Börsipäev 1. detsember

luuna
Oled vist ise samast liigist, mina ei suuda seda notsut unustada.
marko14
yep :)
luuna
kle TI foorumis sa kritiseerisid mu vanameest?
Ohoooo, siin ju lausa palju peent huumorit täna saanud.
Anna Liisa paneb täppi - no mis sa oskad kosta ja seda kogu aeg, aga SK ei pane. Kuhu sa SK paned siis, oleks huvitav teada?
Issanda loomaaed on ikka kirju...
"Ärapanija" LHV stiilis. Võtke riläxilt, lepime kokku, et kõik on kõvad mehed siin ja kõigil on 89 aastat kogemust. Kui see kedagi rõõmsaks teeb, siis võin avalikult ise tunnistada, et mul ei ole. Äkki saab siis kelleltki vähe stressi maha.
Üks asi jäi enne küsimata, kus turul sul see kogemus nii pikk on Anna Liisa, kas Keskturul, Nõmme turul või Baltijaama turul?
...ei ole ikka elu, härrasmehed nii ei räägi
kes see "financial analyst" siis on ikkagi, ma tahaks ka teada?
Samas, kuni siin varjunimede all tegutsetakse, võib igaüks igaühega plõksida, olenemata kuluaarides sosinal räägitavast legendaarsest kuulsusest. :D
Kle neid tsikkidest analüütikuid on pankades piisavalt
Nagu ka kuttidest daytradereid...
Parem õelge: kas kuu lõpus oleme tänastest tasemetest madalamal/kõrgemal ?
"financial analyst" on see kes oma rahasjad p...e ajab
Seda vastust teab vaid hiievana.
Marko14, su pilt peaks Wikipedias sissekande "humorist" kõrval olema.
Aga kuhu jääb siis Jõuluralli? Kas siis alla või üles vahet pole peaasi et ralli.
Kusjuures Anna Liisa on vist esimene naine aastate jooksul, keda ma börsipäeva foorumis reaalselt kauplemisteemadel olen kommenteerimas näinud. Ma tahtsin mingi hetk isegi küsida, et miks sul mees selline naise nimi on =)
BACist saab ilmselt Citigroup vol. 2
Kõik räägivad mingitest ääretult turgude kogemusest.
Huvitav,kas mu "kogemus" kvalifitseerub ka kogemuse alla,kui ma olen 8 aastat järjest kaotanud...
Või mis see "kogemus" endast kujutab.Et "kogemusega" kutt-tibi võib öelda,kas turud on dets lõpus kõrgemal praegustest tasemetest.
Ja nn ilma kogemuseta kutt-tibi las õpib 10 aastat ja siis on ka selge kuhu turud liiguvad:)
Minu kogemus on see, et täpselt siis kui ma oma kogemusega ärplema hakkan, panen ilgemalt puusse. Ei tea, kas pädeb ka teiste puhul.