TNT Senine areng 2015-2018 ei kinnita pakutud prognoose. MIs see katalüsaator peaks olema?
Uued tooted, uus kategooria, uus turg. Rohkem infot 2018 tulemusest ja 2019 tegevustest siin: https://www.funderbeam.com/company/boostme-ou/update/30668
kindsigo teet52 luiskas veidi, tegelik number veebilehe andmetel on kõigest 200%. Ise võtan aegajalt 5-kordse päevaannuse ilma mingisuguste kõrvalnähtudeta, loomulikult tavaliste apteegist kättesaadavate odavate tablettide näol mitte supertoiduna. Toimib külmetuse puhul perfektselt ja tõhusalt, aastaid juba.
200% on teelusikas ;) toitumisalane teave - pildina info
Mis see 2854% t2pselt t2hendab? 2854% tootest on C vitamiin (ebaloogiline?)? 2854% rohkem kui varem?
Kas see tähendab, et terve kott tuleks päevaga nahka pista? Selline kogus tekitab tõesti küsimusi inimese (vaimse) tervise osas. See oleks siis pool purki klassikalist C-vitamiini päevas.
kindsigo Kas see tähendab, et terve kott tuleks päevaga nahka pista? Selline kogus tekitab tõesti küsimusi inimese (vaimse) tervise osas. See oleks siis pool purki klassikalist C-vitamiini päevas.
Ei tähenda. Üldiselt pannakse 1-3 teelusikat segu smuutile juurde. Kui arvestad 1 lusikatäiega, siis see on hinnanguliselt 200% päevasest C-vitamiini soovituslikust kogusest täiskasvanud inimese kohta.
Aga miks mulle on vaja 600% vitamiini päevas (3 tl)? Ja lisaks saan ma tavalise toidu seest pea 100% nii kui nii veel juurde. Lõpuks tipneb asi sellega, et kui üks päev jääb annus saamata, siis ei oska organism enam toime tulla ja oled prauht haige. Vanasti ikka räägiti, et kõike võib süüa, lihtsalt normaalsetes kogustes. Kuna ammu juba räägitakse, et ärge sööge seda või test, kuna sisaldab liialt päevaseks koguseks mõeldud "pahasi" rasvu, soolasi või suhkurt. Sama peaks kehtima ka vitamiinide ja muude "heade" asjade puhul. Kui norm on 100%, siis milleks mitmekordistada seda?
McDonalds on ka ses suhtes supertoit, et paari ampsuga saad juba päevase koguse igast aineid kätte. Kõht jääb küll tühjaks, aga mis teha, päevane kogus on käes. Supersmoothi sama - tõmbad hommikul 600% sisse ja siis päevläbi nälgid, kuna päevase söögiga tõmbaksid ennast kindlasti ebatervislikult üle.
Jään arvamuse juurde, et tarbida tuleb mõistlikult. Samas ärilises mõttes on igati ok - niikaua kui on kellele müüa, tuleb ainult raha kasseerida. Lihtsalt asja olemus jääb segaseks.
Vähemalt mahla joomisest ma saan maitsenaudingu erinevalt pulbrisöömisest. Kui ma valmistan smuuti, siis see on juba olemuselt igast head ja paremat täis (loe: tervislik). Miks sinna veel kamaluga pulbrit juurde lisada?
Aga las ta jääb. Ma ei ole antud toote sihtgrupp. Tarbin tavalist toitu edasi. Hambad pole veel välja kukkunud ning luud hõrenema hakanud. Samuti eipea ennast ka tihti haigestuvaks inimeseks.
Tauri, jään selle juurde, et kõike on ok süüa kui kogused on ok. Vahel annab keha ise teada, kui midagi vajab. Vahel tekib jube magusa isu. Vintsutan komme näost sisse (üle päevanormi!) ja süda rahul (või paha :D) ja siis ei söö magusat võibolla mitu nädalat. Järelikult organismil oli seda vaja. Igapäevane normi ületamine loomulikult toob kaasa juba mingid tervislikud tagajärjed. Jäätis on üldjuhul piimatoode, mis tähendab, et seal peaks sisalduma kaltsiumi, loomset rasva ning proteiini. Kõik väga head ja kasulikud asjad. Aga nagu ütlesin - üle ei tasu pingutada. Vastasel juhul peab lihtsalt end rohkem liigutama, et keha saaks "pahad" ained ära põletada või sünteesida.
Ise ei näe vajadust enda toidulauda boostida, kuid arvestades inimeste tänast elutempot ja söömisharjumusi, siis tundub, et paljudele inimestele saab seda maha müüa küll.
Üldiselt oleme praegu taielnud siin ühe konkreetse vitamiini üle. Tegelikult on marjades-pähklites palju erinevaid vitamiine ja nende vahekordi võrdseks sättida pole võimalik. Näiteks camu camu peaks vaid näpuotsaga võtma, et olla oodatud tarbimise juures C vitamiini kontekstis. Küll aga on tõsi, et inimeste tarbimine ei ole alati keskmine, inimesed ei ole keskmised ja päevad ei ole keskmised. Siin võib ka nii olla, et pakk supertoitu ei ole inimese jaoks tegelikult vajalik, kuid supertoidu tarbmine hoiab tervisliku eluviisi juures.
