Kristilipp hüüab juba aastaid hunti, aga mida ei ole, see on hunt. Samas puudub igasugune süstemaatiline numbripõhine analüüs.
See ei tähenda, et hunt täna karjas murdmas ei oleks.
![]()
Karm värk.
Edu
Käive millega tippudesse jõudsime on madalamad.
Korea hirmud taanduvad korraks.
MU teeb hea kvartali. Põrkame sma50-lt ja siis tiksume sügisesse.
Päike paistab õues ja puhkused.
Mida teeb Warsh FED’iga?
Vahevalimised tulemas.
Hormuz?
Ja tegelikkus saab olema miskit muud.
pluss … tariifide “tingeltangel’i” mõju majandusele
Mulle tundub, et tuleb ikka üks samm ülesse ja siis …
lühike nädal tulemas. Reedel kauplemist USAs ei tule ja pühadeks ATMst ka vaja miskit võtta.
Tuleb siis krahh või ei tule? Kaua me siin ootame veel? Ma päris tõsiselt küsin, raha sügeleb kontol…
Kui sügeleb siis võiks ju natuke sügada ,päris veriseks kratsida muidugi ei tohiks
4 juuli nädal on tavaliselt suht + olnud, võimalik, et oodatakse Trumpilt ka mingeid +ve sõnumeid.
Aga suures pildis tundub asi suht aurudel käivat, semi hoiab pilti ilusana, korralik saagimine kvartali lõpus, ei edasta vast kõige aktuaalsemat pilti.
piisab, kui Trump lubab Applil hiina mälusid kasutama hakata ja saame korralikud punased päevad.
just my2c today, homme võivad olla hoopis uued sendid
Tuleb tuleb … seni kratsi vastu. ![]()
Krahhe toimub ju koguaeg, ole mees ja pane tähele ainult!
Bitcoinis näiteks ja paljudes üksikaktsiates samuti.
Aga kuidagi palju on neti avarustes neid krahhi kuulutajad, kas sa ei leia?
Väärt point - peaaegu igal ajahetkel leidub sektor või lausa mitu, kus on parajasti krahh täies hoos ja põhi tõenäoliselt üsna ligi!
Netis kuulutatakse kõigi krahhide ema, sellise puhul ei jää ükski sektor pidama. Bitcoini ma pigem ei julge puutuda.
Kõigi krahhide ema saab tulla ainult, siis kui Usa ei tule oma riigi võlakirjade teenindamisega toime. Hetkel seda ei paista.
Kõik muu on müra (loe korrektsioon) ![]()
millal enne krahh tulnud on kui kõik seda ootavad
Suhteliselt kindlalt tuleb kohe, kui ma oma sügeleva raha praegu käiku laseks.
Sellel mõõgal on teine tera ka - niipea kui rahasse ronid, paneb turg tuhatnelja ülesmäge minema jättes ennast lolli näoga järele vaatama.
$META IS BUILDING A CLOUD BUSINESS TO SELL EXCESS AI COMPUTE
fuihh…
Kui ennem oli kõik puudu ja nüüd on kõik siin, siis on ju kõik üle .
Korralik oht kogu see AI haip õhku lasta.
Järjekordne katki länud kell, kes räägib midagi mullidest bla blaa;
A famed short seller increased his bets against the AI boom. Michael Burry, famous for his prescient bets against the housing bubble, unveiled bearish positions on Tesla, Caterpillar, semiconductor manufacturer Applied Materials and an ETF tracking chip makers. Burry said that plans by two of South Korea’s largest tech companies to build a chip hub set off fresh alarm bells about whether the massive sums of money being poured into AI can ever pay off.