Va vaatasin QQQ-d, et pole jätkusuutlik see põhjakaitse määrimine. paar-kolm minutit peale postitust läks eilsest ikka läbi. Nüüd hakkas VIX ka natuke liigutama. Siiski, sellise kukkumise juures peab millalgi paanika ka tulema.
Olge kõik rahulikud. Ainult raha kaotab väärtust 2021, sest seda trükitakse ju kogu aeg juurde.
Aktsiad ei saa väärtust kaotada 2021, sest neid ju kusagilt juurde ei saa tulla (päriselt ka). Kui aktsia langeb -25%, siis see ei ole väärtuse kaotamine, vaid lihtsalt meie usu testimine.
Lähen nüüd vaatan kurvalt, kuidas täna pangas raha on jälle väärtust kaotanud.
Aktsiad ei saa väärtust kaotada 2021, sest neid ju kusagilt juurde ei saa tulla (päriselt ka). Kui aktsia langeb -25%, siis see ei ole väärtuse kaotamine, vaid lihtsalt meie usu testimine.
Lähen nüüd vaatan kurvalt, kuidas täna pangas raha on jälle väärtust kaotanud.
"ymeramees"
Va vaatasin QQQ-d, et pole jätkusuutlik see põhjakaitse määrimine. paar-kolm minutit peale postitust läks eilsest ikka läbi. Nüüd hakkas VIX ka natuke liigutama. Siiski, sellise kukkumise juures peab millalgi paanika ka tulema.
nõus
Kuidagi kahtlaselt vähe infot liigub märkimisväärsete languste puhul, kas asjaosalised depressioonis langusest ja vaatavad ainult arvutiekraane? Tõusude puhul samuti vaikus, mida siis inimesed teevad? Tekstülesanne.
Tahaks analüüse kuulda ja lugeda ja kaasa rääkida.
Tahaks analüüse kuulda ja lugeda ja kaasa rääkida.
Mis siin ikka kirjutada, MOMO ja SPAC kukub puruks, nafta ja vanakool hoiab väärtust
"Investor"
Mis siin ikka kirjutada, MOMO ja SPAC kukub puruks, nafta ja vanakool hoiab väärtust
Kuidas hõbeda ja kulla kaevandused vastu peavad ja millal võiks olla sobiv ostukoht praegu ja teoreetiliselt?

Nende kukkumistega käis VIX 40 juures ja praegune kukkumine ei ole seda teinud? Arvatavasti istutakse ja ei avata portfelli vaateid, et järsku läheb mööda. Enne kui ikka hirmsat oksendust ei ole olnud, ei pruugi siin paremaks minna.
Viimasedki shordid stopiti kõikjalt selle GME ja sõbrad supersqueezega välja, kõik olid kõiges long.
DOW ja SPY muidugi pilt parem, QQQ peab tänama otsust TSLA sisse võtta.
"pahurik""ymeramees"
Veider. Turg istub else põhja juures, VIX on praktiliselt nullis, aga läbi ei vaju, ometi on hommikust saadik puhas sell peal. X katsel põrgata vajub vist ikka läbi see lugu?
kusjuures Russel kukkus päeva tipust 3,5% läbi eilse põhja ning tõesti vix ei liiguta ka. Selle pealt ootaks korralikku põrget, aga tavaliselt ei ole mul õigus.
seekord siis siiski sedamoodi, QQQ täis V täht, aga 2 tundi on veel sulgemiseni aega.
V täht oli ka 20 märts 2020 SPY, ise lootsin vähemalt W.
IV on ikka madal. Turg ka kuidagi surnud, algod vaid toimetavad. Elu igav
Arvaks sedasi, et lähinädalatel jõutakse ühel või teisel moel SPY 350-360 piirkonda.
Seal kandis leiab korralikumat toetust on nii 200 päeva libiseva keskmise (MA 28,5) kui ka noolega märgitud Fibonacci taseme juurest.
Ise hoian uusi investeeringud selle hetkeni tagasi.
Sealt siis ootaks juba väga raju rallit SPY 420-430 piirkonda.
Eriti vihane saab see põrge ilmselt olema ARK Invest fondides.
ARKK juba kukkunud 160 > 106. Aga varsti tehakse sellest hoolimata uued tipud.
TSLA tugevam tugi ca 450 piirkonnas (200 päeva libisev). Pärast seda uued tipud ning $1000+ tasemed. Turu parima muinasjutuga aktsia, sellepärast.
Turu lemmikaktsiad saavad reeglina langustega pihta alles pärast seda kui kõik teised aktsiad on ammu karuturule jõudnud. Hetkel lihtalt tugev pullituru korrektsioon.
Seal kandis leiab korralikumat toetust on nii 200 päeva libiseva keskmise (MA 28,5) kui ka noolega märgitud Fibonacci taseme juurest.