Lahtiütlejana ütlen, et ma ei ole Boostiga seotud rohkem kui olen teinud indikatsiooni.
Ei ole vahet mitu erinevat vitamiini seal on, mõte jääb samaks. Julgen puusalt panna, et üle 90% inimestest ei vaja seda toodet, kuid ostavad, sest seal on küljes silt "healthy". Tänapäeval on meedia meid sinnani viinud, et ostetakse kõike, kui sildil on "healty". Krt, kui inimesed sööksid normaalselt ei oleks neil ühtegi pulbrit või tabletti vaja lisaks võtta. Tundub rohkem selline esimese maailma suurlinna pintsaklipslaste probleem olevat, kus hommikusöögiks on kohvi, lõunasöögiks hoopealt haaratud hotdog ja õhtusöögiks õlu ja burger/pizza. Et nagu raha on, et tervislikult süüa, aga aega ei ole. Las siis nuumavad neid "healty" etikette.
Ja mis ma selle camu-camuga peale hakkan? Pole mina seda enne söönud, rääkimata minu esivanematest. Ometi oleme terved ja viksis. Mesi-sidrun-küüslauk kombo on töötanud juba sellest ajast kui Adam poisike oli 😀
Jah, suures pildis olen nõus: mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumisega on võimalik saada kõik vajaminevad vitamiinid kätte toidust. Küll aga ei ole tänapäevase inimese toitumine mitmekülgne, seega on toidulisandid üks võimalus puudujäävate vitamiinide kompenseerimiseks. Teine külg on see, et inimene ei ole ratsionaalne ja selle parim näide on jaanuar, mil jõusaalid on rahvast täis. Üks tegelikult täiesti suvaline kuupäev paneb inimesi tegutsema ja siis tegutsemisest loobuma, sest motivatsioon kaob. Supertoidud võivad siin aidata tegutsemisaega pikendada, mis rahvatervise seisukohast ei ole halb.
Camu-camust rääkides, siis on sellel marjal mitmeid tervist toetavaid funktsioone, näiteks toosama C-vitamiin, antioksüdandid ja tasakaalustab veresuhkurt näiteks peale kõrge süsivesikute sisaldusega toidu tarbimist. Üldiselt koostatakse supertoite ikkagi põhimõttel, et millist funktsiooni võiks see täita ja vähem keskendutakse vaid ühe konkreetse vitamiini kogusele.
Eks see arutelu on siin rohkem filosoofilist laadi olnud, loodan, et kaasamõtlejad on saanud oma narratiive arendada. Kõigile ei peagi sobima ja minu meelest on täiesti normaalne investeerimisringist eemale jääda, kui midagi ei tundu mõistlik või näib ebaloogiline.
Kui I kvartalis tehti käivet aasta varasemaga +15,6%, siis nüüd on kasvutempo veelgi kiirenenud. Boost Funderbeamis: "The start of April has been good compared with same period last year. In 15 days, we have seen growth of 65% compared with the first half of April last year.
Besides entering the Irish market, the development of new products is one of the most important priorities for the company. The results from the first quarter of this year show that our customers are very interested in new products – 43.9% of total sales revenues came from the new blends..."
Q2 ja 1H raportist noppeid: "...2019 Q2 sales decreased 10% compared to last year (72k € vs. 80k €). The main reason for the decrease in turnover were last year’s better campaigns than this year. Last year we were able to schedule the sale of new products to Selver and COOP better, while this year we missed our assortment windows mainly due to product delays. New assortments offers come in Autumn and by this time all products will be available. ... First half of 2019 turnover 206,2k € vs. 196,1k € 2018 yoy turnover growth of 5%. Our business cycle lasts from September to April. ... Average shopping basket price increased 17,85% to 40,49€ in Q2 2019 vs 34,35€ in Q2 2018. Website visits grow 2,53%."
Tükikesi juuli raportist: "...The launch of the new bars was very successful and 1000 bars were sold during the pre-sales. ... In July, we launched a loyal customer program with a strong recruitment campaign, gaining 531 new clients. We will continue with it until the end of this year. ... Sales in July. Est sales revenue of 31,592 €, up to 59% compared to last year. ... The average shopping cart is € 36.14 (2019) vs € 37.29 (2018), decreased by 3%. The drop in the average basket is natural because we introduced a loyalty program that allows people to buy more for the points they earn from their purchases."
Proovisin ka ühe imesegu ära. No ma ei tea, pole minu maitse. Ei oska võib-olla gurmeed hinnata :)
Mis puudutab mingi vitamiini või mineraalaine sisaldust per 100g, siis selle kogus polegi ehk nii tähtis. Näpuga tuleks ajada järge, kuidas see organismis imendub. Magneesiumitabletid(tuntum vist magna B6 vms) näiteks sisaldavad magneesiumi magneesiumoksiidina, millest organism heal juhul omastab kuni 5%. Kui võtame 100% päevanormi, siis kätte saame tegelikult 5%, põhimõtteliselt wasted money. Orgaaniline magneesiumtsitraat(olemas apteekides pulbri kujul) seevastu imendub kuni 35%liselt, juba parem diil. C-vitamiini tableti asemel võtke tõesti peotäis musta sõstart nagu eespool soovitati, ja te ei köhi enam iialgi :)