BÖRSIKRAHH 2022

"kristlipp"
Suht tavapäraselt oleme minemas eelmist mõõna vähemasti nuusutama.

midaiganes see lause tähendab :D:D
"peeterv22"
"kristlipp"

Vanasti öeldi selle kohta lokaalset põhja uuesti testima. Tõlge: takkajärgi saab öelda, et see oli mingi huvitav koht, kus müüjad enam müüja ei tahtnud ning ostjad mõtlesid, et what the heck, ostaks veits!
"Karum6mm"
"peeterv22"
"kristlipp"

Vanasti öeldi selle kohta lokaalset põhja uuesti testima. Tõlge: takkajärgi saab öelda, et see oli mingi huvitav koht, kus müüjad enam müüja ei tahtnud ning ostjad mõtlesid, et what the heck, ostaks veits!

Sorry, no kulge ärge minge närvi, et ma eeskirjadele vastavaid termineid ei kasutanud. Jah, seda ma mõtlesin, et läheme lokaalset põhja uuesti testima.
Fun fact: Eesti keele instituudi vanemteaduritel koos Statistikaameti spetsialistidega avaneks suurepärane võimalus LHV-foorumi põhjal teha analüüs närvilisemate börsipäevade ja sarkastiliste kommentaaride vahelisest korrelatsioonist.
"sysi"
Fun fact: Eesti keele instituudi vanemteaduritel koos Statistikaameti spetsialistidega avaneks suurepärane võimalus LHV-foorumi põhjal teha analüüs närvilisemate börsipäevade ja sarkastiliste kommentaaride vahelisest korrelatsioonist.

Bingo! :)
Mind pigem huvitab, et mis kell me selle viimase nuusutamise teeme ja kas siis lähme üles või alla? Ehk mis kell ostma peaks hakkama :)
Ära muretse, meil neid esi-ninasõõrmeid piisavalt, kes koha kaarte hakkavad lugema.
"viru1000"
Mind pigem huvitab, et mis kell me selle viimase nuusutamise teeme ja kas siis lähme üles või alla? Ehk mis kell ostma peaks hakkama :)

Eks see huvitab neid kõiki ja seetõttu RooSaarteMägede vihjeid kopeeritaksegi. Oli ka siinse staažikaima elus kunagi esimene aasta kui ta oli veel algaja, ei maksa neid praeguseid algajaid kõiki päris mutta tallata (nagu siin vahel tehakse).
mulle tundub, et siin mitmed kommentaatorid nuusutavad hoopis ise ja päris kanget kraami ... on see nüüd vana hea kummiliim või midagi moodsamat?
Tegelikult oli see kohaloleku kontroll. Kuidagi vaikne ja pingeline tundus foorumiteema olevat. Nüüd, kus te oma silmad arvutiekraanilt mulle vastuse seadmiseks pilgu olete võtnud, on silmad verest tühjaks valgunud ja saab näpu uuesti päästikule seada. ;)
"sysi"

Ära kutsu kurja kaela - Statistikaamet ilmselt hakkaks pigem saatma kvartaalseid küsimustikke, et "märgi kalendris kõik need päevad, millal sa börsi suhtes murelik olid".
Homme Powell ütleb, et no kuulge, 4 või 5 tõstmist?! Hea, kui 2 tuleb, kui sedagi.
Ma viskasin ruune. Ruunid näitasid, et reedeks on OMX väga kole.
Veidi kannatust veel kuna Merkuur liigub retrogaadselt veel kuni E 31.01-ni, peale seda alles tsakrad avanevad täislaiuseni ja tõusulaine koos hiina uue aastaga tuleb nagu tsunami üle madalale vajunud indeksite arhipelaagi.
Mul vasaku kõrva juurest juuksed täna valutasid langevate lainetena, see toetab ka merkuuriteesi. Üritan trendijoont joonistada, kui valu peaks naasma.
VIX seisab 30 peal. Graafik on küll sellist nägu, et krahh on selleks aastaks läbi.
Kui Windows täna avanes, siis mõtlesin MSFT peale ( EPS täna õhtul )
"invictus"
Mul vasaku kõrva juurest juuksed täna valutasid langevate lainetena, see toetab ka merkuuriteesi. Üritan trendijoont joonistada, kui valu peaks naasma.

— sinu sünnikaart ütleb, et sul on probleeme, sest sul on Uraan teises majas
— no seda oskan ma ise kah öelda, et uraan majas tähendab probleeme!
Korraliku krahhi soojenduseks võiks SPY 350 taseme test olla.https://www.dropbox.com/s/iyt1vw9homfub40/spy%20n%C3%A4dala%20graafik%2025012022%20enne%20fedi.jpg?dl=0
ei usu et alla 370 läheb.. ja praegu tundub ilmselt sellex vara veel... lainetus on vajalik et rohkemat seltskonda välja pesta.. paljudel veel ängini asi jöudnud ei ole