[quote="harley"]Moody’s cuts outlook on U.S. banking system to negative.
buy the fucking dip ----------
Päris huvitav. Eelmise kriisi ajal oli täpselt samamoodi, kõigepealt ei saanud keegi aru mida Moody`s ja S&P reitinguagentuurid siis mõtlesid kui subprime kinnisvaraga tagatud laenudele AAA reitinguid andsid ( 87% Subprime sellistest laenudest olid AAA reitinguga ) ning kui sitt ventikasse lendas hakkasid üksteise võidu reitinguid alandama. Üsna kindel paistab olevat see, et kui võtta milline vaid korralikuma kaaluga finantsinstitutsioon, siis tõtt nad rääkida ei saa. Kogu süsteem on nii habras, et kui keegi arvab, et ütleb, et näiteks järgmise aasta GDP on -4,2 ( mis sest, et tema analüüsid seda näitavad ), siis pm. kohe palgalt maha. Ja nii me siis kõik kelgutame, silmanurgas helk, et kas nüüd äkki? Aga jah, selline Bear Stearns tunne. Minule on mõõdupuuks ikka jätkuvalt Bitcoin, kui see jätkusuutikult alla hakkab nihkuma on countdown alanud. Kuigi jah eelmine kord ei olnud keskpankadel veel mängureeglid selged, nüüd siiski mingi manual on.
"kodanik" Minule on mõõdupuuks ikka jätkuvalt Bitcoin, kui see jätkusuutikult alla hakkab nihkuma on countdown alanud.
Microstrategy margin call saab lõbus olema, ootan isegi :D
"Le said in March that while they may have taken the Bitcoin loan at 25 per cent loan-to-value arrangement but before this loan to value gets to 50 per cent, they will contribute further additional margin in the nature of Bitcoin to the overall collateral package. “Before it (loan) gets to 50 per cent (margin), we could contribute more Bitcoin to the collateral package, so it never gets there, so we don't ever get into a situation of a margin call," he said at the time."
Selline väljaütlemine jäi silma. On kahte tüüpi inimesi: 1. Need kes teavad, et nad ei suuda börsikrahhi ette ennustada 2. Need kes veel ei tea, et nad ei suuda börsikrahhi ette ennustada.
"marti837" Selline väljaütlemine jäi silma. On kahte tüüpi inimesi: 1. Need kes teavad, et nad ei suuda börsikrahhi ette ennustada 2. Need kes veel ei tea, et nad ei suuda börsikrahhi ette ennustada.
"marti837" Selline väljaütlemine jäi silma. On kahte tüüpi inimesi: 1. Need kes teavad, et nad ei suuda börsikrahhi ette ennustada 2. Need kes veel ei tea, et nad ei suuda börsikrahhi ette ennustada.
Euroopa turud -3%, -4%. Harju Elekter +0,6%. Ma olen pead kaotamas. Kus on Kristjani ja Jekaterina ja Marko ja Liisi ja Taavi ja Taavi ja Kummituvi ja Jaagu ja Kristi ja Toomase rahustavad kommentaarid?! Kiirelt, pliis! Kas me peame ootama, kuni Harju Elekter +0,2% juurde kukub (FULL PANIC MODE, NOODLE PRICES EXPLODE)?
Loetletud nimede juures mind pikemat aega huvitab, et kui palju meie kalleid staarinvestoreid khm. "innustatakse finantsiliselt" oma podcastis mainima mõnda aktsiat.
"Credit Suisse shares slide 24%, trading halted after Saudi backer rules out further assistance" Indexfutuurid 80punkti miinuses. Aga kui Eesti aktsiaid ja eriti pangandusaktsiaid vaadata siis tundub et taksojuhid ei ole viimase aasta jooksul makrouudistega kursis.
"Heki Fond" Euroopa turud -3%, -4%. Harju Elekter +0,6%. Ma olen pead kaotamas. Kus on Kristjani ja Jekaterina ja Marko ja Liisi ja Taavi ja Taavi ja Kummituvi ja Jaagu ja Kristi ja Toomase rahustavad kommentaarid?! Kiirelt, pliis! Kas me peame ootama, kuni Harju Elekter +0,2% juurde kukub (FULL PANIC MODE, NOODLE PRICES EXPLODE)?
BNP paribas -10%, unicredit -7%, Nordea -5% Aga Eesti bõrsil käib korralik seene söömis üritus. LHV ja Coop pigem plussis (kogu rahva palav armastus nende blondiinide vastu.) Võtame kõik kätest kinni ja teeme hästi suure energia ringi.
"Heki Fond" Euroopa turud -3%, -4%. Harju Elekter +0,6%. Ma olen pead kaotamas. Kus on Kristjani ja Jekaterina ja Marko ja Liisi ja Taavi ja Taavi ja Kummituvi ja Jaagu ja Kristi ja Toomase rahustavad kommentaarid?! Kiirelt, pliis! Kas me peame ootama, kuni Harju Elekter +0,2% juurde kukub (FULL PANIC MODE, NOODLE PRICES EXPLODE)?
BNP paribas -10%, unicredit -7%, Nordea -5% Aga Eesti bõrsil käib korralik seene söömis üritus. LHV ja Coop pigem plussis (kogu rahva palav armastus nende blondiinide vastu.) Võtame kõik kätest kinni ja teeme hästi suure energia ringi.
Kas on olnud märke, et LHV-l ja Coop-il läheks kehvasti, et peaks hind kukkuma kivina?
"Heki Fond" Kas on olnud märke, et LHV-l ja Coop-il läheks kehvasti, et peaks hind kukkuma kivina?
Köhh... et nagu terve maailm ägab juba aasta otsa intressitõusu käes ja on oma tipust 30-50% kaotanud siis väike Eesti selle sees õigustab oma kõigi aegade tippude tasemeid? Et Amazonid, Metad jms hiiglased koondavad massiliselt inimesi aga kui meil kõik hästi on ja pingutame siis see meieni ei jõua? No mäletamist mööda 2008 kräsh ikka jõudis.
Kas on olnud märke, et LHV-l ja Coop-il läheks kehvasti, et peaks hind kukkuma kivina?[/quote]
Ma küsiks vastu kas sa oled näinud, et Nordea-l või Uncreditil läheks kehvasti? Nordea pank on üks eeskujulikumaid euroopas. Varade kvaliteet on 3 tugevam kui sinu coop pangal Ometigi on -5%
European markets were sharply lower Wednesday, with banking stocks in deep negative territory amid the global Silicon Valley Bank fallout and more bad news for Credit Suisse. Several European banking stocks halted from trade after steep losses
Intresside tõstmine on selleks korraks läbi või ennem ei jäta kui krahh on käes.
Meil ju kiirete näppudega fondihaldureid aktsiate omanike seas pole. On palju tuumikomanikud, palju väikeinvestoreid ja vist mõni pensionifond.