BÖRSIHAI 2026

Kus näeb täielikku edetabelit?

Siit.

Võitja tegi 587 tehingut, seal küll midagi õnnega pistmist ei saanud olla. Pigem kahtlustan et tegemist oli AI kasutamisega.

Kuidas küll kasutaja ProtsendiTõnu suutis tulemuseks -2,207.77 (-108.83%) teha? Neid tehinguid (240 tk) oleks küll huvitav näha.

4 Likes

Mis siin imestada! Ma ei tea kes see Protsendi Tõnu on, aga on ju nii, et ainult võit maksab ja tuleb riskida.

See võib vabalt ka võitja olla. Lihtsalt eri portfellides tegi vastupidiselt :grin:
Päriselus nii ei saa.

Seal platvormil sai igaüks ainult ühe portfelli teha.
Aga -108% tulemus kõlab nagu Võimalik vaid Venemaal, kus valimisaktiivsus oli üle 100%. Võimalik et mingi platvormi bugi, kus negatiivsete numbriteni jõudmisel ei läinud portfell lukku vaid sai rahulikult kauplemisega jätkata. Päriselus oleks margin call ammu enne seda käes olnud.

Aga palun… MGRT short 12.51 -828%
Pole vahet kas lõpetad teisel või 4349ndal kohal.

1 Like

Olen siin selle lõime unarusse jätnud. Võitjad avasid oma tehingute tausta podcastis. See aasta tulid võitjad ka täitsa teisest vallast ja mul on selle üle hea meel. Aitäh kõigile, kes siin foorumis mängust osa võtsid ja kaasa elasid. Selleks korraks mäng läbi ja võtame kaasa ka tagasiside mängu parendamiseks. Järgmise korrani!

1 Like