TSLA tugevam tugi ca 450 piirkonnas (200 päeva libisev). Pärast seda uued tipud ning $1000+ tasemed. Turu parima muinasjutuga aktsia, sellepärast.
Turu lemmikaktsiad saavad reeglina langustega pihta alles pärast seda kui kõik teised aktsiad on ammu karuturule jõudnud. Hetkel lihtalt tugev pullituru korrektsioon.
Kas keegi oskab öelda, milles peitub fenomen, kui mõni aktsia eel- ja järelturul kaupleb peaaegu alati kõrgemal kui tavapärasel kauplemisajal? No ma ei saa aru. Miks keegi ostab eelturul aktsiat tunduvalt kallimalt kui päevasel ajal saaks? Ja miks kohe pärast turu sulgemist ostetakse aktsia mõnusalt üles?
"martk"
Arvaks sedasi, et lähinädalatel jõutakse ühel või teisel moel SPY 350-360 piirkonda.
Juba kümme aastat mees aina lisab igale poole, midagi kunagi müümata. Kui midagi kukub, siis nägi ta seda ette ja lisab. Kui midagi tõuseb, siis nägi ta seda ette ja lisab. Mina isiklikult ei tunne kedagi nii enesekindlat, isegi need, kelle track record seda lubaks. Pullikaka steroididel?
"ymeramees"
Juba kümme aastat mees aina lisab igale poole, midagi kunagi müümata. Kui midagi kukub, siis nägi ta seda ette ja lisab. Kui midagi tõuseb, siis nägi ta seda ette ja lisab. Mina isiklikult ei tunne kedagi nii enesekindlat, isegi need, kelle track record seda lubaks. Pullikaka steroididel?
For the record, 10a osas ei tea, pole jälginud, aga eelmise aasta nov-s vaatasin pärast martk postitust veidi 3dprint teemat ja tegin väikse investeeringu - isegi nüüd kui see on 50+% tipust kukkunud, on ikka suht kenasti plussis.
Ja kui samad aktsiad olid 3-4* tõusnud, kirjutas ta, et 50+% korrektsioon poleks üllatav, seega imo suht adekvaatne (müüsin ise veidi umbes sel ajal, suht tipu lähedal, päris kogu alginvesteeringut ei katnud, kuna olin ahne, aga piisavalt, et mitte enam liialt närveldada).
Seega, martk postitused on mulle seni kasuks olnud, aitäh.
Oi, tore. Siis sa oskad ehk näpuga näidata seda revolutsioooni fundamentaalides, millest DDD pakatab. Siin on käive:
Mina kui lammas amatöör veidi juba jagan ümera beati ja Marktil võivad ideed head olla, aga veidi ulme valdkond. Ise ei saanud näiteks SSYS kätte 12,5 juures, ei teinud W kuna olin calli lugenud, olin suht kindel, et võiks. 20oli wau, 31 pealt võtsin nats 30 puti, nägin 50$ ära, 29 pealt võtsin natsa kahjumi ära jah, täna oleks raha teinud, aga ega kõik alati 100% õnnestu. Kõik mu põhjaõnged eelmistest teemadest 2 päeva jooksul alles, jah mõnega olin kahe päevaga korraks - 15%, samad mõni nullis, mõni nats üle. Aga tehes calli 50 pealt, et asi mõtetult kallis ja sa ei müü, siis mis põhimõtet sul on? Polegi ju. Mina üritan osta kui odav, aga kui mingi asi ikka 13 pealt 50 lendab ja ma tean, et saast seda väärt ei ole, võtaks kasumit.
Mulle meeldib, et SPY tuli all-time-high-st -5.4% (4. märts), hetkel taastunud -3% peale ning kõik räägivad tugevast pullituru korrektsioonist :) Aja märk.
"mrk"
Mulle meeldib, et SPY tuli all-time-high-st -5.4% (4. märts), hetkel taastunud -3% peale ning kõik räägivad tugevast pullituru korrektsioonist :) Aja märk.
Subjektiivsus- kui istud EV, printerite ja müügiäppide otsas, tundub korrektsioon pretty f&%¤ng real.
Kuulasin "dollarifänn" Peter Schiff podcasti. Ta esitles seal huvitavaid numbreid.
US Actual spending: 8 triljonit
Collected taxes total: 3,5 triljonit
Sellele tuleb veel otsa 1,9 triljonit uus stimulus
Või peaks seda postitama börsibuum teemasse pigem? :)

US Actual spending: 8 triljonit
Collected taxes total: 3,5 triljonit
Sellele tuleb veel otsa 1,9 triljonit uus stimulus
Või peaks seda postitama börsibuum teemasse pigem? :)