Proovisin just limiitorderit muuta- mul õnnestus küll.
Täna on tulemused paremad. Toimib.
Jah on parem. Ma sain ka nüüd ootel orderit muuta. Aga pärast save nupu vajutamist ilmus orderile hinnaühikuks taha euromärk.
Edit. Ja orderi muutmisel jälle ei saa kasutada punkti, saab ainult täisarvu panna. Ka copy/paste siin ei aita, st siis aitab kui komakoha taga on nullid. Seal oleks nagu mingi täisarvu kontroll peal.
Orderi muutmine on nüüd korras. Peaks kasutama punkti ja saab kenasti komakohti ka kasutada.
Pärast esimest nädalat on umbestäpselt 1/3 kauplejatest plussis või vähemalt nullis.
Kuidas need haid tavaliselt lõpevad, palju plussi jääb?
2024. aastal lõpetas positiivse tootlusega 71% aktiivsetest osalejatest, 2023. aastal 63% ja 2022. aastal 62%. Kuid nendel aastatel oli ka turg tervikuna üsna tugev (S&P 500 tootlus mängu ajal 2024: +3%, 2023: +5% ja 2022: +4%).
Sel aastal on mängu reeglid võrreldes eelmiste aastatega siiski niivõrd erinevad, et numbrid ei ole sellisel kujul võrreldavad.
Ja veel üks bugi:
Lühikeseks müügi puhul näitab nii positsiooni võtmisel kui selle katmisel katmise hinda. Antud juhul ma võtsin selle PYPL lühikese positsiooni kuskilt 47,38 dollari pealt päev varem mitte täna ja sain ka kasumit. Tehingute Ajalugu on siis see koht, kus niimoodi tehinguid valesti näitab. Kusjuures “Suletud positsioonid” all näitab korrektselt mõlema tehingu hinda ja ka kasumit. Seal on muidugi väga kummaline see, et miks ma ise pean aktsiaid ühekaupa valima rippmenüüst, kui tahaks pigem kõiki suletud positsioone korraga tabelina kuvada. Mitut aktsiat korraga valida ei lase.
Ei ole hea UX kogemus, selgelt on näha, et selle platvormi arendajad ise kauplemisega pole kunagi tegelenud ja eriti raske on neil olnud aru saada lühikeseks müügist. Ja kasutajad peavad jälle beetatesterid olema.
Otsustasin proovida uut keskkonda, mis tundub esialgu harjumatu, kuid pakub rohkem katsetamise võimalusi, mis on tore.
Küsimus puudutab aga edetabelit. Kas on mingit võimalust esimeste hulgas olijate tehinguid näha? Kasvõi eelmise nädala omi tagantjärgi. See oleks väga hariv… on seal pikad positsioonid ülekaalus või lühikeseks müük, millised instrumendid jne.
Edetabeli lingid, et näeks ka sisse logimata
Jah, need listid ma juba leidsin. Mind järjekord ei huvita. Tahaks teada, milliseid tehinguid on tehtud. ![]()
Mina tabletist seda ei näe. Varem sai nimele klikkides teada.
Kas mingi võimalus on ka nüüd?
Statistika oleks väga hariv jah. Mind huvitaks, kui suur on näiteks esikümne kasumiga tehingute osakaal ja keskmine kasum. Enda vastav stats huvitaks muidugi ka, selle saab vähemalt excelis ise valmis treida eksporditud andmete pealt kui on viitsimist, aga tegelt võiks stats olla sellise platvormi lahutamatu osa.
Edit: oma portfelli tootluse graafik on isegi olemas ja võrdluses SP500-ga.
See, mis tehinguid keegi tegi, ei teeks ka paha, aga pigem huvitaks ka see taustainfo, et miks just sellised tehingud, kas pime õnn või mingi tehniline analüüs või AI soovitus jne. Tehingute arvu vaadates tundub et esisajas on kahte sorti inimesi - need kes on teinud mõned väga head tehingud ja need, kes aktiivselt kauplevad iga päev.
Paraku selles formaadis tõesti tehingud avalikud ei ole, aga võtame selle tagasisidena arvesse.