"andris9" (kui ühe inimese aktsiaportfell on kasvanud aastaga 100%, ei tähenda, et teine inimene oma juuksuriteenust nüüd kallimalt pakkuma hakkaks).
Ma võin oma BTC'st vmt saadud 'tasuta raha' ju agaramalt kulutada. Tõsi, mingi lagi on siin ees. Võib-olla ma käin nüüd ainult Lauri Pedaja juures, aga siiski ei hakka ma käima 4 korda nädalas.
sa ju võid, aga see, kes sult ostab, ei saa kulutada? Eks see 1.4 triljonit, mis krüptode all kinni on, ilmselt suudaks nii mõndagi muudel turgudel korda saata, st isegi hea, et selline koht raha parkimiseks on olemas:D
Issi, miks sa 2021. aasta kevadel aktsiaid ostsid ja laostusid?
No vaata, sest onu Elon nimetas ennast technokingiks, 3 kuuga tuli 100B jagu uusi SPAC-e ja bitcoin maksis 60k... tundus, et veri oli tänavatel ja õige aeg investeerida
Jah, sisendid tõusevad, teenuste eest saab rohkem küsida, rahvas käib ja lajatab rahapakiga, aga kõik on kehvasti kus? Madalama palgaga teenindus sektoris.
"Visahing" Jah, sisendid tõusevad, teenuste eest saab rohkem küsida, rahvas käib ja lajatab rahapakiga, aga kõik on kehvasti kus? Madalama palgaga teenindus sektoris.
Tänasest börsipäevast: Ettevõtted teatasid ka sisendmaterjalide hinnasurvest, mida peegeldav indeks kerkis 54,4 punktilt 75,9 punktile ehk kõrgeimale alates 1980 aastast.
(inflatsiooni ei ole, võlakirjad lihtsalt rallivad)
Tundub, et suurpangad ei saa enam hullata nagu sooviks, siis pakuks, kas osalist või pikemaajalist langust turgudele. Samas loodame, et jumal on eestlane ja laseb pensionireformi siiski plusspoolel lõpetada. https://www.aripaev.ee/borsiuudised/2021/03/19/foderaalreserv-ei-pikenda-pankade-finantsvoimenduse-erandit
MSM kannata ikka kuu lõpuni ära, ära ole nii kärsitu :) (divergences on nii RSI kui macd -l) Graafiku kolmnurk jookseb kokku 1 aprilli kanti, mul pole see milli täpsusega, see on mega suure trendi kolmnurk https://www.tradingview.com/x/AKKLBbxy/ VIX on rekord madalal, vastupidi eelmisele aastale, kus tehti tipp samal ajal, pauk tuleb ikka luuavarrest.(ootamatult)-või siis mitte.
"Visahing" MSM kannata ikka kuu lõpuni ära, ära ole nii kärsitu :) (divergences on nii RSI kui macd -l) Graafiku kolmnurk jookseb kokku 1 aprilli kanti, mul pole see milli täpsusega, see on mega suure trendi kolmnurk https://www.tradingview.com/x/AKKLBbxy/ VIX on rekord madalal, vastupidi eelmisele aastale, kus tehti tipp samal ajal, pauk tuleb ikka luuavarrest.(ootamatult)-või siis mitte.
Nii, mina kui algaja investor soovin, et seletaksite lahti lihtsamas keeles. Hetkel tundub turg otsib suunda, samas tundub, et maailmabörsid on saanud endale külge tallinna börsi sümptomid kus reaktsiooni aeg on 1 nädal või pikem, kuigi info ammu väljas mis puudutab just langust, tõusule oskavad kõik reageerida kiirelt. Seega on küsimus vaid selles, mis on see info x mis pole turule veel kohale jõudnud ja seedivad alateadvuses ning mille tõttu ei julgeta midagi teha?
See ongi miljoni dollari küsimus, et mis see trigger on. Kõik hetke info on hinnas + tuleviku lootused 6-12 kuud. Uus kaubanduse sõda Hiinaga? Mingi muu geopoliitline sündmus?
Kas siis korjatakse "juurdetrükitud" kraam uuesti turult ära, et lausa krahhi põhjustab :) ? Turud arvestavad ilmselt ka selle võimalusega, nagu just eelnev postitus sedastas. Pakun, et selle trüki mõju jätkub terveks dekaadiks.
Kas siis korjatakse "juurdetrükitud" kraam uuesti turult ära, et lausa krahhi põhjustab :) ? Turud arvestavad ilmselt ka selle võimalusega, nagu just eelnev postitus sedastas. Pakun, et selle trüki mõju jätkub terveks dekaadiks.
kui juba dopingu peal ollakse, siis selle äravõtmine mõjub laastavalt. Narkar vajab koguaeg üha suuremat doosi.
kui juba dopingu peal ollakse, siis selle äravõtmine mõjub laastavalt. Narkar vajab koguaeg üha suuremat doosi.
Visahing, kas kasutad ka tasulisi analüüside teenuseid? Kui jah, siis milliseid soovitad? Ma ise tegin algust zacks 1 dollarilise proovikuu tellimusega mille tavahind on 300 dollarit kuus
Biden Team Prepares $3 Trillion in New Spending for the Economy A pair of proposals would invest in infrastructure, education, work force development and fighting climate change, with the aim of making the economy more productive. https://www.nytimes.com/2021/03/22/business/biden-infrastructure-spending.html Krahhi välja võluda on üsna raske.
Väga nõrk kõne eile USA presidendi poolt. Nagu ei saanudki millelegi vastust, tegeles seal infrastruktuuri küsimustega ja kooli joogivee kvaliteediga. Oleks oodanud maailma liidrile kohast kõnet ja tooni "West vs East". Venemaa teema ei sõnagi, ah las võtavad veel kusalgi Krimmi suuruse tükki maad. Ja no, mida sellest arvata "China's Xi doesn't have a democratic bone in his body but he's a smart, smart guy" -- väga "soft" esitus.