Börsipäev 12. detsember

Hi, coming:
http://www.ratemypoo.com/pictures/000000677/121314/
no ei ole võimalik .....
:D:D:D
Ma tahaks osata ka nii s*****a :(
See ju tuntud Prantsuse kunstniku Bereta de Purki kunstiteos, seekord ainult "varrega" variant :)
Mehed jätke järgi, juba veri taga
Sen Dodd says "hopeful there is money in TARP fund that can help here"; would suggest to Bush admin "this is not a time to be up here looking to utilize" additional $350 bln of TARP funds - Reuters
Turg kenasti tõusu kosunud, kas suudetakse ka päev lõpetada tõusus?
kõik on sellises ootusäraevuses, et kas ikka lõpetab plussis
võiks anda mõne põhjuse, miks turg peaks üldse tõusma praegu, mina ei suuda midagi sellist leida
(TI poolel on samad meeleolud, long bias)
ja põhjused võiks olla natuke paremad kui see, et "detsember ongi tugev kuu" ja "palju on langenud ju" ja "jõulude ootus"
On analüütikuid, kes arvavad, et võimalik tugi autotootjatele on tilk meres. Esiteks sellest ei piisa ja teiseks kukub autode müük jätkuvalt. Selle põhjal usun ka, et languseks on põhjuseid küllaga (see siis tänase autoeufooria tõusu tasandamiseks).
Floor Talk: Dow drops more than 120 pts from intraday highs; move lower coincides with Senator Dodd comments suggesting Senate is not ready to release additional TARP funds if asked for them
mida see autokolmiku toetus annab?
see ei pane ju kedagi nende autosid ostma
restruktureerimine ? mida see tähendab ?
igasugune restruktureerimine sellistes tingimustes tähendab inimeste koondamist
võibolla jäävad need ettevõtted alles. ehk see ongi eesmärk. kuid pärast põhjast läbi käimist tulevad vee pinnale oluliselt väiksemad (aga loodetavasti efektiivsemad) organisatsioonid
kaua see jama aega võtab ? aastaid
Autotööstusele kuluks käestlaskmine ära - saaksid suure kollapsi keskel ehk impulsi autosid välja mõelda, mida ostetaks ka sital ajal.
3 aastapärast ostan järgmise auto ja seda võite hakata pidama autokolmiku uue elu alguseks.
Obama hoiab pöialt, et Ma saksast vanat bemarit ei tooks...
Minu meelest on ka õige, et saurused põhja lasta. Muidu on see ju kõlvatu konkurents. Äh, on jah sellised autod, mida keegi ei osta, aga küll valitsus padja alla panab, kui kehvasti läheb. Kas see üldse paneb lombitaguseid teistmoodi mõtlema? Arvan, et ei.
2 korda on viimase 15 minutiga kõrge käibega turg kiirelt alla surutud, hetkel siiski pasitab, et pullid veel ostmas.
Jääaeg ehk aitab sauruste väljasuremisel
14:48 Fed buys $3 bln of Fannie, Freddie, FHLB debt - Reuters
palju neil seda raha veel järgi on ?