1600 oli ja jäi
paistab murrangu moodi, alla, lugu olevat.
aga no vahet pole, peaasi, et liigub ja hingab.
... aga mõnele meeldib kallimalt osta.
tegelt tahaks ka ETl osta 65-ga
CNBC kaagutab juba mitmendat päeva kuidas nüüd ikka läheb üles ja kuidas hakkab ilmselt veel minema. Samasugust padu-optimismi ka paljudel teistel kommentaatoritel.
Kas siis aru ei saada, et kaevatakse endale auku - inimesed kes nüüd selle jutu peale ostavad ja (ilmselt) uuesti peksa saavad, on turu jaoks võib-olla igavesti kadunud. Ja siis ongi nii nagu SPETSi hingamine - üks hetk enam ei hinga.
Kas siis aru ei saada, et kaevatakse endale auku - inimesed kes nüüd selle jutu peale ostavad ja (ilmselt) uuesti peksa saavad, on turu jaoks võib-olla igavesti kadunud. Ja siis ongi nii nagu SPETSi hingamine - üks hetk enam ei hinga.
sorri, "murrangu moodi alla" lugu.Imbetsill siuke
kui poleks seda eilset lennuki jama olnud, oleksime niigi all olnud, aga vaadake millise võidu eile saime, mitte terroristid, suurepärane. saime teada, et lennuk kukub linna ka ilma terroristidetta, noh hüva- kõik mis si.., on hea
langus eks oleme valmis siis kui pennid pole enam pennid, minuarust on aeg selleks küpseks saanud
jah, upser :)
Cisco juht Chamber võib küll öelda, et järgmise 2-8 kvartalit on aeglane kasv, aga mis-tema-ka-teab: OSTAME:OSTAME:OSTAME!
Cisco juht Chamber võib küll öelda, et järgmise 2-8 kvartalit on aeglane kasv, aga mis-tema-ka-teab: OSTAME:OSTAME:OSTAME!
küsimus on ju selles, et tema on see kes suuna anna, peale sept. krahhi alustas tõusu ju tema, vahepeal kui jälle asi vaibuma hakkas, ütles tema, et juba näeme- pulliturul piisav
palju lihtsam oleks turgu ennustada, kui pöleks ekstreemseid olukordi, momendil käib asjaga kaasas igasugu jama, eile veteranide päev, lennuk alla jne, sõda läheb hästi; loogiline- see kõik peaks olema arvestatud- aga emotsiatsioonid, vot neid ei oska lugeda, seda vähem siit eestist.
to viies:
ma ei saa sinu loogikast aru, sa muudad oma seisukohti mitu korda päevas, varem vaatasin, et tegeled futuuridega ega tea nasdaqist midagi, ainult comp. seal vahet pole graafikud jooksevad üheselt. millega praegu tegeled, seda enam et kuskil küsisid talset
ma ei saa sinu loogikast aru, sa muudad oma seisukohti mitu korda päevas, varem vaatasin, et tegeled futuuridega ega tea nasdaqist midagi, ainult comp. seal vahet pole graafikud jooksevad üheselt. millega praegu tegeled, seda enam et kuskil küsisid talset
kulge mehed.
turuga pole 6tet vaielda.
kui k6ik on lollid siis on kasulikum ise ka loll olla.
mina olen loll loll sest ma ostan ikka putte!
aga ongi m6nus iga päev eri asjaga tegeleda.
minuarust prof ongi see kes otsib vastavalt eesmärgile vahendid mitte ei oota valitud vahendite juures eesmärke..
turuga pole 6tet vaielda.
kui k6ik on lollid siis on kasulikum ise ka loll olla.
mina olen loll loll sest ma ostan ikka putte!
aga ongi m6nus iga päev eri asjaga tegeleda.
minuarust prof ongi see kes otsib vastavalt eesmärgile vahendid mitte ei oota valitud vahendite juures eesmärke..
mina põle proff, õpin. olen suht kaua seda asja jälginud, momendil tegelen ainult turu jälgimise ja ennustamisega st. õpin. kasutades reaalset raha, ainult väikses koguses, ise ei ole miinuses, kui kõht ei ütle, ei tee midagi, nagu olete aru saanud, olen kõva karu.
Mul ikka eesmärk järjest enam kasumit teenida. Kahjum on viimased kolm aastat olnud harv juhus. Mingi siht peab ikka silme ees olema.
Loll aga järjekindel - see on tase.
