna atraktiivseks muutunud.
qqq väga magus, 54 sees
qqq ? motled ilmselt qqqq siiski, too aga 28.5 - 30.5 tana
ei pidaud vajalikuks 28.54 kribada
Vabandage minu rumalust, aga - palun öelge, kas ja missugune päev sel nädalal oli USA-s panganduspüha?