Või noh, krt seda teab :)
lõpuks anti siis uso müügiks võimalus 48+ -1 $ umbes
Paluge mõnel tuttaval enda jaoks arvutada enamlevinumad suhtarvud (debt/EBITDA, omakapital/bilansimaht jne.) suvalisest noteeritud ettevõtete valimist ja lisada sellele GE andmed nii, et lehelt ei oleks näha ettevõtte nime ega summade suurusjärkusid. Ja seejärel püüdke anda nendele suhtarvudele vastavad krediidireitingud. Ma ei usu, et ükski inimene, kes oleks krediidianalüüsiga pikemalt tegelenud, annaks GE-le AAA reitingu.
Mu suurem point on see, et rida USA väga suuri ja senimaani stabiilseteks hinnatud ettevõtteid omab krediidireitinguid, mis keskmisele vastava kogemusega kodanikule jääksid ilmselt arusaamatuks. Diversifikatsiooni mõttes on suurus muidugi hea, aga kui on vaja raha leida, siis tahaks kõik väiksemad olla. Kui majanduskliima peaks veel hullemaks minema, siis "üllatajatest" puudust ei teki.
Mu suurem point on see, et rida USA väga suuri ja senimaani stabiilseteks hinnatud ettevõtteid omab krediidireitinguid, mis keskmisele vastava kogemusega kodanikule jääksid ilmselt arusaamatuks. Diversifikatsiooni mõttes on suurus muidugi hea, aga kui on vaja raha leida, siis tahaks kõik väiksemad olla. Kui majanduskliima peaks veel hullemaks minema, siis "üllatajatest" puudust ei teki.
Nüüd läks rally lahti ...start
küll päeva lõpuks ära vajub
Võimas käive tuleb tänase päeva lõpuks indeksitele kokku.
Kas jätkub investoritel julgust veereva buldooseri ette seista või mitte? Väga hea küsimus, ei saa aru neist kes aasta aega tagasi lennukist välja visati ilma langevarjuta ja öeldi et padjad on all. Kõik noogtasid ja hüppasid alla. Ah ja parem buldooseri all olla, kui hoiustada soodsal ajal "soodsa" intressiga.
Kes on USA suuruselt 4s lihatootja mkt capi järgi?
loomulikult
Skandinaviska Enskilda Banken [SEB]
http://biz.yahoo.com/ic/343.html
lol lol lol
Skandinaviska Enskilda Banken [SEB]
http://biz.yahoo.com/ic/343.html
lol lol lol
Toodavad pangabroilereid, logich
Tundub,et hakkab kotti minema...
Päevasiseselt SP500 -4% pealt +4% peale. Just sellepärast ongi VIX näit üle 60.
Väga huvitavad ajad...
Pakuks lambist, et homme on Venemaa börsid lahti 8-)
Eks panevad päeva peale kinni jälle. Või vähemalt peatavad kauplemise mõneks ajaks.
Tänan LHV maaklereid, kel jätkus kannatust minu punases positsioone mitte likvideerida. Pikee oli kole madal... Aitähh!
ühinen Heinosega. endal sama oht.
oli alles hull paev.Ilus soit BGU-ga.Liialt palju narvikodi, norganarvilistel mitte kappida