Börsipäev 14.11

NIKKEI 10086.76 +0.56
EUR/USD 0.8796 -0.06%
Kuld 277.35
Brent 20.03

Jaapani aktsiaturg tegi läbi üllatavalt väikese tõusu, sealne pangandussektor on suurtes raskustes. Euro jätkab oma nõrgenemist. Euroopa turud kerges plussis. Eesti aktsiaturg rallib, tänu Eesti Telekomi aktsiale. Nimelt otsustas sideamet eile EMT mitte kuulutada olulise turujõuga ettevõtteks.

nasdaq100 1600st läbi, mis edasi? tõenäoliselt ikka üles.
uudistekütid, kuda lood GSTRFga on?Täitsa kööga või....?
pankroti plaanid. Sul on käes?
32 pealt natuke
tjah, seda vist enam ei saa. vähemalt niipea
6nneks elan 2. korrusel.
lähen tartu ära - seal on aeglasem elu saab rohkem m6elda.
hea on see et 5 nädalat on expiremiseni aega..
täna myyn osa putte maha
nii 50% kahjuga :(

upser jargmine nadal voib 6lleklaasi taga heietada kalamehejutte :)
riq242@hotmail.com
Täna paistab järjekordne tõusupäev olema. Nasdaq läheneb 2000 punktile. Dow ei ole kaugel enam maagilisest 10000 punktist, kuid varsti räägitakse jälle Down Jonesist.

Muideks lähen chati.
kurat
ma ikka olen master of bad habits.
ma ikka oskan teha halbu otsuseid..

täna on kausmiv6tmine eksole!ja mina myysin putte..
no WAY pikk maa on käia enne kui asjast ikka jagab.. olen semisucker :)
nagu midagi toimub qqq-ga. Huvitav
mul tekkis nüüd küsimus:
vaadates INTC pute hakkab silma et seal on ~200.000 lepingut mille hind on 0,05 ja expire date Nov.16. Mis neist saab? Kas kõik omanikud (mina, KRT, nendega koos) kannavad lossi ja jätavad need endale lihtsalt kätte? Et jäigi nagu puti ostmisrõõm ainult?
mul läheb tehingutasu peaaegu et suuremaks kui saadav tulu :) ja keegi neid ju niikuinii osta ka ei taha
jah kurnim. thats life.
mul on ka 4 optsiooni lainud nii vett vedama :)
aga Nasdaq hakkas liikuma.
Go Nas go!
mul läksid kah mõned callid - õnneks oli teisi vähe nii, et erilist kassi ei ole
mis te pabistate, kui ostsite,te ju arvestasite, et võite kaotada. mina usun siiski, et täna ja homme tuleb turg alla, see on ju mõistuse vastane, et edasi tõuseb ilma, et alla vahepeal tuleks. tase on juba liiga kõrgel, kas te ostaksite ETL-i 70 -ga?
mina ostaksin ETL-i iga 5 EEk-u tagant ja seda ma olen kõigil teistel soovitanud teha.

mingid olematud konkurendid (a´la uninet ja tele2) ei koti.
mina ostaksin ETL-i iga 5 EEk-u tagant (kui langeb) ja seda olen ma ka kõigil teistel soovitanud teha.

mingid olematud konkurendid (a´la uninet ja tele2) ei koti.
Irw kurnim, hea küsimus sul. Mul on üks veel parem: mis kuradi pärast sa mängid optsioonidega, kui sa isegi ei jaga midagi nende põhimõttest, nagu selgub? LHV on andnud rahvale väga võimsa relva enda kiiresti vaeseks tegemiseks.:)
See on ju vana dilemma - kas relva võib müüa igaühele, või vastava ettevalmistusega isikule? Aga USA turg töötab hetkel minu arvates põhimõttel: ma tean, et sa tead, et ma tean.... Seega kõik proovivad midagi ära arvata, mille tulemus on määramatus (vähemalt lühiajalises plaanis) ja võitjad on ainult optsiooni välja kirjutajad.