ytleme et timing is everything :)
riq, nii see on. kuid ei mina, ega sina ei suuda tippe ega põhju püüda. Nii, et tõenäosus is everything :)
Mõned graafikute pakkujad võimaldavad muude indikaatoritena ka short interest'i.
Kopi näiteks see:
https://www.bigcharts.com/custom/datek-com/datek-rt2.asp?osymb=kqip&symb=amd&time=2dy&freq=1mi&compidx=aaaaa%7E0&comp=&type=64&ma=0&maval=9&uf=-1&lf=1073741824&lf2=0&lf3=0&sid=485384&x=67&y=6
Kopi näiteks see:
https://www.bigcharts.com/custom/datek-com/datek-rt2.asp?osymb=kqip&symb=amd&time=2dy&freq=1mi&compidx=aaaaa%7E0&comp=&type=64&ma=0&maval=9&uf=-1&lf=1073741824&lf2=0&lf3=0&sid=485384&x=67&y=6
Ma arvan, et langus (vähemalt tõsine korrektsioon) tuleb varem või hiljem. Mida rohkem tõuseb, seda rohkem langeb. Ma olen endiselt skeptline majanduse tõusu suhtes järgmise aasta keskel. Pute osta veel ei riski, kuigi pole kunagi putidega kaotanud. Üldiselt hoian optsioonidest eemale. Kui aktsiate tõusuga enam teenida ei õnnestu, siis ostan pute.
lugu ikka veel sellest V-kujulisest majanduskasvust
Mis toimub?
Kas csco boss võtab kusagil sõna?
Vastus oma küsimusele:
Look at Chamber's comments.....not real optimistic
DJ 12:49 *WSJ: Cisco CEO 'Pretty Comfortable' With 1Q Progress
DJ 12:48 *WSJ: Cisco CEO Sees 2 To 8 Quarters Of Slow Growth >CSCO
DJ 12:47 *DJ Cisco CEO Sees 'Slight Upward Bias' In Orders >CSCO
DJ 12:47 *DJ Cisco CEO Sees 'Plateau' In Orders >CSCO
DJ
Look at Chamber's comments.....not real optimistic
DJ 12:49 *WSJ: Cisco CEO 'Pretty Comfortable' With 1Q Progress
DJ 12:48 *WSJ: Cisco CEO Sees 2 To 8 Quarters Of Slow Growth >CSCO
DJ 12:47 *DJ Cisco CEO Sees 'Slight Upward Bias' In Orders >CSCO
DJ 12:47 *DJ Cisco CEO Sees 'Plateau' In Orders >CSCO
DJ
ma tahtsin juba enne ylbata et kell 14 usa aja jargi on alati paevad kukkuma hakanud.. vaadake viimaseid charte..
tahtsin csco-t 20 pealt osta,krt. ei jõudnud osta
närv must, et peab 19,4-ga ostma?:)
pullid on ikka pullid, kui ka maakera õhku lendaks, ostaksid mõned ikka edasi!
ohvkoors upser, ehitusfirmad siis ju tõuseks :))
ma ei tea, palju krundid kuul maksavad
aga kes teab, võibolla saangi veel 20 csco osta
krundid kuul maksavad 20 dollarit lahmakas midagi. seda müüakse täiesti ametlikult. kui tahad võid osta.
Huvitav, kas kuul maavarasid leidub? Kui leidub, siis nii 100 aasta pärast saavad lapse-lapsed pensionipõlveks miljonärideks.
pigem ikka kuuvarasid?:) kuid põhimõtteliselt kui loogiliselt võtta, siis ei tohiks olla
mina tahaks ikka csco präägu 20 osta
praegu on 19,26. mis selle 20-nega on?