BÖRSIKRAHH 2020

Sidekick, see on muidugi hea vastuargument, aga:
- Singapuris praegu öösel 26 kraadi sooja, päeval 31.
- Austraalias on suve lõpp.

Jälgime, mis toimub lähinädalatel seal ...
Pilvise ning tolmuse ilmaga ei tule maa peale piisavalt UV-kiirgust.
taksidermist
Sidekick, see on muidugi hea vastuargument, aga:
- Singapuris praegu öösel 26 kraadi sooja, päeval 31.
- Austraalias on suve lõpp.

Hiina turistid.
Kuu-paari pärast on hiina ja mõne muu maa turisti riskiastme erinevus mitte palju üle 50%. Kohalik levik on osades riikides juba sündinud fakt; lennuliiklus hoolitseb selle eest, et see ka edaspidi jätkub.

P.S. Wuhanis on praegu 17 kraadi sooja. Paras jaanipäevane ilm.
WSJ mõni päev tagasi:

istun hetkel Tais ning tegin paar trippi Paradiisisaare Jensiga nii Tais kui Vietnamis- hiinlasi pole ja kohaliku Eestlase sõnul kohalikel nutumaik suus. Ja päriselt, rahvast pole. Mulle muidugi siin hetkel väga meeldib... Äridele on ikka julm pauk, mis siin piirkonnas tuleb kui Hiinlased karantiinist välja ei saa. Kuidas see börse liigutama hakkab raske ennustada kuid olen ka paadis nendega kes Q2 suuremat langust ennustavad
Olen ka tais, Patongis -Karonis, nüüd paar nädalat jälle olnud. Ei saa öelda, et hiinlasi üldse pole või rahvast vähem, kui näiteks alla 2 kuud tagasi oli. Aga jah, neid nn bussituristidest üheöö hiinlasi, kes karjas ringi lasid ja eeldatavalt ka siis ehk põhi "vaatamisväärtuste ja atraktsioonide" rahahallikad olid, neid ei paista eriti. Aga, et siin kuskilt välja paistaks, et mingi pandeemia hiinas möllab, siis teadamata selle olemasolust, seda tänavapildis ei märka. Hiinlased ja mõned kohalikud kandsid maske ka eelmise aasta detsembris. Vaatasin ka hotellide hindu- siis need ka suht stabiilsel samal tasemel(va. uusaasta periood).
Must esmaspäev? Nasdaqi futuurid -3,5% ja 3s suur languspäev järjest, 3 päeva langust ja 6,5% väärtusest kadunud. Aga vaatame, mis saab kui inimesed USAs uudiseid loevad, siiani on iga paanika ostukoht olnud.
Nüüd peaks olema õige aeg paber metalli vastu vahetada. Näiteks kuld on teinud raju hüppe, täna esimest korda ajaloos üle 50 euri grammi kohta.
vix +33% räägib enda eest.
Ausi
Nüüd peaks olema õige aeg paber metalli vastu vahetada. Näiteks kuld on teinud raju hüppe, täna esimest korda ajaloos üle 50 euri grammi kohta.

Kui sa seda ei teinud 1300 usd juures, siis miks peaks täna tegema?
See 2% päädib harilikult gapii täitmisega. Nädala lõpuks uued turu high-d...
ma pole küll krüpto teadja, aga pakuti mulle lihtsat raha vahelt nüüd oman pisut btc ja eth. Mõtlesin alati et kui turul halvemad ajad siis krüptod on nagu metallid et tõusevad... võta sa näpust, positsioon punane.
mysticles
ma pole küll krüpto teadja, aga pakuti mulle lihtsat raha vahelt nüüd oman pisut btc ja eth. Mõtlesin alati et kui turul halvemad ajad siis krüptod on nagu metallid et tõusevad... võta sa näpust, positsioon punane.

Miks peaks üks sisutühi asi tõusma?
Vett alles kaalutakse välja lasta, kui juba on esimesed püksata äed püsti

Mallinckrodt weighs bankruptcy for U.S. generics unit, WSJ reports
Täielik Rootsi laud. Võta või nooreperelaenu.
lauriy
Täielik Rootsi laud. Võta või nooreperelaenu.

müü midagi lühikeseks, siis antakse sulle raha ja selle eest saad osta vorsti saia peale :)

Homme turud rohelised, punapea siin just säutsus

The Coronavirus is very much under control in the USA. We are in contact with everyone and all relevant countries. CDC & World Health have been working hard and very smart. Stock Market starting to look very good to me!

või teine variant, kuidas lugeda very good to me - on, et vana oli lühike :)
Paistab jah, et oli ühepäevane kukkumine. Euroopa ja USA turud paistavad juba rohelises avanevat.
Vahva vaadata, kuidas Tallinna börsil paari minutiga tehti paanikamüüki, käive üle 400K. Mujal Euroopas juba väike tõus.
Edit: 500K käive 5 minutiga:)