Loll aga järjekindel - see on tase.
alvar;
mul on sitaks suured väljaminekud olnud aasta jooksul. st. mul ei ole rahaga laiuyada, vaatan ainult opts. lihysalt pole vaba raha, olen veel vaikselt hexil, aga see on jama, qqq on see, mida ei pea eraldi uurima, kogu värk on peopesal, ainult arva ära- lihtne ja loogiline.
mul on sitaks suured väljaminekud olnud aasta jooksul. st. mul ei ole rahaga laiuyada, vaatan ainult opts. lihysalt pole vaba raha, olen veel vaikselt hexil, aga see on jama, qqq on see, mida ei pea eraldi uurima, kogu värk on peopesal, ainult arva ära- lihtne ja loogiline.
seekord ostsin putid qqqwj, põhimõttega. et ei müü enne
, kui aeg. loogish olen miinuses, aga ei nuta, sest ostes arvestasin, et nad on real. väärtuses nullis, miks ma seda teen, sest kuidas ma muidu
tean mis saab ja muidugi see, et usun veel väikest langust, enne suurt.
, kui aeg. loogish olen miinuses, aga ei nuta, sest ostes arvestasin, et nad on real. väärtuses nullis, miks ma seda teen, sest kuidas ma muidu
tean mis saab ja muidugi see, et usun veel väikest langust, enne suurt.
mul on qqqwj .4 4tk käes.
myysin teise poole .8ga :)
myysin teise poole .8ga :)
riq
sinuga oleks ikkagi huvitav kokku saada, kas või wall streetis, tegeleme ühe asjaga, teeks klubi?
mäs arvad?
sinuga oleks ikkagi huvitav kokku saada, kas või wall streetis, tegeleme ühe asjaga, teeks klubi?
mäs arvad?
ma tegin ka see kuu optsioonidega proovi.
Võtsin INTC pute aga nüüd paistab et need jäävadki mulle kätte.
Ma ikka uskusin et AMD killib tasapisi Intelit aga mõlemad on kogu see aeg tõusnud.
Nagu poolkõva ;) leib mis kapis seisab - ära ei taha veel visata aga süüa ka enam ei kõlba
Võtsin INTC pute aga nüüd paistab et need jäävadki mulle kätte.
Ma ikka uskusin et AMD killib tasapisi Intelit aga mõlemad on kogu see aeg tõusnud.
Nagu poolkõva ;) leib mis kapis seisab - ära ei taha veel visata aga süüa ka enam ei kõlba
upser
kuna kauplen ainult graafikute järgi (vahel harva arvestan ka uudistega). siis mingist tasemest üles või alla liikudes muutuvad ka minu seisukohad/"istekohad".
olin üleeile Dow peal kõva karu. õnnestus poss kokkuosta 9400 lähedal. samas müüsin eile õhtul enne turgude sulegmist uuesti lühikeseks ja vot, mis siis täna juhtus. tuli LOSS koju võtta.
aga selline see elu juba on. vahel võidad, vahel kaotad. peaasi, et võidud oleks suuremad , kui kaotused.
Homseks ütleb mu mudel, et nii Dow, kui Nasdaq100 kihutavad räigelt üles. maksimaalselt võib nasdaq100 tagasi tulla korraks kuskil 1540 kanti...
Dow peaks selle lainega 10 000 ette lööma.
Eesti aktsiaid uurin ainult sellepärast, et igalühel meist on emad, isad, sõbrad, vennad, õed, sõprade töökaaslased, jne. ONJU?
kuna kauplen ainult graafikute järgi (vahel harva arvestan ka uudistega). siis mingist tasemest üles või alla liikudes muutuvad ka minu seisukohad/"istekohad".
olin üleeile Dow peal kõva karu. õnnestus poss kokkuosta 9400 lähedal. samas müüsin eile õhtul enne turgude sulegmist uuesti lühikeseks ja vot, mis siis täna juhtus. tuli LOSS koju võtta.
aga selline see elu juba on. vahel võidad, vahel kaotad. peaasi, et võidud oleks suuremad , kui kaotused.
Homseks ütleb mu mudel, et nii Dow, kui Nasdaq100 kihutavad räigelt üles. maksimaalselt võib nasdaq100 tagasi tulla korraks kuskil 1540 kanti...
Dow peaks selle lainega 10 000 ette lööma.
Eesti aktsiaid uurin ainult sellepärast, et igalühel meist on emad, isad, sõbrad, vennad, õed, sõprade töökaaslased, jne. ONJU?